Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

MEDCURA SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINAVDELNING I OSKARSHAMN

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

 

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

 

Vi söker:
Nu söker vi en intensivvårdssjuksköterska till Oskarshamn. Uppdraget sträcker sig hela år 2015. Möjlighet till förlängning finns. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kvällstid & natt.

 

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. sjuksköterska samt vidareutbildning till IVA. Meriterande om du har arbetat på vårdavdelning tidigare samt känner dig bekväm i dokumentationssystemet Cosmic.

 

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

 

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

 

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.