Barnmorska till Blekinge

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker barnmorskor till sjukhus i Blekinge. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som barnmorska med vana från förlossning/BB-avdelning. Uppdraget sträcker sig från v. 24-35 och arbetstiderna är roterande mellan dag, kväll, natt och helg. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

Barnmorska till Kalmar

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi barnmorskor till sjukhus i Kalmar. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som barnmorska med vana av arbete från förlossningsavdelning. Uppdraget sträcker sig från v. 25-34 och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är flexibel och du väljer själv hur mycket och när du vill jobba. Balansera jobb och fritid och skicka din ansökan till oss idag!

Barnmorskor till Centrala Stockholm 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker barnmorskor till sjukhus i centrala Stockholm. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som barnmorska med vana från förlossning/BB-avdelning. Uppdraget sträcker sig omgående till september och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. Du väljer själv hur mycket och när du vill jobba, skicka in din ansökan idag!

Barnmorskor till privatkund

25 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till spännande uppdrag hos privatkund i Malmö men även på andra orter i hela Skåne. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Hör av dig så berättar vi gärna mer om uppdraget. Om du önskar mer flexibilitet, större frihet och högre lön, då ska du söka till oss!

Barnmorskor till privatkund

25 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till privatkund i Stockholm. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning. Tjänsten är perfekt för dig som vill balansera jobb och fritid. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Barnmorska till Kalmar

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Kalmar. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Barnmorska till Umeå

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Umeå. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

Barnmorska till Jönköping

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Jönköping. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi mer än gärna om uppdraget.

Barnmorska till Hudiksvall

16 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Hudiksvall. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själva var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur, var och när.

Barnmorska till Stockholm

16 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna barnmorskor till uppdrag i Stockholm. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som barnmorska från förlossningsavdelning eller BB-avdelning. Tjänsten är flexibel och du väljer själva var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.