Medcura har högsta kreditvärdighet

07 feb 2024

Vi är stolta över att Medcura har blivit tilldelade en guldsköld från UC, vilket innebär att vi har den högsta klassen av kreditvärdighet. Det är en bekräftelse på vår pålitlighet och stabilitet som företag.

Men det stannar inte där. Vi har också kvalificerats för UC Nordiska Tillväxtcertifikat, vilket placerar oss bland den unika minoriteten av företag som visar en imponerande tillväxt inom omsättning, personal och soliditet. För oss är tillväxt inte bara en affärsfråga, det är också ett sätt att bidra till samhället genom ökade skatteintäkter, ökad konsumtion och fler anställningar.

Medcura strävar ständigt efter att vara mer än bara ett företag – vi är en motor för tillväxt och utveckling, både för vår egen verksamhet och för samhället i stort.