Psykolog inom Neuropsykiatri i Norrbotten

16 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i Norrbotten söker en legitimerad psykolog för ett långt uppdrag på en neuropsykiatrisk avdelning. Uppdraget är med start i augusti och sträcker sig initialt 1 år. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor. Vill du säkra upp din höst och våren 2023 så tveka inte att sök detta spännande och utvecklande uppdrag.

Psykolog till privat vårdgivare i Dalarna

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i Dalarna söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en rehabiliterings enhet. Uppdraget är med start i augusti och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykolog till privat vårdgivare i Uppland

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i södra Uppland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en psykiatrisk mottagning. Uppdraget är med start i augusti och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykolog till barnenhet i Jönköpings län

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Uppdrag på en barnhälsovård i länet som söker efter en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag med start i i sommar som kan sträcka sig över hela hösten. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas dig som psykolog på en trevlig arbetsplats med bra samt trevliga kollegor.

Psykolog till smärtrehabilitering i Västra Götaland

09 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i Västra Götaland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en smärtenhet med inriktning mot vuxna med smärtproblematik. Uppdraget är med start i september och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykolog till privatkund i Skåne

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Uppdrag på en privat mottagning inom psykiatrin söker efter en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag med start i juni som initialt sträcker sig augusti ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas dig som psykolog på en trevlig arbetsplats med bra samt trevliga kollegor.

Psykolog till BUP Västra Götaland

05 maj 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Verksamhet i södra Västra Götaland söker en legitimerad psykolog för ett potentiellt långt uppdrag på en psykiatrisk enhet med inriktning mot barn och ungdomar. Uppdraget är med start i september och sträcker sig initialt november ut. Ett spännande och utvecklande uppdrag väntas på en trevlig arbetsplats med bra kollegor.

Psykolog till Helsingborg

01 mar 2022 Skriven av Niclas Cleverling

Vi söker en psykolog för ett intressant uppdrag i vackra kuststaden Helsingborg. Hör av dig för mer information.