Medcura stöder Stockholms Stadsmission

09 dec 2021

– FÖR EN JUL UTAN UTANFÖRSKAP.

Vi stöder Stockholms Stadsmission i deras arbete för att ge barn och unga i utsatthet en trygg och fin jul. 

Under julen är känslan av utanförskap ofta extra stark för barn och familjer som lever i social utsatthet. För många finns inte pengar över till vare sig julklappar, julmat eller några aktiviteter på jullovet och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap.

Genom att stödja Stockholms Stadsmission kan vi bidra till att utanförskap ersätts av gemenskap. Gåvor går till julklappar, presentkort att handla julmat för och att ordna julfiranden, aktiviteter och utflykter, så att fler barn får en bättre julledighet. Läs mer om Stockholms Stadsmission och se hur du kan bidra https://www.stadsmissionen.se/