Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

Jag söker personal – Bemanning inom vård & omsorg

Ordna bemanning med läkare, sjuksköterskor och andra yrkesroller inom vården. Medcura förser hela vård- och omsorgssektorn med duktiga medarbetare och vikarier. Tillsammans arbetar vi för omsorgsfull och effektiv vård.

  • Specialistläkare alla inriktningar
  • Leg.Läkare
  • Specialistsjuksköterskor alla inriktningar
  • Leg.Sjuksköterska
  • Verksamhetschefer
  • Paramedicinsk personal
  • Medicinska sekreterare
  • Undersköterskor
  • Omvårdnadspersonal
  • Rehab personal
  • Socionomer

Kontakta oss för en offert

Boka ett möte med oss genom att ringa 08-41 00 13 14 eller fyll i en förfrågan nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

  *
  *
  *
  *

  Om att hyra vårdpersonal

  Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta inom med bemanning inom vårdsektorn både som konsultchefer och bemanningsansvariga. Med andra ord så vet vi hur vården är uppbyggd i Sverige, vad vårdgivares önskemål består av och hur vi ska kunna hitta rätt kompetens till rätt uppdrag; vi vet vad som krävs ur alla vinklar. Genom Medcura kan du hyra personal inom alla personalkategorier på både kort tid och längre turer.

  Betala bara för det du behöver

  Med vår hjälp får du bättre kontroll på dina kostnader. Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar övergår delar av din fasta personalkostnad till rörlig och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet.

  Hyr en konsult från oss och få en jämnare arbetsbelastning – smidigt och kostnadseffektivt.

  Medcura - För arbetsgivare - Bemanning inom vårdsektorn

  Medcura – Din helhetsleverantörer i vårdbranschen

  Genom oss kan du hyra och rekrytera läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare och övriga personalkategorier inom vård och omsorg. I Medcuras omfattande personalpool finns olika specialiteter representerade i varje yrkesgrupp. Detta gör oss till en av få helhetsleverantörer i branschen. Vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm men verksamheten är rikstäckande – Medcura har avtal med kommuner och landsting samt ett stort antal privata vårdgivare över hela landet.

  Du kan vända dig till oss för att bemanna på kort eller lång tid, det kan gälla allt från enstaka uppdrag till hela avdelningar. Vi månar om vår personal och är övertygade om att välmående vårdpersonal gynnar alla, inklusive patienter och dig som uppdragsgivare.

  Välkommen att ta våra resurser i anspråk!

  Fakta

  Medcura bemannar hela vård- och omsorgssektorn med duktiga medarbetare och vikarier. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare och övriga personalkategorier inom vård och omsorg. Detta gör oss till en av få helhetsleverantörer inom branschen.

  7600
  Lediga jobb

  6609
  Registrerade CV

  2259
  Anställda

  Fördelar

  Tillgänglighet
  Du når oss alla dagar, dygnet runt. Vår kunniga servicepersonal finns alltid på plats för att ge dig hjälp när du behöver det.

  Kvalitet
  En förutsättning för att med stolthet leverera våra tjänster är att vi arbetar med kontinuitet som en av våra starkaste ledstjärnor. I processen att placera rätt person på rätt plats är kartläggningen och förståelsen för behov, önskemål och förväntningar hos dig som kund av yttersta vikt.

  Uppföljning
  Medcura arbetar också med direkt och kontinuerlig uppföljningsdialog. Återkoppling på hur vi som leverantör lever upp till våra uppdragsgivares förväntan avseende kompetens, kvalitet och bemötande är en viktig del i Medcuras kvalitetsarbete.

  Läs mer om Medcura som partner