Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

REGISTRERA CV

FÖRDELAR MED ATT ARBETA PÅ MEDCURA

 

Lön och ersättning

 

Medcura kan ofta erbjuda högre ersättningsnivåer än andra bemanningsföretag. Vi har en liten och effektiv organisation. Du har alltid en personlig kontaktperson hos oss.

 

  *
  *
  *
  *
  *
  *
   
  *Hur kom du i kontakt med Medcura?
  *Dessa fält är obligatoriska

   

  Är du sjuksköterska? Då är du eftertraktad på arbetsmarknaden!

   

  Medcura, din nya och personliga arbetsgivare.

  Vi som arbetar på Medcura har lång erfarenhet av bemanning till sjukvården. Vi förser privata och offentliga vårdgivare med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam över hela landet.

   

  Vi är en attraktiv arbetsgivare som uppskattar dina kunskaper som kan erbjuda varierande uppdrag över hela landet. Du väljer själv var och när du vill arbeta! Vi på Medcura vet att det är viktigt med en nära och personlig kontakt till våra konsulter. Alla konsulter har en egen konsultchef som vet vem du är, dina specialiteter och vilka önskemål du har. Som konsult hos oss slipper du förklara vem du är varje gång du ringer.

   

  Vill du arbeta som hyrläkare och stafettläkare?

   

  Medcura är det självklara valet för dig som är hyrläkare. Vi arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare. Detta uppnår vi genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag över hela landet med stora möjligheter för dig som vill bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären. Det betyder att du kan välja bland ett stort antal uppdrag inom alla specialiteter i offentlig och privat vård. Vi erbjuder korta och långa vikariat inom alla tänkbara områden. Allt beroende på vad som passar just dig bäst.

   

  Vi vill att du trivs

   

  Vi är väldigt måna om våra anställda och deras arbetssituation. Vi vet att trivseln är viktig för arbetsprestationen. Detta i kombination med en hög servicenivå gör att du som anställd hos Medcura i lugn och ro kan fokusera fullt på att utföra ett gott arbete. Resten sköter vi.

   

  Medcura har öppet dygnet runt

   

  Medcura har alltid jour. Många av våra anställa arbetar kvällar och helger. Vi vet att frågor kan uppstå även utanför kontorstid. Därför har vi alltid bemanning med en person som kan svara på frågor – dygnet runt, 365 dagar per år. Ring 08-41 00 13 14 så kommer du snabbt i kontakt med oss! Du kan alltid nå oss när du behöver hjälp när du är ute på uppdrag och på resande fot. Vi erbjuder hjälp och service dygnet runt, alla dagar. Det innebär att även om du befinner dig på främmande ort, så är du aldrig ensam. Du kan alltid ringa vårt nummer och få kontakt med vår personal.

   

  Dina personliga sidor online

   

  Medcuras alla anställda har en egen inloggning till sin personliga sida online. När du har loggat in kan du tidrapportera, meddela när du är tillgänglig för nya uppdrag framöver, ladda ner administrativa dokument etc.