Medcura är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vården. För att verkligen trivas med ett jobb krävs det där lilla extra. Bättre personalvård, större frihet, och ha en arbetsgivare som bryr sig lite mer. Sedan vi började bemanna vårdbranschen för över tio år sedan har vårt fokus varit tydligt– att ta hand om vården. Det gör vi inte bara genom att sätta rätt kompetens på rätt plats, utan även ta hand om våra konsulter. Vi växer och vi söker därför dig som får energi av att knyta nya kontakter och älskar att vårda och skapa nya relationer.

Medcura är även en av Sveriges snabbast växande bolag inom branschen för vårdbemanning. Vi har för andra året i rad vunnit pris som årets Gasselföretag av Dagens Industri.

Alla som arbetar på Medcura brinner för att matcha rätt kompetens till rätt arbetsplats inom vårdbranschen, med högsta kvalité. Du märker när du kommer in på vårt kontor, och det är dina kollegor. Vi alla är energifyllda och ambitiösa personer som alla vill utvecklas, både individuellt och som grupp där vi berömmer och lyfter varandras insatser.

Medcura har gjort (och är fortfarande) på en utvecklingsresa med stor tillväxt och vi kommer att fortsätta växa. Din arbetsplats är på kontoret på Sturegatan i Stockholm med ett gäng energifyllda och utåtriktade kollegor (och en och annan hund). Vill du vara med?

Du kan skicka din ansökan direkt till frida.asp@medcura.se