Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

SJUKSKÖTERSKA TILL NYKÖPING!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun, landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

 

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

 

Vi söker:
Vi söker från omgående en leg. Sjuksköterska till Nyköping. Uppdraget är på heltid/deltid start enligt överenskommelse dag, kväll och nätter. Vi söker i dagsläget främst personal till kirurgavdelning samt stroke/neurologavdelning.

 

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. sjuksköterska. Erfarenhet från arbete på sjukhus är ett krav och det är meriterande om du har arbetat på ovan nämnda avdelningar tidigare.

 

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

 

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

 

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.