Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

LEG. SJUKSKÖTERSKA TILL AKUTVÅRDAVDELNING MOTALA

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

 

Vi söker:
Nu söker vi en leg. sjuksköterska till medicinsk akutvårdavdelning i Motala. Uppdraget sträcker sig från 24 oktober till 3 januari år 2016. Möjlighet till förlängning finns. söker personal som kan arbeta främst dagar och kvällar.

 

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. sjuksköterska. Meriterande om du har arbetat på vårdavdelning tidigare. Du ska gärna ha god kunskap i att blanda och ge intravenösa infusioner/injektioner. Vana från akutvård är meriterande. Fördel om du kan dokumentationssystemet Cosmic.

 

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

 

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

 

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.