Sjuksköterskor till geriatrisk avdelning i Karlskrona 

10 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi sjuksköterskor till geriatrisk avdelning i Karlskrona. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet. Uppdraget sträcker sig över hela sommaren. Arbetstiderna är varierande, du väljer själv hur mycket du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Sjuksköterskor till medicinavdelning till Karlskrona  

10 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor till medicinavdelning i Karlskrona. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet. Uppdraget sträcker sig över hela sommaren. Arbetstiderna är varierande, du väljer själv hur mycket du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Sjuksköterska till privat vårdgivare i Västervik

03 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu har vi ett spännande och varierande uppdrag för en sjuksköterska i Västervik. Jobba & semestra samtidigt i sommar kanske är något som lockar just dig? Uppdraget är med start i juni och pågår till en början augusti ut. Tveka inte att söka till detta högintressanta uppdrag med en bra arbetsplats och få en möjlighet att samtidigt njuta av kuststaden Västervik i sommar.

Barnmorska till Blekinge

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker barnmorskor till sjukhus i Blekinge. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som barnmorska med vana från förlossning/BB-avdelning. Uppdraget sträcker sig från v. 24-35 och arbetstiderna är roterande mellan dag, kväll, natt och helg. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Röntgensjuksköterskor till Karlskrona

01 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi röntgensjuksköterskor till vattennära Karlskrona. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som röntgensjuksköterska och det är meriterande om du har kunskap i datortomografi, lungor, skelett. Uppdraget är förlagt dagtid, måndag till fredag och sträcker sig från v. 29 till v. 32. Vill du ha möjlighet att kunna balansera jobb och fritid? Då är den här tjänsten perfekt för dig, hör av dig till oss så berätta vi gärna mer.

OP-sjuksköterska till Karlskrona

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till uppdrag i Karlskrona. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Socionom till Sölvesborg

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu en socionom till ett uppdrag i kuststaden Sölvesborg. Det är ett långsiktigt uppdrag med bra villkor där du kan styra själv hur du arbetar. Hör av dig så berättar vi mer.

Sjuksköterskor till vårdavdelning

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi fler sjuksköterskor för uppdrag inom Region Blekinge till deras vårdavdelningar. Du får en introduktion till respektive avdelning, härliga kollegor och fantastiska patienter att jobba med. Du som sjuksköterska ska vara glad, öppenhjärtlig och tillmötesgående. Meriterande om du kan journalsystemet NCS Cross. Vi ser fram emot att höra från dig!

IVA-sjuksköterskor till Blekinge

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu fler IVA-sjuksköterskor som vill arbeta i natursköna Blekinge. Behovet är från omgående och tillsvidare.

Anestesisjuksköterskor till Blekinge

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu fler anestesisjuksköterskor som vill arbeta i natursköna Blekinge från omgående och tillsvidare.