Om Medcura Doctor

Vi har receptet för ett mer lönande och utvecklande arbete.

 

Våra kärnvärden är Utvecklande, Tillfredställande och Lönande.

Utvecklande

Stor frihet under ansvar! Så är det att arbeta som hyrläkare hos Medcura Doctor. Hos oss arbetar redan drygt 2000 läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Och snart kanske du är en av oss?

 

Du bestämmer
Fördelarna med att arbeta hos oss är uppenbara jämfört med en vanlig anställning eller annat bemanningsbolag. Hos oss väljer du själv inom var du vill jobba, hur mycket du vill jobba, när du vill jobba.
Kort sagt: hos oss är det du som bestämmer över dig själv.

 

Välkommen i gänget
Vår affärsidé är att tillhandahålla kompetent och erfaren personal till sjukvård och äldrevård, både vid akut personalbrist eller under längre perioder. Läkare, sjuksköterskor, undersköterskor eller vårdbiträden – gemensam nämnare för vår personal är lång erfarenhet, stort engegemang och ansvar.

Tillfredställande

Som bemanningsföretag i har vi en unik position. Dels tack vare att vi enbart har sjukvårdspersonal, dels tack vare att grundarna har många års erfarenhet av vårdbemanning.

 

Vård med förtroende
Vår vårdfilosofi genomsyrar vår verksamhet. Den bygger på kontinuitet, närhet och respekt för den sjuka eller åldrande människan, vilket leder till att vår personal är delaktiga att skapa en vård som ger trygghet och förtroende hos både kunder, patienter och deras anhöriga.

 

Du är viktig
Hos oss finns inga långa eller krångliga beslutsvägar, vi är en flexibel och dynamisk organisation där det är personalen som är vår viktigaste resurs. Och därigenom kan du vara med om att påverka och få gehör för idéer om förändringar och förbättringar. Och vi har en servicenivå som är över det vanliga. Alla praktiska förberedelser inför ditt uppdrag tar vår servicedesk som bokning av resa och boende hand om. Du får en detaljerad skriftlig information om resan, boendet och arbetsplatsen. Det enda du behöver tänka på är att göra det du är bra på. Resten sköter vi!

Lönande

Eftersom det är du själv som väljer hur mycket du vill arbeta, är det även du som till viss del bestämmer hur mycket som finns i lönekuvertet i slutet av månaden. Men vi kan garantera dig att du tjänar mer hos oss än du skulle göra för motsvarande tjänst inom den offentliga vården. Som hyrläkare väljer du själv om du vill arbeta som anställd hos oss eller fakturera via ditt eget bolag. Lön betalas ut två gånger per månad till våra anställda stafettläkare.

 

Dina personliga sidor
Alla registrerade läkare hos Medcura Doctor får en egen inloggning till sina personliga sidor. Här kan du som läkare söka och anmäla intresse för tillgängliga uppdrag genom Medcura Doctor. Uppdragen uppdateras dagligen vilket innebär att innehållet i databasen är dagsaktuellt.

Alltid där

Dag som natt, dygnet runt. Medcura Doctor är alltid bemannat.