Omsorgsfull och effektiv vård

Vi har mångårig erfarenhet av bemanning inom vårdsektorn, både som konsultchefer och bemanningsansvariga.

Med andra ord så vet vi hur vården är uppbyggd i Sverige, vad kundens önskemål är, och hur vi ska kunna hitta rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vet vad som krävs – ur alla vinklar.

Lös dina bemanningsbehov

Stark företagskultur präglad av arbetsglädje

Målsättningen med vårt arbete är att tillfredsställa våra kunders behov och överträffa förväntningarna vid varje uppdrag. Vi månar om vår personal och vill att alla ska känna delaktighet och stolthet i sitt arbete – det ger resultat för dig.

Medcura som partner

  • En av få helhetsleverantörer i branschen.
    I Medcuras omfattande personalpool finns olika specialiteter representerade i varje yrkesgrupp.
  • Bemanna på kort eller lång tid.
    Vi hjälper dig med allt från enstaka uppdrag till hela avdelningar.
  • Betala bara för det du behöver.
    Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar kan du anpassa kostnaderna utifrån behovet.

“Medcuras personal som bemannar Enhet 5 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus har fått dagens ros. Stort tack för omhändertagandet av min son! Räcker inte med en ros, ni är värd en hel bukett!”

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

- Enhet 5

Våra verksamhetsområden

Här är några av områdena vi jobbar med när det kommer till bemanning och rekrytering. Utöver detta arbetar vi självklart även med Barnmorskor, Medicinska sekreterare och även Verksamhetschefer.
Hör av dig om just ditt område så berättar vi mer!

Sjuksköterska

Vi bemannar hela landet inom både offentlig och privat vård med alla kompetenser för både dig som är grundutbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska inom OP/ANE/IVA. Om du har en annan specialitet som tex psykiatrisjuksköterska har vi naturligtvis alltid något att erbjuda dig. Hör av dig för senaste nytt om det dagsaktuella behovet.

Läkare

Hos oss får du som läkare lite mer All Inclusive i arbetslivet. Vårt team som tar hand om våra läkare står alltid på tå och vi anpassar oss helt efter dina önskemål oavsett om du vill arbeta i fjällen eller om du vill arbeta på närakuter i Stockholm – Vi löser det! Hos oss kan du arbeta enstaka pass till längre uppdrag. Med ärlighet, engagemang och omtänksamhet håller vi vad vi lovar. Välkommen att testa oss.

Undersköterska

Våra uppdrag för dig som undersköterska hittar du i våra tre storstadsregioner. Vi kan ge dig en möjlighet att prova på olika arbetsplatser och få mer kontroll över din kalender och tid. Hör av dig till oss med dina önskemål så kan vi skräddarsy ett uppdrag helt efter dina önskemål.

Paramedicin

Är du inte lite intresserad av att arbeta som fysio- eller arbetsterapeut inom bemanning? Då har du kommit rätt! Hos oss kan du arbeta inom Paramedicin på sjukhus, vårdcentraler, SÄBO, korttidsboenden eller inom hemsjukvården – vi kan erbjuda alla typer av vård- och omsorgsverksamheter över hela landet.

Socionom

Inom vårt område Socionombemanning hjälper vi socialkontor över hela landet (främst längst våra kuster faktiskt) med erfarna socionomkonsulter som är specialister inom socialtjänstens områden. Hör av dig till oss om var just du vill arbeta. Kanske testa en annan ort under en period. Du väljer själv.

Psykolog

Om du vill arbeta som psykolog via Medcura, så kan vi erbjuda uppdrag i hela Sverige, både kortare insatser men också längre uppdrag. Som psykologkonsult har du full kontroll över ditt arbetsupplägg för att få en bättre balans mellan privatliv och arbetsliv. Om du är intresserad av att få ditt drömuppdrag redan nu som psykologkonsult, tveka inte att höra av dig till oss!

Jag vill veta mer om era uppdrag, kontakta mig!