Fysio- och arbetsterapeuter till Gnesta

26 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker Fysio- och Arbets

Vi söker Fysio- och Arbetsterapeuter till familjevänliga Gnesta kommun i sommar. Paramedicinare i Gnesta kommun har hand om hela kommunen: SÄBO, LSS, Socialpsykiatrin och Hemsjukvården. Det geografiska området är: Gnesta tätort, Björnlunda, Laxne och Stjärnhov. Så man måste ha körkort för att kunna arbeta. Förbindelserna med tåg är tyvärr inte de bästa så man bör kunna ta sig hit med egen bil. Man bör bo så pass nära att man inte behöver övernatta, eftersom det inte finns något hotell. Under sommaren har vi behov av en arbetsterapeut mån-fre dagtid v.29-31. Har du 2 års erfarenhet och brinner för att hjälpa kommunal verksamhet? Tveka inte att söka denna tjänst omgående. Tar du hand om vården tar vi hand om dig.

Sjuksköterska till Vingåkers kommun

19 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

För Vingåker kommuns räkning söker vi en sjuksköterska som kan jobba självständigt inom hemsjukvården & SÄBO och kan starta omgående. Föredrar du att jobba med äldre och samtidigt kunna njuta av sommarvädret mellan dina patienter? Då är detta rätt uppdrag för dig. Främst dagtid med helgtjänstgöring var fjärde helg. Start omgående tills 9/9 heltid tillsvidare. Krav körkort

OP-sjuksköterska till Eskilstuna

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till uppdrag i Eskilstuna. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Anestesisjuksköterska till Eskilstuna

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till uppdrag i Eskilstuna. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Nyköping

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Nyköping. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.