Konsultchef till vårt kontor

Stockholms län

Om uppdraget

VI ÄR MEDCURA. KICKSTARTA DIN KARRIÄR HOS OSS!

Vi växer och söker nu fler konsultchefer (vi kallar det bemanningsansvarig) till kontoret som får energi av att knyta nya kontakter och älskar att vårda och skapa nya relationer. Du kommer till en arbetsplats med experter på vårdbemanning där vår passion är att vara det naturliga valet för dig som vill arbeta inom svensk sjukvård. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare, hos oss finns alla möjligheter att växa som individ och i karriären.

Medcura är även en av Sveriges snabbast växande bolag inom branschen för vårdbemanning. Vi har för andra året i rad vunnit pris som årets Gasselföretag av Dagens Industri.

Alla som arbetar på Medcura brinner för att matcha rätt kompetens till rätt arbetsplats inom vårdbranschen, med högsta kvalité. Du märker när du kommer in på vårt kontor, och det är dina kollegor. Vi alla är energifyllda och ambitiösa personer som alla vill utvecklas, både individuellt och som grupp där vi berömmer och lyfter varandras insatser.

Medcura är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vården. För att verkligen trivas med ett jobb krävs det där lilla extra. Bättre personalvård, större frihet, och ha en arbetsgivare som bryr sig lite mer. Sedan vi började bemanna vårdbranschen för över tio år sedan har vårt fokus varit tydligt– att ta hand om vården. Det gör vi inte bara genom att sätta rätt kompetens på rätt plats, utan även ta hand om våra konsulter. Medcura är även en av Sveriges snabbast växande bolag inom branschen för vårdbemanning.

Vem är du?
Vi ser att du är likasinnad som oss när det kommer till att arbeta effektivt, kreativt, strukturerat och självklart med ett stort driv och glädje. Vi tror dessutom att du är en person som gillar att ha mycket på gång och ser ett värde i att komma in tidigt i en snabbt växande organisation. Vi söker helt enkelt dig som är en fena på att skapa relationer, trivs att prata i telefonen och vill växa tillsammans med bolaget!

Dagliga arbetsuppgifter
Ta bemanningsprocessen från första kontakt till fullgjord bemanning.
Bearbetning av nya och befintliga konsulter genom kalla samtal och e-post.
Genomföra behovsanalyser och hitta rätt uppdrag till konsulten.
Planera och boka boenden och resor till konsultuppdraget.
Löneförhandlar med konsulter.
Bygga relationer.

Bakgrund och erfarenhet
För att passa in hos oss så delar du våra värderingar när det kommer till att våra vårdhjältar alltid ska bemötas med vänlighet och respekt. Som person är du orädd, nyfiken och har en vana av att arbeta med telefonen som främsta verktyg. Erfarenhet av försäljning och i synnerhet kvalificerad tjänsteförsäljning med dokumenterat goda resultat är starkt meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Internutbildning i kombination med det dagliga arbetet.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
En arbetsplats som välkomnar förbättringsförslag och kreativa idéer.
Möjlighet att påverka din lön.
Friskvårdsbidrag.
Tjänstepension.

Vill du veta mer om oss som jobbar här och vad vi gör på en arbetsdag? Kika in vår Linkedin, Instagram, YouTube och hemsida!

Vem är du som vi söker

Vi söker dig som har rätt förutsättningar för att bygga upp ditt specialistområde och tror du har arbetat med försäljning och nu vill ta klivet till att bygga upp din karriär. Eller så har du arbetat i butik/kundservice eller har en mindre säljerfarenhet men vet att detta är rätt nästa steg och ser en långsiktig framtid här. Det allra viktigaste för den här rollen är att du har rätt driv och ambition. Skulle du beskrivas av din omgivning tror vi att de skulle använda ord som prestigelös, ansvarstagande, ambitiös och engagerad. Vi tror du har en stark inre drivkraft och att du vill bygga upp dig själv och din karriär. Kombinationen av att arbeta självständigt samtidigt som du är en teamplayer är något som faller dig naturligt. Du arbetar proaktivt på ett kreativt och nytänkande sätt. Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade sjuksköterskor/läkare.

 • Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor/läkare inbokade, i rekryteringsprocess och under screening.
 • Du har en önskan att utveckla din förhandlingsteknik, med både sjuksköterskor/läkare och uppdragsgivare.
 • Du har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.

Varför ska du jobba hos oss

 • Kontakt med många olika människor och företag.
 • Stor variation i arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik.
 • Mycket eget ansvar som leder till personlig utveckling.
 • Bra möjligheter att styra sitt eget arbete och påverka sina resultat.
 • Ett öppet klimat där man berömmer och lyfter varandras insatser.
 • Du får arbeta i en bransch som växer 30% varje år.
 • Du får möjlighet att göra en karriär inom bolaget.
 • En gedigen onboarding ihop med täta uppföljningar.
 • En lönemodell anpassad efter din individuella prestation – vilket betyder att du bestämmer din egen nivå!
 • Stora möjligheter för dig att växa professionellt och personligt. Detta genom stort fokus på ett nära och tätt ledarskap.
 • Konstant utbildning både internt som externt med fokus att utveckla dig i din roll.
 • Att vara del av ett bolag med höga ambitioner och drivna kollegor där du kan uppnå dina individuella mål.

Du kan skicka din ansökan direkt till karriar@medcura.se

Fakta

Anställningsomfattning
Heltid 100%

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
23 mar 2022

Jag vill veta mer om detta jobb, kontakta mig!