Psykiatrisjuksköterska till Kalmar

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu omgående sjuksköterskor till ett mycket intressant uppdrag i Kalmar län där möjligheten att planera ditt schema är stort och samtidigt får möjlighet av att få in semesterplanerna i sommar. Med start i juni erbjuds ett långt uppdrag som kan mycket väl pågå långt in i 2023. Tveka inte att ansöka idag så ser vi till att säkra upp din nästa arbetsperiod.

Barnmorska till Kalmar

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi barnmorskor till sjukhus i Kalmar. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som barnmorska med vana av arbete från förlossningsavdelning. Uppdraget sträcker sig från v. 25-34 och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är flexibel och du väljer själv hur mycket och när du vill jobba. Balansera jobb och fritid och skicka din ansökan till oss idag!

IVA-sjuksköterska till Kalmar

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi intensivvårdssjuksköterskor till sjukhus i Kalmar. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska och det är meriterande om du har vana av Cosmic. Uppdraget sträcker sig från v. 25-34 och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Anestesisjuksköterska till Kalmar 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi anestesisjuksköterskor till Kalmar. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska med vana att söva med TCI och TIVA. Uppdraget sträcker sig från juni till augusti och arbetstiderna är förlagda dag- och kvällstid. Välj frihet och flexibilitet och skicka in din ansökan till oss!

Sjuksköterska till Kalmar

25 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker sjuksköterska till sommarfina Kalmar. Kom in och stötta upp kundens behov inom socialförvaltningen, verksamhetsområde funktionsnedsättning och socialpsykiatri. Du kommer fungera som en resurs till teamet vilket innebär att du kommer vara verksam inom hemsjukvård på boenden, boendestöd och i det egna boendet. Perfekt för dig som gillar att hoppa in under viss period och stötta upp verksamheten. Arbetsperioden är v. 26 – 33 dagtid 07:30-15:30 mån-fre. Heltid & tillsvidare. Krav på körkort.

 Undersköterska till Kalmar kommun

25 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker en undersköterska som känner sig trygg med HSL-insatser. Till exempel insulin, provtagning, såromläggningar m.m. Du kommer själv åka hem till omsorgstagaren och utföra den delegerande hjälpen. Därför viktigt med dig som har kompetens och vana att utföra dessa uppgifter sen tidigare. Arbetsperiod vecka 26–33 dagtid 07-17 mån-fre. Heltid & tillsvidare. Intro erbjuds vecka 24 eller 25.
Gärna ha körkort.

Barnmorska till Kalmar

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Kalmar. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Anestesisjuksköterska till Kalmar

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till uppdrag i Kalmar. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Kalmar

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Kalmar. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Psykiatriker till Kalmar

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker dig som är allmänpsykiatriker till Kalmar och Västervik för långsiktig möjlighet där du själv kan styra vilka arbetsveckor du önskar arbeta. Hör av dig så berättar vi mer.