Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

Jag söker arbete – Nytt jobb inom vård & omsorg

Intresseanmälan Lediga jobb

Är du sugen på ett nytt jobb som sjuksköterska, undersköterska, läkare eller annan yrkesroll inom vård och omsorg? Vill du ha högre lön, mer frihet och kontroll över ditt arbetsliv? Medcura förser dig som har rätt kompetens med uppdrag inom hela vård- och omsorgssektorn. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. Tillsammans arbetar vi för omsorgsfull och effektiv vård.

Medcura - För arbetssökande - Bemanning inom vårdsektorn

Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm men verksamheten är rikstäckande – Medcura har avtal med kommuner och landsting samt ett stort antal privata vårdgivare över hela landet. Vi bemannar såväl tillfälliga som långsiktiga uppdrag.

Högre lön, tillfredsställelse & utveckling

Att välmående vårdpersonal gynnar alla är vi helt övertygade om. Därför ser vi till att du får rätt förutsättningar för att ta hand om dig själv liksom dina patienter på bästa sätt. Du bestämmer själv över din tid och ger oss ditt önskeschema, oavsett omfattning.

Alla kan känna sig sedda hos oss. Vi håller ihop jobbfamiljen på flera sätt, och anordnar regelbundet AW och andra sammankomster. Dessutom erbjuder vi olika gemensamma aktiviteter som exempelvis löpning.

Välkommen att söka nytt jobb som sjuksköterska, undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut eller annat yrkesroll inom vård och omsorg. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Fakta

Medcura bemannar hela vård- och omsorgssektorn med duktiga medarbetare och vikarier. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare och övriga personalkategorier inom vård och omsorg. Detta gör oss till en av få helhetsleverantörer inom branschen.

7600
Lediga jobb

6609
Registrerade CV

2259
Anställda

Fördelar

Tillgänglighet
Du når oss direkt dag som natt, helg som vardag. Vi finns alltid till hands när du behöver hjälp, och gör vårt bästa för att du ska ha det bra på jobbet.

Kvalitet
Vi arbetar med kontinuitet som en av våra starkaste ledstjärnor, det är en förutsättning för att med stolthet leverera våra tjänster. I processen att placera rätt person på rätt plats går vi omsorgsfullt tillväga. Vi ser till att du har tillgång till all information du behöver innan du påbörjar uppdraget.

Uppföljning
Medcura arbetar också med direkt och kontinuerlig uppföljningsdialog, både med dig som konsult och med din uppdragsgivare.

Läs mer om Medcura

Hur gör jag?

Registrera CV
Det är enkelt att använda dig av Medcuras tjänster och du får snabb återkoppling. Börja med att registrera ditt CV så kan vi se till att hitta rätt tjänst utifrån dina önskemål.

Se lediga jobb inom vård & omsorg
Du kan även gå igenom våra många annonser för lediga jobb inom vård och omsorg.

”Jag har arbetat både inom landstinget och som bemanningskonsult inom privat och offentlig sektor och Medcura är helt klart det bästa företag jag har arbetat för. De är familjära, professionella och satsar på kvalitet. Det märks tydligt i all kontakt med dem – de vet vem jag är och vad jag vill och jag känner mig trygg i min anställning. Dessutom är jag helförsäkrad, omfattas av rådande kollektivavtal och har goda utvecklingsmöjligheter”.

Lovisa Wallberg
Sjuksköterska och konsult

”Medcura har en idealisk storlek för bemanningspersonal; man lär snabbt känna dem man arbetar mot och får en personlig kontakt, vilket skapar goda förutsättningar för att skräddarsy arbetet för varje individ. Jag hade hört mycket gott om Medcura redan innan jag sökte mig hit, så förtroendet var högt. Det är det fortfarande. Sedan är det naturligtvis positivt med en högre ersättningsnivå än man kan erbjudas inom landstinget.”

Anders Aquilonius
Läkare och konsult

Omväxling & Möjligheter

Lovisa och Anders är eniga om att det bästa med att arbeta som bemanningskonsulter är omväxlingen och möjligheten att bredda sina kunskaper.
”Man bestämmer själv var och hur man vill arbeta och det är fantastiskt roligt. Vi rekommenderar verkligen att prova.”