Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

Referenser

Här nedan kan du läsa ett axplock av olika referenser och feedback som vi får av våra kunder angående Medcuras personal. Vi är mycket stolta över våra anställda och konsulter.

Jag skriver till er då jag väldigt gärna skulle vilja framföra beröm till en sjuksköterska som jag till 99% tror är anställd hos er. Jag jobbar själv inom vården, dock inte som sjuksköterska men jag tycker mig ändå ha tillräckligt med kunskap för att se att denna sjuksköterska var något utöver det vanliga!
Hon heter Jenny och jag träffade henne då jag blev akut inlagd som patient på St Eriks ögonsjukhus i Stockholm. Jenny tog där emot mig med ett sådant enormt lugn och visade samtidigt stor vänlighet både mot mig och min familj som alla var lite chockade och oroliga. Samtidigt som hon verkade ha ansvar för många olika patienter samtidigt hade hon säkert 2-3 olika telefoner att svara i, vem som helst skulle ju bli stressad av det faktum men hon bemötte ALLA med vänlighet och alltid med ett leende. 
Tyvärr hann jag aldrig tacka henne ordentligt men vi hann prata lite och då lyckades jag förstå att hon arbetade inom bemanning samt att det stod “Medcura” på hennes skylt. Jag önskar därför, om möjligt, att min tacksamhet framförs till någon som kanske har huvudansvar för Jenny. Hon är en klippa och med ett hjärta av guld!

Vänliga hälsingar, 
En mycket nöjd patient

“Medcuras personal som bemannar Enhet 5 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus har fått dagens ros. Vi är väldigt stolta och glada över detta. Till personalen på Enhet 5:  Underbart gulliga och proffsiga, stort tack för omhändertagandet av min son! Räcker inte med en ros, ni är värd en hel bukett!”

Astrid Lindgrens Barnsjukhus
- Enhet 5

“Jag vill skriva till er och berätta hur glada vi har varit att få ha arbetat med er ssk Hanna under denna tid. Hon har varit perfekt för oss. Helt självgående, inga diskussioner utan har handlagt alla situationer med stort lugn och kunnande. En kollega som med respekt för alla.  Vi kommer naturligtvis att sakna henne här.”

Vilhelmina
- Bitr. enhetschef SLSO

“Vill tacka för alla fantastiska ssk som ni skickar till oss. Det har verkligen fungerat jättebra med de senaste ssk som varit och är hos oss. De har en oerhört stor kompetens och en nyfikenhet och mod som krävs på vår avdelning.”

Maria
- Gruppchef / Öron, -näsa, -och halsavdelning