Omsorgsfull och effektiv vård

Vi har mångårig erfarenhet av bemanning inom vårdsektorn, både som konsultchefer och bemanningsansvariga.

Vi känner till insidan och utsidan av vården i Sverige, förstår våra kunders unika behov och har den expertisen som krävs för att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Vi har klivit in i skorna på alla inblandade parter och sett vad som krävs – från varje tänkbar vinkel.

Med oss vid rodret kan du vara säker på att du får inte bara en bemanningslösning, utan en partner som förstår och kan navigera i den komplexa vårdvärlden med skicklighet och precision.

Lös dina bemanningsbehov

Stark företagskultur präglad av arbetsglädje

Hos oss är målet inte bara att möta våra kunders behov, utan att överträffa deras förväntningar vid varje enskilt uppdrag. Vi värnar om våra medarbetare och strävar efter att skapa en miljö där delaktighet och stolthet genomsyrar varje arbetsdag – för vi vet att det ger resultat för dig.

Välkommen till en arbetsplats där passion och prestation går hand i hand, och där varje medlem är en viktig länk i kedjan mot framgång. Med oss blir arbetet inte bara en plikt, det blir en passion och en drivkraft för att nå nya höjder tillsammans.

Medcura - din allt-i-ett partner inom vården

  • Vi är stolta över att vara en av branschens få helhetsleverantörer.
    Hos Medcura har vi en bred och mångsidig personalpool som representerar olika specialiteter inom varje yrkesgrupp.
  • Oavsett om du behöver bemanning för korta eller långa perioder, är vi här för att hjälpa till.
    Från enstaka uppdrag till att bemanna hela avdelningar, kan du lita på oss för att leverera skräddarsydda lösningar som passar dina behov.
  • Vår flexibilitet sträcker sig också till prissättning.
    Hos oss betalar du bara för det du behöver, vilket innebär snabba, prisvärda och flexibla bemanningsalternativ som du kan anpassa efter din verksamhets behov. Välj Medcura som din partner och upplev skillnaden med våra skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar för din vårdverksamhet.

“Medcuras personal som bemannar Enhet 5 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus har fått dagens ros. Stort tack för omhändertagandet av min son! Räcker inte med en ros, ni är värd en hel bukett!”

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

- Enhet 5

Våra verksamhetsområden

Här är några av områdena vi jobbar med när det kommer till bemanning och rekrytering. Utöver detta arbetar vi självklart även med Barnmorskor, Medicinska sekreterare och även Verksamhetschefer.
Hör av dig om just ditt område så berättar vi mer!

Sjuksköterska

Vi bemannar hela landet inom både offentlig och privat vård med alla kompetenser för både dig som är grundutbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska inom OP/ANE/IVA. Om du har en annan specialitet som tex psykiatrisjuksköterska har vi naturligtvis alltid något att erbjuda dig. Hör av dig för senaste nytt om det dagsaktuella behovet.

Läkare

Hos oss får du som läkare lite mer All Inclusive i arbetslivet. Vårt team som tar hand om våra läkare står alltid på tå och vi anpassar oss helt efter dina önskemål oavsett om du vill arbeta i fjällen eller om du vill arbeta på närakuter i Stockholm – Vi löser det! Hos oss kan du arbeta enstaka pass till längre uppdrag. Med ärlighet, engagemang och omtänksamhet håller vi vad vi lovar. Välkommen att testa oss.

Undersköterska

Våra uppdrag för dig som undersköterska hittar du i våra tre storstadsregioner. Vi kan ge dig en möjlighet att prova på olika arbetsplatser och få mer kontroll över din kalender och tid. Hör av dig till oss med dina önskemål så kan vi skräddarsy ett uppdrag helt efter dina önskemål.

Paramedicin

Är du inte lite intresserad av att arbeta som fysio- eller arbetsterapeut inom bemanning? Då har du kommit rätt! Hos oss kan du arbeta inom Paramedicin på sjukhus, vårdcentraler, SÄBO, korttidsboenden eller inom hemsjukvården – vi kan erbjuda alla typer av vård- och omsorgsverksamheter över hela landet.

Socionom

Inom vårt område Socionombemanning hjälper vi socialkontor över hela landet (främst längst våra kuster faktiskt) med erfarna socionomkonsulter som är specialister inom socialtjänstens områden. Hör av dig till oss om var just du vill arbeta. Kanske testa en annan ort under en period. Du väljer själv.

Psykolog

Om du vill arbeta som psykolog via Medcura, så kan vi erbjuda uppdrag i hela Sverige, både kortare insatser men också längre uppdrag. Som psykologkonsult har du full kontroll över ditt arbetsupplägg för att få en bättre balans mellan privatliv och arbetsliv. Om du är intresserad av att få ditt drömuppdrag redan nu som psykologkonsult, tveka inte att höra av dig till oss!

Jag vill veta mer om era uppdrag, kontakta mig!