Hitta drömjobbet

Medcura förser dig som har rätt kompetens med uppdrag inom hela vård- och omsorgssektorn.

Sjuksköterska till kardiologisk vårdenhet i Västernorrland

21 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande verksamhet inom kardiologi. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och till början på nästa år så se hit. En trevlig verksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom en kardiologisk-/hjärtavdelning. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Västernorrlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till SÄBO i Östersund

21 sep. 2023

Just nu söker vi på Medcura allmänsjuksköterskor för uppdrag på SÄBO i Östersund. Sedvanliga arbetsuppgifter inom SÄBO. Uppdraget löper från början av oktober, året ut. Arbetstider avser primärt dagtid både vardag samt helg. Låter detta som rätt uppdrag för dig? Kontakta oss på Medcura och bli en del av vårat sammansvetsade team!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Eskilstuna

20 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor till Eskilstuna. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK inom kirurgi, ortopedi samt ÖNH med minst två års erfarenhet. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Distriktssköterska till Södertälje

20 sep. 2023

en erfaren distriktssköterska som är redo att arbeta i Södertälje under veckorna 40-52, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är från måndag till fredag, kl. 07:30-16:30. Som distriktssköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården. Det innebär hembesök för att tillhandahålla vård av hög kvalitet till våra patienter, samt att ansvara för förskrivningar av medicin och hjälpmedel. Du kommer också att vara den första kontaktpersonen för patienter som ringer in med frågor eller behöver rådgivning. Dina arbetsuppgifter inkluderar även att hantera remisser och samarbeta med övrig vårdpersonal för att säkerställa en sammanhängande och effektiv vårdprocess. Om du är en dedikerad och erfaren distriktssköterska som är redo att ta dig an denna spännande möjlighet, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Småland

20 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker just nu erfarna Intensivvårdssjuksköterskor till akut verksamhet i Småland. Uppdraget löper omgående till årets slut och avser IVA-SSK med minst två års erfarenhet av intensivvård. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatrisjuksköterska till akutvårdsenhet i Jämtland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska inom psykiatri till en akutvårdsverksamhet. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och början på nästa år, se hit. En bra verksamhet väntas där du har möjlighet att planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är meriterande med en vidareutbildning inom Psykiatri. Tidigare erfarenhet av psykiatrisk akutvård, psykos och ätstörningsproblematik är ett stort plus. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatrisjuksköterska till barn och ungdomspsykiatri i Västernorrland

20 sep. 2023

Psykiatrisjuksköterska till en spännande och utvecklande BUP verksamhet. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta under hösten så se hit, här finns det möjlighet att börja relativt omgående. En trevlig dagverksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du har en vidareutbildning inom Psykiatri. Har du därtill tidigare arbetat inom barn och ungdomspsykiatri eller snarlikt område så ses det som ett stort plus. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Västernorrlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatrisjuksköterska till psykosinriktad vårdenhet i Jämtland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska inom psykiatri till en verksamhet med inriktning mot psykos. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och början på nästa år, se hit. En bra verksamhet väntas där du har möjlighet att planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är meriterande med en vidareutbildning inom Psykiatri. Tidigare erfarenhet av psykiatrisk akutvård, psykos och ätstörningsproblematik är ett stort plus. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till akutvårdsenhet i Västernorrland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande akutvårdsinriktad verksamhet. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i vinter och början på nästa år så se hit. En trevlig verksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom en akutvårdsverksamhet. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Västernorrlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till hemsjukvården

20 sep. 2023

sjuksköterska som vill arbeta inom hemsjukvården i södra Stockholm under perioden v1-13, med stor chans till förlängning. Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården. Arbetstiderna är från måndag till fredag, kl. 08:00-17:00. Krav: körkort. Om du är en dedikerad och erfaren sjuksköterska som är redo att ta dig an detta spännande uppdrag, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till kardiologisk vårdenhet i Västernorrland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande akutvårdsinriktad verksamhet inom kardiologi. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och till början på nästa år så se hit. En trevlig verksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom en hjärt/kardiologi intensiv vårdavdelning. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Västernorrlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till kirurgisk enhet i Norrbotten

