Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

KOORDINATOR TILL MEDCURAS KONTOR

Medcura växer och vi söker nu en koordinator med dokumenterad erfarenhet från bemanning till vårt kontor på Sturegatan i centrala Stockholm.

 

Vad innebär tjänsten?
Bemanning och schemaläggning till Medcuras kunder.
Rekrytering av konsulter.
Ha en tät kontakt med kunder.
Hitta flexibla lösningar till kunden för att till största möjliga mån lösa kundens behov.
Att vårda viktiga relationer via telefon.

 

Vem trivs här?
Du som är trygg i dig själv, tycker om att arbeta självständigt, är förtroendegivande och ansvarfull kommer att trivas i rollen som koordinator. Du trivs även med ansvar och tar dig gärna an utmaningar. Du trivs med högt tempo, effektivitet och att jobba mot deadlines och resultat.

 

Egenskaper vi söker:
En varm och ödmjuk person som är strukturerad och ordningsam är viktiga egenskaper hos dig som söker. För att lyckas i rollen har du ett gott sinnelag för människor, affärer och relationer. Du ser alltid till kundens bästa och gör ditt yttersta för att möta kundens önskemål. Har du även ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är målinriktad med en hög social kompetens är detta en tjänst för dig.

 

Kvalifikationer:
Har minst 1 års erfarenhet av bemanning.
Har utpräglad känsla för service.
Lär dig nya datorsystem och arbetssätt snabbt.
Har vana av att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt och arbeta mot deadline.
Är en god administratör och har sinne för ordning och reda.
Är en god kommunikatör och uttrycker dig tydligt.
Vårderfarenhet är meriterade.

 

Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst med stor variation. Ingen dag är den andra lik. Vi på Medcura erbjuder ett öppet klimat där vi lyfter varandras insatser på daglig basis. Här erbjuds du bra möjligheter att styra ditt eget arbete, du tar ett stort eget ansvar för dina arbetsområde och ges stor möjlighet till personlig utveckling. Medcura är ett framgångsrikt och växande företag som erbjuder inspirerande arbetsdagar. Vi på Medcura är lyhörda för dina behov och din kompetens. Vi är alltid öppna för nya och innovativa lösningar för att skapa ett bättre flöde.
Medcura är ett litet personligt företag med mycket värme och glädje, vi har roligt när vi arbetar ihop och håller en positiv stämning även när pressen är som högst.

 

Arbetstid: Måndag-fredag 8-17
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön

 

Låter detta intressant?
Välkommen att ansöka så snart som möjligt. Denna tjänst ska tillsättas omgående och kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi ser fram emot din ansökan!