Fysio- och arbetsterapeuter till Gnesta

26 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker Fysio- och Arbets

Vi söker Fysio- och Arbetsterapeuter till familjevänliga Gnesta kommun i sommar. Paramedicinare i Gnesta kommun har hand om hela kommunen: SÄBO, LSS, Socialpsykiatrin och Hemsjukvården. Det geografiska området är: Gnesta tätort, Björnlunda, Laxne och Stjärnhov. Så man måste ha körkort för att kunna arbeta. Förbindelserna med tåg är tyvärr inte de bästa så man bör kunna ta sig hit med egen bil. Man bör bo så pass nära att man inte behöver övernatta, eftersom det inte finns något hotell. Under sommaren har vi behov av en arbetsterapeut mån-fre dagtid v.29-31. Har du 2 års erfarenhet och brinner för att hjälpa kommunal verksamhet? Tveka inte att söka denna tjänst omgående. Tar du hand om vården tar vi hand om dig.

Nyutexaminerad arbetsterapeut till Kungsholmen

21 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker nu fler nyutexaminerade arbetsterapeuter till en trevlig privatkund på Kungsholmen i centrala Stockholm till sommaren dagtid måndag-fredag. Hör av dig för mer information. Vi älskar att prata i telefon.

Arbetsterapeuter i hela landet

16 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi fler duktiga arbetsterapeuter för uppdrag hos våra kunder över hela landet. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som arbetsterapeut. Uppdragen är på dagtid mån-fredag och du väljer själv var och när du vill jobba. Skicka in ditt intresse redan nu så återkommer vi till dig supersnabbt om det dagsaktuella behovet där just du vill arbeta. Vi älskar att prata i telefon.