OP-ssk till Halmstad

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler operationssköterskor till härliga Halmstad. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är önskvärt om du har vana av centraloperationsavdelning. Uppdraget sträcker sig från juni till augusti och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Radiolog till Halland

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker överläkare/Specialist med inriktning mammografi med erfarenhet av klinisk mammografi, ultraljudpunktioner, ronder, MDK och screening. MR kunskap önskvärt.

Allmänspecialist för primärvårdsuppdrag

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker fler erfarna allmänspecialister för uppdrag i kustnära Halland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Erfarenhet av journalsystem VAS är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskor till vårdavdelning

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Är du vår nya sjuksköterska som vi söker efter? Till Region Halland söker vi duktiga och erfarna sjuksköterskor till vårdavdelning. Du kommer vara en viktig del av ett mycket professionellt team där du har möjlighet till att utveckla din kompetens. Arbetstider är under dygnets alla timmar. Stor möjlighet till önskeschema. Meriterande om du kan journalsystemet VAS.