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande akutvårdsinriktad verksamhet inom kirurgi. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och till början på nästa år så se hit. En trevlig verksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta. Planen initialt är primärt nattschema. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom kirurgi och eller akutvårdsavdelning. Det är också ett krav på god somatisk kunskap och erfarenhet. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Norrbottens län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till kirurgisk vårdenhet i Jämtland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande akutvårdsinriktad verksamhet inom kirurgi. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och början på nästa år, se hit. En trevlig verksamhet väntas där du har möjlighet att tidigt planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom kirurgi och eller akutvårdsavdelning. Det är också ett krav på god somatisk kunskap och erfarenhet. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till neonatal vårdenhet i Jämtland

20 sep. 2023

Erfaren sjuksköterska till en utvecklande akutvårdsinriktad verksamhet inom neonatal vård. Står du fortsatt i valet och kvalet över vart du vill arbeta i höst och början på nästa år, se hit. Här har du möjlighet att börja per omgående. En bra verksamhet väntas där du har möjlighet att planera hur du vill arbeta, med möjligheter till dag/kväll/natt. Legitimerad sjuksköterska är ett krav och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat på barn- och eller neonatalverksamhet. Känner du att detta skulle passa dig så tveka inte att skicka in din ansökan idag, uppdraget tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till Skåne

19 sep. 2023

Vi söker just en erfaren allmänspecialist till en vårdcentral i Hässleholm, sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, mottagning, hembesök, SIP etc. Ett krav är god kunskap i journalsystemet PMO, erfarenhet av tidigare primärvårdsarbete inom Skåne är önskvärt men inte ett krav. Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer

Skånes län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Västerås

19 sep. 2023

Vi söker nu erfarna Barnmorskor till Västerås. Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på förlossning , BB och gynekologisk avdelning samt antenatal med minst två års erfarenhet. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till sjukhus i Skåne

19 sep. 2023

Letar du efter uppdrag i Skåne? Nu söker vi sjuksköterskor till sjukhus i Skåne. Vi ser att du har liknande erfarenhet av tidigare arbeten samt minst två års tidigare erfarenhet som sjuksköterska. Det är på olika avdelningar, och arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg tider. Brinner du för ditt yrke och är trygg i din roll? Då är detta uppdraget för dig! Hör av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Uppsala

18 sep. 2023

Är du på jakt efter en ny spännande utmaning? Vi söker nu efter flera hungriga och duktiga anestesisjuksköterskor till Uppsala. Uppdraget sträcker sig från i höst till våren 2024. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska inom flera olika avdelningar. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Är du vår nästa stjärna? Bli en del av Medcuras starka team och ta dig an detta uppdrag.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Stockholm söderort

18 sep. 2023

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete till söderort. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet inom förlossningsvård, antenatalvård och eftervård. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Västerås

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga anestesisjuksköterskor till Västerås. Uppdraget sträcker sig från slutet av oktober till början av nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Västerås

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Västerås. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Östersund

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Östersund. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Arbetsterapeut till långt uppdrag i Stockholm

14 sep. 2023

Letar du efter höstens utmaning? Nu har vi fått in ett spännande uppdrag i södra Stockholm som sträcker sig över perioden v.45-05. Sedvanligt arbete inom neurologisk rehabilitering, bedömning och behandling individuellt och i grupp. Här arbetar du i team tillsammans med fysioterapeuter, logopeder och annan vårdpersonal. Arbetstider förlagda dagtid, måndag till fredag. Vi söker dig med erfarenhet av berört område samt 2 år i rollen som arbetsterapeut. Vill du veta mer om uppdraget? Ta kontakt med oss och säkra upp hösten!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till hemsjukvården

14 sep. 2023

Vi på Medcura söker nu en sjuksköterska med huvudsaklig placering på hemsjukvården. Uppdraget sträcker sig för perioden 230807-230825 med arbetstider förlagda måndag till fredag, 07:30-16:30. Krav på körkort

