Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDAVDELNING PÅ STOCKHOLMS SJUKHUS FRÅN OMGÅENDE

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

 

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

 

Vi söker:
Från omgående söker vi en leg. sjuksköterska till sjukhus i centrala Stockholm på heltid. Vi har uppdrag på ortoped-, kirurg-, infektion- och medicinavdelning. Varierat schema. Uppdraget är från omgående och under hela år 2015.

 

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet som leg. sjuksköterska. Erfarenhet av journalsystem cosmic och takecare.

 

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

 

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.