Sjuksköterskor till avdelningar i Uppsala 

10 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi sjuksköterskor till olika avdelningar i Uppsala. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet. Arbetstiderna är varierande, du väljer själv hur mycket du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Psykolog till privat vårdgivare i Uppland

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i södra Uppland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en psykiatrisk mottagning. Uppdraget är med start i augusti och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykiatriker till privatkund i Uppland

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Privat verksamhet inom Region Uppsala söker en erfaren psykiatriker/BUP-läkare för längre uppdrag på mottagning. På uppdraget förväntas det att du som psykiatriker/BUP-läkare möter patienterna och har ditt största fokus på det. Det är en möjlighet för dig som söker ett spännande uppdrag på en bra arbetsplats där möjligheter till distansarbete kan förekomma!

IVA-sjuksköterska till Uppsala 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi intensivvårdssjuksköterskor till Uppsala. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska med vana av dialysapparat Fresenius Kabi CRRT, och Ventilator Servo U. Uppdraget sträcker sig från v.21 – 39 och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. Välj frihet och flexibilitet och skicka in din ansökan till oss!

OP-sjuksköterska till Uppsala 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi operationssjuksköterskor till uppdrag i Uppsala. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssköterska och det är meriterande om du har vana från centraloperation. Uppdraget sträcker sig omgående till december och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Önskar du kunna balansera jobb och fritid? Då ska du skicka in din ansökan till oss!

Anestesisjuksköterska till Uppsala

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till uppdrag i Uppsala. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Psykiatriker till BUP mottagning

17 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker dig som är en erfaren barn och ungdomspsykiatrier för långsiktig möjlighet på en BUP mottagning på en privat vårdgivare. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Sjuksköterskor till hemsjukvården från omgående

10 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu flera sjuksköterskor till hemsjukvården över 65 år i Uppsala med start från omgående ända fram till i höst. Det är ett långt uppdrag där du arbetar dagtid mån-fred. Om du har tidigare erfarenhet från kommunarbete är det toppen, men inget krav. Däremot måste du ha körkort. Skicka in ditt intresse redan nu så återkommer vi till dig supersnabbt.

Psykiatrisjuksköterska till LVM-hem

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker en erfaren sjuksköterska med önskvärd erfarenhet från beroendevård för spännande och utvecklande uppdrag. Hör av dig för mer information om just detta uppdrag. Vi älskar att prata i telefon.