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Ystads kommun

13 sep. 2023

Letar du på jakt efter nya uppdrag i höst? Nu söker vi flera duktiga sjuksköterskor till Ystads kommun med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget start redan i oktober och löper till och med januari. Arbetstider förlagda dag, kväll samt helgtjänstgöring. Sedvanligt arbete inom kommun som sjuksköterska. Två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vill du veta mer om uppdraget? Kontakta oss så planerar vi hösten tillsammans!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till Skåne

12 sep. 2023

Vi söker just nu en glad och erfaren allmänspecialist till en vårdcentral i Kristianstad, sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både akuta och planerade besök. Du ska vara tillgänglig för frågor från ST-läkare. Det finns möjlighet till jour på jourcentralen i Kristianstad, nära centralstationen. Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

BUP Läkare till mottagning i Hedemora

11 sep. 2023

barn och ungdomspsykiater till en spännande och nyöppnad mottagning i fina Hedemora. Uppdraget är förlagt primärt på plats till en omfattning av 50% där du som läkare har möjlighet att planera ditt schema. Uppdraget är med start i höst och sträcker sig under iaf 1 år. Möjligheter till distansarbete kan komma längs uppdragets gång och förläggs då utöver de 50% på plats. Krav på specialistutbildning inom BUP finns och det är meriterande ifall du tidigare arbetat på mottagning inom BUP. Ett högintressant uppdrag väntas där du får vara med och forma mottagningens arbete framåt. Låter detta som något för dig, tveka inte att höra av dig eller skicka in din ansökan direkt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Dalarnas län

Deltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Solna

11 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna Intensivvårdssjuksköterskor med minst tre års erfarenhet till Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter som IVA-SSK inom thoraxkirurgisk vård. Detta uppdrag avser främst helg och nattskift. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Blekinge

10 sep. 2023

Letar du efter höstens nästa uppdrag? Nu söker vi efter erfarna sjuksköterskor till Blekinge. Tjänsten är på 100% och arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg pass. Vi ser att du har minst två års klinisk dokumenterad erfarenhet som sjuksköterska. Vi ser även att du är trygg i din roll och trivs att arbeta både enskilt och i team. Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Blekinge län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Halland

10 sep. 2023

Letar du efter uppdrag till hösten? Nu söker vi efter erfarna sjuksköterskor till Halland. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterskor inom vård och hälsa. Vi ser att du har minst två års dokumenterad klinisk erfarenhet som sjuksköterska samt att du är trygg i din roll. Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Laholm

10 sep. 2023

Söker du efter höstens uppdrag? Nu letar vi efter erfarna och drivna sjuksköterskor till Laholms kommun. Vi ser att du har minst två års dokumenterad klinisk erfarenhet inom rollen som sjuksköterska. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av journalsystemen LifeCare samt att du har B-körkort. Perioden sträcker sig från 1/9-31/10. Låter detta som något för dig? Hör gärna av dig till oss på Medcura så berättar vi gärna mer!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Skåne

10 sep. 2023

Är du redo för en spännande sjuksköterskeutmaning i hjärtat av Skåne? Vi har det perfekta uppdraget för dig! Just nu söker vi erfarna och passionerade sjuksköterskor till en rad olika uppdrag runt om i den vackra Skåne-regionen. Om du har minst två års klinisk erfarenhet som sjuksköterska och brinner för att göra skillnad i vården, då är du precis den vi letar efter. Du trivs med att ta ansvar och navigera självständigt, samtidigt som du är en mästerlig lagspelare som vet värdet av att arbeta tillsammans för att leverera vård av högsta kvalitet. Vi vet att du är en trygg och engagerad medarbetare som har potentialen att göra verklig skillnad. Låter detta som en möjlighet du inte vill missa? Tveka inte att höra av dig till oss på Medcura – vi ser fram emot att dela mer om dessa spännande uppdrag och hur du kan vara en viktig del av vårt dynamiska team. Ditt nästa äventyr väntar i Skåne. Kontakta oss redan idag!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Sundsvall

