OP-ssk till Göteborg

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler operationssköterskor till goa Göteborg. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är önskvärt om du har vana från centraloperationsavdelning samt journalsystemet Melior. Tjänsten är flexibel och du väljer själv hur mycket du vill jobba, vart du vill jobba och hur du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Anestesisjuksköterska till Göteborg

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler anestesisjuksköterskor till Göteborg. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som anestesisjuksköterska och det är meriterande om du har vana av större ortopedi och journalsystemet Melior. Önskar du kunna balansera jobba och fritid? Då ska du söka till oss!

Psykolog till smärtrehabilitering i Västra Götaland

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i Västra Götaland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en smärtenhet med inriktning mot vuxna med smärtproblematik. Uppdraget är med start i september och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykolog till BUP Västra Götaland

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i södra Västra Götaland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en psykiatrisk enhet med inriktning mot barn och ungdomar. Uppdraget är med start i september och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Anestesisjuksköterskor till privatkund

20 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till privatkund i Göteborg. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som anestesisjuksköterska och det är meriterande om du har vana av att söva barn. Uppdraget är förlagt dagtid, måndag till fredag och du väljer själv hur mycket du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast. Ansök idag!

OP-sjuksköterskor till privatkund

20 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till privatkund i Göteborg. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet med vana av urologi, ortopedi, gynekologi, allmän- och plastikkirurgi samt öron-, näsa- och halssjukdomar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Vi tar hand om dig i vården och vill därför erbjuda dig mer kontroll, större frihet och högre lön. Skicka in din ansökan idag!

Sjuksköterskor inom psykiatrin till Västra Götaland

05 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Är du i tankarna på att testa något nytt? Vi söker nu duktiga sjuksköterskor inom psykiatri till spännande uppdrag. Dagtid, kvällstid och nattmöjligheter finns där du erbjuds stor frihet med möjlighet att bestämmer över ditt schema och vilken period du önskar arbeta. Vi har lediga uppdrag som passar alla så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer.

Radiolog till akutsjukhus

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker dig som är specialist inom radiologi med 3 års erfarenhet. Önskvärt med erfarenhet av Melior och SECTRA RIS/PACS. Högpresterande då det är ett akutsjukhus med hög belastning.

Akutläkare till Västra Götaland

02 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker fler specialister inom akutsjukvård med erfarenhet från arbete på akutmottagning. Vana vid akutmottagningsarbete och handläggning av Rädda hjärnan-larm. Vana vid journalsystem Melior. Hör av dig så berättar vi mer.

Psykiatrisjuksköterska till LVM-hem

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker en erfaren sjuksköterska med önskvärd erfarenhet från beroendevård för spännande och utvecklande uppdrag. Hör av dig för mer information om just detta uppdrag. Vi älskar att prata i telefon.