Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

VD har ordet

Intensivt och utmanande. Det är ord som väl sammanfattar sommaren 2019 för Medcura med över 30.000 bemannade pass hos våra kunder som har varit den mest intensiva sommaren i Medcuras historia. Och återigen, det hade inte kunnat gå utan er, våra fantastiska konsulter. Det är ni, våra konsulter som är ryggraden i vår verksamhet. Ni är våra ambassadörer som lever våra värderingar. Därför har vi under året även arbetat intensivt med att förankra vision, mission och värderingar med samtliga medarbetare. Vi har arbetat fram nya strategier med fantastiska möjligheter för att Medcura ska fortsätta att knyta nya kunder och konsulter till oss och behålla dom vi redan har. 

Medcura har ett attraktivt arbetsgivarvarumärke och många vill arbeta hos oss. Detta har även gett oss möjligheten att anställa 8 stycken nya duktiga konsultchefer som med sin stora erfarenhet från vårdbemanning kommer att bidra till att stärka vår position som ett av Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och ge den bästa service till både kunder och konsulter.

Jag är stolt över er, mina kollegor på Medcura som visar ett fantastiskt engagemang för att hjälpa våra kunder och i slutändan patienten. Vi utför en stor samhällsnytta och det är tack vare ert engagemang, ert yrkeskunnande och er flexibilitet som vi kunnat hjälpa alla som kommer i kontakt med oss på ett lösningsorienterat sätt. Du är vår ambassadör. Jag vill att du skall vara stolt över att arbeta på Medcura och känna att du är en del av vår gemenskap och ge dig möjlighet att påverka din utveckling. Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och ett genuint tack för en stark arbetsinsats.