Sjuksköterska till Piteå

18 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi Sjuksköterskor för uppdrag i Piteå. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. Uppdragen sträcker sig från omgående till årsskiftet och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg, måndag till söndag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Sjuksköterskor till Gällivare

18 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi sjuksköterskor till Gällivare. Uppdragen sträcker sig över sommaren fram till årsskiftet. Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg, måndag till söndag. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdragen!

Sjuksköterska till Sunderby

18 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi sjuksköterskor för uppdrag till olika medicinavdelningar. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. Uppdragen sträcker sig från omgående över hela sommaren och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg, måndag till söndag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Psykolog inom Neuropsykiatri i Norrbotten

16 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i Norrbotten söker en legitimerad psykolog för ett långt uppdrag på en neuropsykiatrisk avdelning. Uppdraget är med start i augusti och sträcker sig initialt 1 år. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor. Vill du säkra upp din höst och våren 2023 så tveka inte att sök detta spännande och utvecklande uppdrag.

Sjuksköterskor till Hälsocentraler i Norrbotten 

10 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi Sjuksköterskor till hälsocentraler i Norrbotten. Uppdragen sträcker sig från v.20 – 35 och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg, måndag till söndag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdragen!

Sjuksköterska till medicinavdelning i Region Norrbotten 

10 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi Sjuksköterskor för uppdrag på flertal sjukhus i Norrbotten. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. Uppdragen sträcker sig från omgående över hela sommaren och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg, måndag till söndag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

OP-sjuksköterska till Luleå

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till uppdrag i Luleå. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Anestesisjuksköterska till Luleå

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till uppdrag i Luleå. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Luleå

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Luleå. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själva var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Psykiatriker till Norrbotten

18 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker dig som är specialist inom allmänpsykiatri eller BUP till Norrbotten för långsiktig möjlighet där du själv kan styra vilka arbetsveckor du önskar arbeta. Hör av dig så berättar vi mer.