IVA-sjuksköterska till Uppsala 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi intensivvårdssjuksköterskor till Uppsala. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska med vana av dialysapparat Fresenius Kabi CRRT, och Ventilator Servo U. Uppdraget sträcker sig från v.21 – 39 och arbetstiderna roterar mellan dag, kväll, natt och helg. Välj frihet och flexibilitet och skicka in din ansökan till oss!

IVA-sjuksköterska till Kalmar

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi intensivvårdssjuksköterskor till sjukhus i Kalmar. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska och det är meriterande om du har vana av Cosmic. Uppdraget sträcker sig från v. 25-34 och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

IVA-sjuksköterska till Södra Stockholm 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi intensivvårdssjuksköterskor till Prepostop-avdelning i södra Stockholm. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska med vana från postop. Uppdraget sträcker sig från juni till augusti och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Gävleborg

20 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna IVA-sjuksköterskor till Gävle. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som IVA-sjuksköterska med vana av postoperativ vård. Uppdraget sträcker sig från v.32 till v.52 och arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar och helger. Önskar du kunna balansera jobb och fritid? Då skall du skicka in din ansökan till oss!

IVA-sjuksköterskor till Stockholm

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Stockholm. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själva var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Nyköping

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Nyköping. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Jönköping

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Jönköping. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Kalmar

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Kalmar. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

IVA-sjuksköterskor till Luleå

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Luleå. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själva var och när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

 IVA-sjuksköterskor till Gävleborg

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker fler nu flera IVA-sjuksköterskor till uppdrag i Gävleborg.