Vi vann upphandling Kriminalvården

21 feb 2024

Har du någonsin drömt om att arbeta inom ett unikt och spännande område som Kriminalvården? Nu har du chansen att göra det genom att ansluta dig till Medcura, den enda leverantören som året runt ansvarar för och bemannar de allmänmedicinska insatserna vid flera anstalter och häkten.

Vår uppdragsgivare, Kriminalvården, litar på oss för att säkerställa att de allmänmedicinska behoven hos intagna vid anstalterna/häkten i Nyköping, Uppsala, Åby och Arnö blir tillgodosedda. Detta är en oerhört viktig och meningsfull uppgift som kräver engagemang och kompetens.

Är du redo att göra verklig skillnad i människors liv och samtidigt vara en del av ett professionellt och dedikerat team? Kontakta oss nu för att få veta mer om hur du kan bli en del av Medcuras mission inom Kriminalvården. Låt oss tillsammans skapa en tryggare och mer hälsofrämjande miljö för dem som behöver det mest.