07 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor till Sundsvall. Minst två års erfarenhet med goda kunskaper i neonatal omvårdnad. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK inom Neonatal intensivvård, Cpap-behandling, navelkatetrar, piccline, neo-HLR. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Västervik

07 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor med minst två års erfarenhet till Västervik. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK med goda kunskaper i neonatalvård och erfarenhet av slutenvård på barnavdelning. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

BUP-mottagning i Umeå söker BUP-läkare våren 2024

07 sep. 2023

BUP-mottagning i Lycksele söker en BUP-läkare under perioden v. 1-18, 2024. Arbetet innefattar bedömning, diagnosistering, vård, behandling, utredning som kan vara antingen akut eller planerat. Jour dagtid kan förekomma samt bakjourer mellan 17:00 – 21:00. Är du intresserad av uppdraget, eller vill ha mer information, hör av er till oss!

Västerbottens län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Neuropsykiatriska mottagningen i Östersund söker psykiatriker våren 2024

07 sep. 2023

Mottagningen för psykisk funktionsnedsättning söker en psykiatriker under perioden v. 3-22, 2024. Lokalkännedom, kontinuitet samt erfarenhet av undervisning prioriteras. Bakjour ingår i uppdraget. Arbetstiderna är 08:00 - 17:00. Om du är intresserad av uppdraget, eller vill ha mer information, kontakta oss!

Jämtlands län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Huddinge

07 sep. 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor till Huddinge. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK på öppenvårdsavdelning inom Gynekologi, urologi, ortopedi, ÖNH, accesskirurgi samt endoskopi. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Öppenvården i Lycksele söker BUP-läkare våren 2024

07 sep. 2023

Öppenvårdsmottagningen i Lycksele söker en BUP-läkare under perioden v. 1-18, 2024. Arbetet innefattar bedömning, diagnosistering, vård, behandling, utredning som kan vara antingen akut eller planerat. Jour dagtid kan förekomma samt bakjourer mellan 17:00 – 21:00. Är du intresserad av uppdraget, eller vill ha mer information, hör av er till oss!

Västerbottens län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Solna

06 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor till Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK med IVA-erfarenhet och/eller erfarenhet av neonatal vård är ett krav Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Öppenvården i Östersund söker psykiatriker våren 2024

06 sep. 2023

Mottagningen för psykisk funktionsnedsättning söker en psykiatriker under perioden v. 3-22, 2024. Lokalkännedom, kontinuitet samt erfarenhet av undervisning prioriteras. Bakjour ingår i uppdraget. Arbetstiderna är 08:00 - 17:00. Om du är intresserad av uppdraget, eller vill ha mer information, kontakta oss!

Jämtlands län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Solna

05 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor till Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK med arbete på barn onkologisk slutenvårdsavdelning. Så som omvårdnad av barn med cancer och med cytostatikabehandling. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Gällivare

04 sep. 2023

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning i höst/vinter 2023-2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Förekommande datorprogram; VAS och Partus. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Östersund

04 sep. 2023

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning och BB i höst/vinter 2023-2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga. Önskvärt att kunna arbeta självständigt i Obstetrix samt Cosmic. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Solna

04 sep. 2023

Vi söker just nu erfarna barnsjuksköterskor till Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter som barn-SSK inom handha artärkateter, neurologi, handha ventrikel drän, spädbarnsvård etc. Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska för arbete i Småland

03 sep. 2023

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning och BB i höst/vinter 2023-2024. Krav är att kunna arbeta självständigt i Obstetrix, godkänt CTG-prov och vara utbildad i barn HLR. Önskvärt att du är självgående, har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Tjänstgöringsgrad 100%. Dag, kväll, natt. Hör gärna av dig vid frågor eller om detta låter intressant för dig.

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska för arbete i Visby

03 sep. 2023

Nu söker vi operationssjuksköterskor för arbete i Visby under 2023-2024. Operationer inom specialiteterna Kirurgi/Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Öron/Nästa/Hals. Lång erfarenhet och att du är van att jobba självständigt är önskvärt. Journalsystem TakeCare. Arbetstid 80-100% Dag/Kväll/Natt. Hör av dig vid intresse eller om du vill veta mer.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Västerås

03 sep. 2023

Är du på jakt efter nästa uppdrag? Vi på Medcura söker nu en erfaren röntgensjuksköterska till Västerås för ett längre uppdrag från hösten till våren nästa år. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet inom datortomografi samt sedvanligt arbete inom skelett. Meriterande att ha arbetat med genomlysning och bekväm med att arbeta både i akuta och elektiva flöden. Låter det spännande? Kontakta oss på Medcura och bli en del av vårat sammansvetsade team!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till nätter i Västerås

03 sep. 2023

Nu söker vi på Medcura erfarna sjuksköterskor till Västerås. Här kommer du arbeta nätter, och vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Uppdraget startar vecka 35 och löper året ut med chans till förlängning. Skräddarsy sin höst tillsammans med oss. Önskar du veta mer om uppdraget, kontakta oss!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Umeå

31 aug. 2023

Är du på jakt efter en ny spännande utmaning? Medcura söker nu efter nästa stjärna som anestesisjuksköterska till Umeå. Uppdraget börjar omgående höst till vecka 51. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska inom Neurokirurgi, öron-näsa-halskirurgi, obstetrisk kirurgi, venaccesser, ortopedi, ryggkirurgi, allmänkirurgi, urologi, gyn, robotkirurgi, kärlkirurgi med minst två års erfarenhet. Låter det spännande? Bli en del av Medcuras starka team och ta dig an detta uppdrag med oss.

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Hässleholm

31 aug. 2023

Är du ute efter nästa utmaning? Nu har vi uppdraget för dig. Hässleholms kommun är i behov av en erfaren sjuksköterska till hemsjukvården, för perioden september till december. Vi söker dig som arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård, med två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska. Meriterande om du besitter tidigare kunskap inom journalsystemet Procapita. Uppdraget är förlagt heltid, och vi söker dig som kan boka in dig på hela perioden. Låter detta som något för dig? Ta kontakt med oss så berättar vi mer. Säkra upp ditt höstuppdrag tillsammans med Medcura.

Skånes län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Märsta

30 aug. 2023

Söker du dig vidare till nästa uppdrag? Vi söker erfarna barnsjuksköterskor till Märsta. Sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska med erfarenhet av BVC. Vill du veta mer? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Dietist till Skåne

30 aug. 2023

Vi söker kontinuerligt efter erfarna Dietister till olika uppdrag runt om i landet! Sedvanliga arbetsuppgifter för en dietist så som utreder, behandlar och förebygger nutritionsrelaterade tillstånd. Vi ser att du har goda erfarenheter samt är trygg och självgående i din roll. Det förekommer rådgivning till individer i alla åldrar och telefonuppföljning. Låter detta spännande? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Nordost ort i Skåne

30 aug. 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor till Nordost ort i Skåne. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK på Centraloperation. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Nordost ort i Skåne

30 aug. 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor till Nordost ort i Skåne. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK inom kirurgi, gynekologi, ortopedi och ÖNH. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk mottagning i Jönköpings län

28 aug. 2023

sjuksköterska inom psykiatri till spännande mottagningsuppdrag i Jönköpings län. Uppdraget kräver tidigare erfarenhet från psykiatri och det är önskvärt ifall du tidigare arbetat inom öppenvården och inom beroendevård. Meriterande med en vidareutbildning inom psykiatri men inget krav. Här väntas en trevlig mottagning där tidigare personal till oss trivts väldigt bra. Uppdraget är med planerad start i september och löper initialt året ut med goda chanser till förlängning. Tycker du detta låter som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Jönköpings län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Specialist läkare inom ortopedi till Uppsala

28 aug. 2023

Vi söker just nu en erfaren specialistläkare inom ortopedi som kan arbeta 1 dag/vecka i till en privat vårdenhet i Uppsala. Uppdraget löper minst över ett år framåt. Vårdenheten kräver minst 2 års erfarenhet. Återkom gärna om du vill veta mer.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

BUP läkare till Trollhättan

24 aug. 2023

Letar du uppdrag omgående? Nu söker vi en BUP läkare till Trollhättan under perioden v. 35-47. Arbetsuppgifterna är på BUP-avdelning samt akutmottagning med dagjour för verksamheten, dagtid måndag – fredag. Finns även möjlighet att ta nattjour. Sedvanliga arbetsuppgifter inom slutenvård med dagbakjour samt eventuellt jourpass erbjuds.

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

BUP läkare till Umeå

24 aug. 2023

Letar du efter hösten nästa uppdrag? Nu söker vi BUP läkare till Umeå under perioden v. 36, 37, 39-41, 43-52. BUP-läkaren kan vara placerad som jour, dag, kväll, natt, en till flera gånger per vecka samt även under helg. Bakjour tom 21:00, primärjour under hela dygnet runt. Jour är ett krav för uppdraget. Tjänstgöring kan även ske på andra mottagningar i länet som Skellefteå och Lycksele. Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL ALLMÄNPSYK I ÖSTERGÖTLAND

24 aug. 2023

sjuksköterska till allmänpsykiatrisk vårdavdelning i Östergötland. Långsiktigt uppdrag väntas med planerad start i höst och fortgår en bit in på 2024. Tidigare erfarenhet från psykiatri är ett krav och det är önskvärt ifall du som konsult arbetat i Östergötland tidigare. Meriterande med en vidareutbildning inom psykiatri. Möjligheter finns att förlägga schematider antingen dagtid eller nattetid utifrån hur du vill arbeta. Tveka inte att skicka in din ansökan ifall du känner att detta skulle passa just dig. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Östergötlands län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL ALLMÄNPSYKIATRI I KALMAR LÄN

24 aug. 2023

sjuksköterska inom psykiatri till ett spännande uppdrag på en allmänpsykiatrisk vårdavdelning. Erfarenhet från psykiatri är ett krav och det är viktigt med god somatisk kunskap. Vidareutbildning inom psykiatri är önskvärt men inget krav. Ett uppdrag i en trevlig verksamhet väntas där planerad start är september och löper året ut initialt. Möjlighet finns att påverka ditt schema för perioden. Det är ett intressant uppdrag så tillsätts snabbts. Är du intresserad så tveka inte att skicka din ansökan! Ser fram emot att höra ifrån dig!

Kalmars län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL BUP I VÄSTERBOTTEN

24 aug. 2023

duktig sjuksköterska inom psykiatri till utvecklande uppdrag inom barn och ungdomspsykiatrin i Västerbotten. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter väntas på BUP enheten och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från slutenvård och psykiatri. Önskvärt med tidigare erfarenhet inom BUP och en vidareutbildning inom psykiatri. Uppdraget är planerad start i höst och fortgår året ut. Tveka inte att skicka in din ansökan ifall du tycker detta skulle passa dig. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Västerbottens län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL HELSINGBORG

24 aug. 2023

duktig sjuksköterska inom psykiatri till ett verksamheter i Helsingborg. Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är ett krav och det är meriterande ifall du är vidareutbildad inom psykiatri. Uppdragens pass är förlagda dag-, kvälls- och nattetid inom olika psykiatriska vårdinriktningar. Är du intresserad utav Rättspsykiatri, psykos eller föredrar allmänpsykiatri så har vi något för dig. Uppdragen är med start redan i september och löper året ut. Tillsättning av uppdragen sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan ifall detta skulle intressera just dig!

Skånes län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL LUND

24 aug. 2023

duktig sjuksköterska inom psykiatri till en bra avdelning inom psykosvård. Tidigare erfarenhet från psykos är önskvärt men inget krav. Vidareutbildning inom psykiatri är önskvärt. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter väntas på denna psykosavdelning i Lund och planerad start är i höst och pågår till årsskiftet.

Skånes län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA TILL TRELLEBORG

24 aug. 2023

psykiatrisjuksköterska till spännande vårdavdelning i Trelleborg. Tidigare erfarenhet från psykiatri är ett krav och det är meriterande med erfarenhet från rättspsykiatrisk vård eller kriminalvård. Vidareutbildning inom psykiatri är ett stort plus. Uppdraget är planerat för start redan i september och fortgår under hösten. En bra avdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgiftering inom området väntas. Tveka inte att skicka in din ansökan ifall detta skulle passa dig! Ser fram emot att höra ifrån dig!

Skånes län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriläkare till Gävle

24 aug. 2023

Letar du efter uppdrag under hösten? Nu söker vi en psykiatriläkare till Gävle under perioden 37-52. På mottagningen så erbjuder de insatser där psykiatriska tillstånd som affektiva sjukdomar, personlighetsstörningar, svåra ångesttillstånd, ADHD samt psykossjukdomar utreds och behandlas. Sedvanliga läkaruppgifter som exempelvis bedömning och utfärdande av intyg till Transportstyrelsen, läkarintyg för sjukskrivning, årsbesök av CS-patienter, psykos och bipolära patienter samt akuta bedömningar. Låter detta som något för dig? Hör av dig till teamet på Medcura så berättar vi mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriläkare till Sandviken

24 aug. 2023

Är du på jakt efter höstens nästa uppdrag? Nu söker vi en psykiatriläkare till Sandviken under perioden v. 38-52. Arbetet omfattar framförallt löpande arbete för och med patienter inom både de allmänpsykiatriska teamen och mottagningens psykosteam. Sedvanliga läkaruppgifter som exempelvis bedömning och utfärdande av intyg till Transportstyrelsen, läkarintyg för sjukskrivning, årsbesök av CS-patienter, psykos och bipolära patienter samt akuta bedömningar. Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriläkare till Varberg

24 aug. 2023

Letar du efter höstens nästa uppdrag? Nu söker vi en överläkare till Varberg inom öppenvården. Uppdraget innefattar sedvanligt överläkararbete i allmänteam på 40 %, med full klinisk bredd. Akutbesök ingår. I normalfallet fem patientbesök per dag. Eventuellt kan handledning av underläkare ingå. Goda språkkunskaper i svenska språket samt dokumenterat goda referenser krävs för uppdraget. Perioden sträcker sig mellan v. 39-50 Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig till teamet på Medcura så berättar vi mer!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

BUP-läkare till barnhabiliteringen i Växjö

23 aug. 2023

Barnhabiliteringen i Växjö söker BUP-läkare under perioden v. 38-52, 2023. Erfarenhet av arbete med barn-och ungdomar med funktionsnedsättning. Uppdraget innebär främst behandling och uppföljning av patienter med ADHD som medicinerar med koncentrationsstödjande farmaka, samt intyg och konsultativt stöd mot vårdgrannar och teamen inom barn-och ungdomshabiliteringen. Arbetstiderna är 08:00 – 16:30 måndag – fredag på 50 %. Om du är intresserad av uppdraget eller om du vill ha mer information, kontakta oss!

Kronobergs län

Deltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Sörmland

23 aug. 2023

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Sörmland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem NCS Cross/ Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Västmaland

23 aug. 2023

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Västmaland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker till psykiatriska kliniken i Norrköping

23 aug. 2023

Psykiatriska kliniken i Norrköping söker en psykiatriker för perioden vecka 36-44, 2023. Sedvanligt arbete vid heldygnsavdelning, allmänpsykiatrisk avdelning, arbetsfördelning sker vid morgonmöte tillsammans med övriga läkare för prioritering av arbetsuppgifter. Arbetet utförs dagtid samt jourtjänstgöring utifrån speciellt jourschema. Hör av dig till oss om du är intresserad av uppdraget, eller om du vill ha mer information.

