Premiär för Medcura appen!

22 jan 2024

Äntligen kan vi med presentera vår nya medarbetar app. Du hittar appen på App Store och Google Play. För att ta del av den fulla versionen med alla funktioner behöver du bli inbjuden att skapa ett konto. Vi kommer att skicka ut inbjudningar till alla aktiva konsulter. Om du inte fått en inbjudan, kontakta din bemanningsansvariga så skickar vi ut en inbjudan till din mejl.

För att få tillgång till Medcura appen:
1. Ladda ned appen på App Store eller Google Play till din mobila enhet. Sök på Medcura.
2. Efter att du har laddat ner appen till din mobil. Gå tillbaka till mailen dit du fått din inbjudan att skapa ett konto genom att klicka på knappen ”Skapa min profil”. Det gör på din mobila enhet och INTE från en dator. Lycka till och hoppas att du kommer att få både nytta och nöje med vår nya medarbetar app.