Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

LEG. SJUKSKÖTERSKA TILL KIRURGAVD I ENKÖPING!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

 

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

 

Vi söker:
Efter sommaren söker vi en leg. sjuksköterska för arbete på sjukhus i Enköping. Uppdraget avser arbete på kirurgavdelning från vecka 30 och fram till årsskiftet med chans till förlängning. Dagar/kvällar eller nätter heltid.

 

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. Sjuksköterska samt att du tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande om du tidigare arbetat på kirurgavdelning samt om du kan dokumentationssystemet cosmic.

 

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

 

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.