OP-ssk till Halmstad

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler operationssköterskor till härliga Halmstad. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är önskvärt om du har vana av centraloperationsavdelning. Uppdraget sträcker sig från juni till augusti och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.

OP-ssk till Göteborg

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler operationssköterskor till goa Göteborg. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är önskvärt om du har vana från centraloperationsavdelning samt journalsystemet Melior. Tjänsten är flexibel och du väljer själv hur mycket du vill jobba, vart du vill jobba och hur du vill jobba. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, skicka in din ansökan idag!

OP-ssk till Malmö

12 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi fler operationssköterskor till Malmö. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är önskvärt om du har vana från centraloperationsavdelning och journalsystemet Melior. Tjänsten är flexibel och du väljer själv hur mycket du vill jobba. Välj frihet och flexibilitet, skicka in din ansökan idag!

OP-sjuksköterska till Uppsala 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi operationssjuksköterskor till uppdrag i Uppsala. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssköterska och det är meriterande om du har vana från centraloperation. Uppdraget sträcker sig omgående till december och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Önskar du kunna balansera jobb och fritid? Då ska du skicka in din ansökan till oss!

OP-sjuksköterska till Södra Stockholm 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Nu söker vi operationssjuksköterskor till sjukhus i Södra Stockholm. Vi söker dig med minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska med vana från dagoperation. Uppdraget sträcker sig omgående till årsskiftet och arbetstiderna ör förlagda måndag till fredag. Hos oss kan du jobba fullt utan att jobba fast, sök till oss idag!

OP-sjuksköterska till privata kunder 

02 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi operationssjuksköterskor till privata kliniker i Skåne. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska med vana av ortopedi. Tjänsten innebär primärt ströpass och du väljer själv hur mycket du vill jobba. Önskar du mer kontroll, större frihet och högre lön? Då ska du söka till oss.

OP-sjuksköterskor till privata kunder

20 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi flera operationssjuksköterskor till privata kunder runtom i Stockholm. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande: plastikkirurgi, gynekologi, urologi och ortopedi. Tjänsten innebär primärt ströpass men det kan också bli längre uppdrag stundtals. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda dagtid mån-fre och du väljer själv hur mycket du vill jobba. Önskar du kunna balansera jobb och fritid? Då är den här tjänsten perfekt för dig, skicka in din ansökan idag!

OP-sjuksköterskor till privatkund

20 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till privatkund i Göteborg. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet med vana av urologi, ortopedi, gynekologi, allmän- och plastikkirurgi samt öron-, näsa- och halssjukdomar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag. Vi tar hand om dig i vården och vill därför erbjuda dig mer kontroll, större frihet och högre lön. Skicka in din ansökan idag!

OP-sjuksköterska till norra Stockholm

01 apr 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi operationssjuksköterska till en privat klinik i Norra Stockholm. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som operationssjuksköterska med vana av ortopedi och höft-knäledsplastik. Uppdraget sträcker sig från v. 17 till v. 27 och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till torsdag. Vill du lättare kunna balansera jobb och fritid? Skicka in din ansökan till oss så vi berättar vi gärna mer!

OP-sjuksköterska till Eskilstuna

22 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor till uppdrag i Eskilstuna. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Tjänsten är flexibel och du väljer själv när du vill jobba. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om uppdraget.