Sjuksköterska till privatkund i Östergötland

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu har vi ett spännande och varierande uppdrag för mångsidig sjuksköterska i Östergötland. Uppdraget är med start omgående och pågår till en början augusti ut. Tveka inte att söka till detta högintressanta uppdrag och få en möjlighet att jobba i ett bra team med varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Sjuksköterska till Linköping

25 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker sjuksköterska för ett längre uppdrag inom SÄBO. För dig som gillar att vara på en plats under en längre tid har du nu möjligheten att boka upp dig till nästa år! Kunden söker en sjuksköterska med start 16/15 2022 till 31/1 2023 på heltid & tillsvidare. Arbetstiderna är förlagd på dagtid mån-fre med en helg och tre vardagskvällar som ingår.

Sjuksköterska till äldreomsorgen Norrköping

29 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi dig sjuksköterska, som trivs med att jobba inom äldreomsorgen. Norrköpings kommun har behov av flera sjuksköterskor till SÄBO. Behovet är med start nästa vecka tisdag 5/4 till 31/5. Arbetstiderna är förlagda inom spannet av 06.45-17.00 mån-fre. Meriterande att ha jobbat inom äldreomsorgen tidigare samt önskvärt med körkort och erfarenhet av journalsystemet Treserva.

Psykiatriker till BUP mottagning

17 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker dig som är en erfaren barn och ungdomspsykiatrier för långsiktig möjlighet på en BUP mottagning på en privat vårdgivare. Ett uppdrag där det inte förekommer någon större mängd möten eller att tid sitts av, utan en spännande möjlighet för dig som söker en bra arbetsplats där du kan vara med och påverka.

Sjuksköterskor till Region Östergötland

03 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker fler sjuksköterskor till flera olika avdelningar på sjukhus inom hela Region Östergötland. Hör av dig till oss för mer detaljerad information.

Anestesiolog till Linköping

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu anestesiologer för uppdrag i Linköping. ANOPIVA US, allmän anestesi och intensivvård på universitetssjukhus. Bred verksamhet med såväl högspecialiserad vård som bassjukvård, samt med elektiv och akut verksamhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Allmänspecialist för primärvårdsuppdrag

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu fler erfarna allmänspecialister för uppdrag i hela Östergötland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Erfarenhet av journalsystem Cambio Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Psykiatrisjuksköterska till Rättspsykiatrin

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker sig som är en erfaren sjuksköterska inom psykiatrin för ett intressant och långsiktigt uppdrag. Hör av dig för mer information om just detta uppdrag. Vi älskar att prata i telefon.

Anestesiologer för uppdrag i Linköping

18 jan 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Erfarna specialister inom anestesi och intensivvård till Östergötland under hela 2022. Arbetstider är både dag/natt/helg, erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra.