Ta hand om allt som rör ditt uppdrag i Medcuras medarbetar-app

Att arbeta som konsult erbjuder många fördelar. Många uppskattar möjligheten att resa och jobba var de vill i Sverige, medan andra värdesätter flexibiliteten högst.

Välkommen att söka nytt jobb som Sjuksköterska, Undersköterska, Läkare, Sjukgymnast, Fysioterapeut eller något annat inom vård och omsorg!

Om Medcura-appen

Utforska ett brett utbud av vårduppdrag, skapa bevakningar och ställ frågor direkt till oss. Med Medcura-appen kan du skapa framförhållning och smidigt planera dina kommande uppdrag.

Informationsbank

Välkommen till vår informationsbank, din ultimata guide! Här hittar du allt du behöver veta om din anställning och uppdrag, från policyer till framgångsberättelser. Det är mer än en informationskälla; det är en möjlighet att utforska, lära och känna sig delaktig i ditt arbete.

Upptäck detta verktyg som stödjer varje steg i din karriär, alltid uppdaterat och lättillgängligt. Hitta enkelt svar och lösningar som förenklar din vardag. Välkommen till informationens värld!

Mitt schema

Upptäck vår plattform som förenklar ditt arbetsliv genom att ge dig direkt tillgång till ditt schema och möjligheten att tidrapportera enkelt. Med en intuitiv design kan du snabbt se dina arbetstider och effektivisera dina arbetsprocesser. Det är din 24/7 assistent för att arbeta smartare och hålla dig steget före.

Vår plattform är mer än ett verktyg; det är nyckeln till ett effektivare arbetsliv. Utforska funktionerna idag och ta kontroll över din tid. Allt du behöver, alltid på ett ställe.

Onboarding & E-learning

Ge dig själv en flygande start med vår skräddarsydda onboarding- och e-learningplattform. Utformad för både nya och erfarna medarbetare, erbjuder vårt program allt du behöver för att snabbt komma in i din nya roll. Lär dig i din egen takt med engagerande multimedia-innehåll anpassat för din position och arbetsuppgifter.

Vår onboarding går djupt in i företagskulturen och de verktyg du behöver för att lyckas, samtidigt som den introducerar dig till teamet och vår vision. Vår målsättning är att du ska känna dig delaktig och förberedd från start, redo att göra skillnad och växa professionellt.

Välkommen ombord! Vi ser fram emot din utveckling hos oss.

Medcura Social

Välkommen till Medcura Social, din digitala hubb för allt som berör ditt professionella liv. Denna plattform är utformad för att stärka banden mellan kollegor, chefer och jourpersonal genom enkel och direkt kommunikation. Här kan du enkelt byta pass, delta i specialiserade grupper och utbyta kunskaper eller bara umgås med kollegor efter arbetsdagens slut.
Medcura Social erbjuder en plattform för både professionell utveckling och socialt engagemang, där du kan:

  • Kommunicera direkt med kollegor och chefer.
  • Planera passbyten med enkelhet för en bättre balans mellan arbete och fritid.
  • Engagera dig i grupper som matchar din inriktning och intressen.

Medcuras sociala medier

Upptäck Medcura Sociala Medier, där vi kombinerar uppdateringar från vår bransch med chansen att utforska Medcurapodden och ansluta till vårt nätverk på sociala medier. Genom anpassade notiser missar du aldrig viktig information, och du kan dyka djupare in i hälso- och sjukvårdssektorns senaste trender med våra inspirerande podcastavsnitt.

Anslut dig till Medcura Social idag och bli en del av vår växande gemenskap. Utforska nya möjligheter, väx som professionell och känn dig mer kopplad än någonsin till ditt arbetsliv.

Ladda ner Medcuras medarbetar-app

Medcuras medarbetar-app för alla våra vårdkonsulter. Här förenklar vi vardagen och effektiviserar vi vår kommunikation med dig som konsult och skapar en gemenskap för Medcuras medarbetare.

– Delta i vårt stora community och lär känna kollegor
– Se våra lediga uppdrag
– Ansök direkt i din mobil
– Se dina bokade uppdrag och tidrapportera direkt
– Chatta med din bemmanningsansvarig direkt
– Läs våra senaste nyheter
– Se alla våra sociala flöden på Medcura Play
– Du kan snabbt nå Jouren – för att informera om sjukdom
– Ta del av vår Onboarding/e-learning/utbildningar

    Håll dig uppdaterad?

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev