Medcura söker fler säljande konsultchefer!

02 dec 2020

Medcura är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vården. För att verkligen trivas med ett jobb krävs det där lilla extra. Bättre personalvård, större frihet, och ha en arbetsgivare som bryr sig lite mer. Sedan vi började bemanna vårdbranschen för över tio år sedan har vårt fokus varit tydligt– att ta hand om vården. Det gör vi inte bara genom att sätta rätt kompetens på rätt plats, utan även ta hand om våra konsulter. Vi växer och vi söker därför dig som får energi av att knyta nya kontakter och älskar att vårda och skapa nya relationer.

Medcura är även en av Sveriges snabbast växande bolag inom branschen för vårdbemanning. Vi har för andra året i rad vunnit pris som årets Gasselföretag av Dagens Industri. 

Alla som arbetar på Medcura brinner för att matcha rätt kompetens till rätt arbetsplats inom vårdbranschen, med högsta kvalité. Du märker när du kommer in på vårt kontor, och det är dina kollegor. Vi alla är energifyllda och ambitiösa personer som alla vill utvecklas, både individuellt och som grupp där vi berömmer och lyfter varandras insatser.

Medcura har gjort (och är fortfarande) på en utvecklingsresa med stor tillväxt och vi kommer att fortsätta växa. Din arbetsplats är på kontoret på Sturegatan i Stockholm med ett gäng energifyllda och utåtriktade kollegor (och en och annan hund). Vill du vara med?

Vem är du som vi söker?

Det allra viktigaste för den här rollen är att du har rätt driv och ambition. Skulle du beskrivas av din omgivning tror vi att de skulle använda ord som prestigelös, ansvarstagande, ambitiös och engagerad. Vi tror du har en stark inre drivkraft och att du vill bygga upp dig själv och din karriär. Kombinationen av att arbeta självständigt samtidigt som du är en teamplayer är något som faller dig naturligt. Du arbetar proaktivt på ett kreativt och nytänkande sätt.

Vi söker dig som har rätt förutsättningar för att bygga upp ditt specialistområde och tror du har arbetat med försäljning och nu vill ta klivet till att bygga upp din karriär. Eller så har du arbetat i butik/kundservice eller har en mindre säljerfarenhet men vet att detta är rätt nästa steg och ser en långsiktig framtid här.

 • Du är eller har förutsättningar till att vara en driven och professionell försäljare av högt kvalificerade tjänster, med fokus på långsiktiga relationer. Konsultchefsrollen förutsätter att du balanserar införsäljning av nya uppdrag med intresserade sjuksköterskor/läkare.
 • Gott ordningssinne är en fördel då du kommer att ha ett stort antal sjuksköterskor/läkare inbokade, i rekryteringsprocess och under screening.
 • Du har en önskan att utveckla din förhandlingsteknik, med både sjuksköterskor/läkare och uppdragsgivare.
 • Du har förmågan att tillgodogöra dig grundläggande förståelse för anställningsvillkor och avtalsskrivning. Många av våra bemanningsuppdrag sker inom ramen för offentlig upphandling, med ett behov av att följa de krav som det ställer på oss.

Varför ska du jobba hos oss:

 • Kontakt med många olika människor och företag.
 • Stor variation i arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik.
 • Mycket eget ansvar som leder till personlig utveckling.
 • Bra möjligheter att styra sitt eget arbete och påverka sina resultat.
 • Ett öppet klimat där man berömmer och lyfter varandras insatser.
 • Du får arbeta i en bransch som växer 30% varje år.
 • Du får möjlighet att göra en karriär inom bolaget. – Som konsultchef på Medcura är du ansvarig för hela leveransprocessen från urval till tillsättning och personalansvar.
 • En gedigen onboarding ihop med täta uppföljningar.
 • En lönemodell anpassad efter din individuella prestation – vilket betyder att du bestämmer din egen nivå!
 • Stora möjligheter för dig att växa professionellt och personligt. Detta genom stort fokus på ett nära och tätt ledarskap.
 • Konstant utbildning både internt som externt med fokus att utveckla dig i din roll.
 • Att vara del av ett bolag med höga ambitioner och drivna kollegor där du kan uppnå dina individuella mål.

Skicka din ansökan direkt till niclas.cleverling@medcura.se