Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

Medcura som arbetsgivare

Medcura AB är ett framgångsrikt bemanningsföretag i vårdbranschen som startade 2009. Medcura hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal till offentliga och privata vårdgivare. Vår personalpool gör allt från att fylla enstaka vikariat över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag till kommuner, landsting och ett stort antal privata vårdgivare från Umeå i norr till Malmö i söder.

Medcuras affärsidé lyder:

”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Medcura som arbetsgivare - Bemanning inom hälso- & sjukvård

Omsorgsfull rekrytering, bemanning & personalvård

Det som kännetecknar vår framgångsrika rekrytering och bemanning är:

  • Personlig kontakt
  • Snabb handläggning
  • Engagemang
  • Lojalitet
  • God personalvård

Tillgänglighet

Du når oss direkt dygnet runt, alla dagar. Vår kunniga servicepersonal finns alltid på plats för att hjälpa dig. Våra konsultchefer har alla mycket bred och gedigen erfarenhet av vårdbemanning för att kunna stötta dig på bästa sätt.

Kvalitet

Vi arbetar med kontinuitet som en av våra starkaste ledstjärnor, det är en förutsättning för att med stolthet leverera våra tjänster. I processen att placera rätt person på rätt plats går vi omsorgsfullt tillväga. Vi ser till att du har tillgång till all information du behöver innan du påbörjar uppdraget.

Uppföljning

Medcura arbetar också med direkt och kontinuerlig uppföljningsdialog, både med dig som konsult och uppdragsgivaren. Att få återkoppling på hur vi som leverantör lever upp till våra uppdragsgivares förväntan kring kompetens, kvalitet och bemötande är en viktig del i Medcuras kvalitetsarbete.

Verksamheten bygger på långsiktighet och ömsesidigt förtroende i nära samverkan med våra kunder. Målet är att tillfredsställa våra kunders behov och överträffa förväntningarna vid varje uppdrag.

Vår företagskultur är stark och präglas av arbetsglädje och öppenhet. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete. Medcura har en stadig tillväxt och vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling tillsammans med medarbetare och kunder.

Hur ser din yrkeskompetens ut? Skicka in din spontanansökan till oss så matchar vi den mot uppdrag som passar dina kvalifikationer och önskemål. Passa också på att titta på våra aktuella annonser med lediga jobb inom vård och omsorg över hela landet.