Östergötlands län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Ögonläkare till Gävle

23 aug. 2023

Nu söker vi efter flera ögonläkare till Gävle med start v.37 fram till v.5 2024, gärna heltid med deltid går också bra. Självständigt arbete med planerad mottagning med första- och återbesökspatienter samt dagjour. Läkaren har gärna erfarenhet av och kompetens inom medicinsk retina, glaukom, diabetes och kan utföra laser (Scatter och SLT). Även kornea, uvea och neuro är önskvärt. Handledning av ST-läkare kan förekomma. Arbetstid: Mån-fre dagtid, Kvällsjour kan förekomma jämna veckor.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialister för uppdrag på en privat VC i Ängelholm

15 aug. 2023

Allmänspecialister för uppdrag på en privat VC i Ängelholm, Skåne. Behovet sträcker sig över hela 2024, från v.1 till v.52. Sedvanliga primärvårds uppgifter på en mindre VC. Arbetstider mån-fre, 08.00–17.00. Kandidat ska kunna arbeta längre perioder och tillsättning sker löpande. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet PMO. Återkom gärna vid intresse eller frågor gällande uppdraget.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till hemsjukvården i Hässleholm

14 aug. 2023

Engagerade och erfarna sjuksköterskor för spännande uppdrag i Hässleholm. Period: 2023-09-01 – 2023-12-31 med arbetstider förlagda, måndag till fredag kl. 07.30-16.30 Krav: Minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska i kommunal hemsjukvård. Erfarenhet av Procapita Denna möjlighet ger dig chansen att vara en viktig del av vårt team och göra en verklig skillnad i vården. Om du är en självständig och ansvarsfull sjuksköterska med erfarenhet av kommunal hemsjukvård och kunskap om Procapita, ser vi fram emot att höra från dig!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Arbetsterapeuter till kommuner i Kalmars län

13 aug. 2023

Då vi nyss slutit RAM-avtal med flera kommuner runtom i Kalmars län söker vi nu erfarna arbetsterapeuter till Västervik, Hultsfred, Högsby och Oskarshamns kommun. Är du intresserad av att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård får du varmt höra av dig till oss med din tillgänglighet samt dina önskemål. Alltifrån del- och heltid är av intresse, både kortare och längre uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare kompetens inom kommunal hälso- och sjukvård, samt två år i rollen som arbetsterapeut. Ta kontakt med oss på Medcura, så planerar vi framtiden tillsammans!

Kalmars län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut till kommun i Jönköpings län

13 aug. 2023

Är du en erfaren fysioterapeut som letar uppdrag för hösten? Vi söker nu dig som vill arbeta inom SÄBO, ordinärt boende och korttids-boende i Jönköpings län. Uppdraget startar i Oktober och löper fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Vi söker dig som kan boka in dig på hela perioden, heltid. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, samt två år i rollen som fysioterapeut. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss!

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska

13 aug. 2023

Erfarna Intensivvårdssjuksköterskor till långt uppdrag på Gotland! Sedvanliga arbetsuppgifter som IVA-SSK inom medicin, infektion, kirurgi och barnsjukvård. Uppdraget startar V40 t o m V11, 2024. Låter det spännande? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Östergötland

13 aug. 2023

Är du redo för en ny sjuksköterskeutmaning i Östergötland? Vi letar efter erfarna och entusiastiska sjuksköterskor som vill vara med och göra skillnad i vården här i regionen. Vi ser att du har minst två års klinisk erfarenhet som sjuksköterska och vi tror att din kompetens och passion skulle passa perfekt hos oss. Du är en självgående individ som kan ta initiativ, samtidigt som du älskar att samarbeta och dela dina kunskaper med ditt team. Din trygghet och engagemang kommer att göra dig till en viktig del av vår gemenskap. Hos oss på Medcura tror vi på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi ser fram emot att berätta mer om de spännande uppdragen som väntar och hur du kan vara med och forma framtiden för vården i Östergötland. Ta steget och låt oss tillsammans göra skillnad. Kontakta oss på Medcura för att utforska denna spännande möjlighet!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till kommuner i Kalmar

13 aug. 2023

Då vi nyss slutit RAM-avtal med flera kommuner runtom i Kalmars län söker vi nu erfarna sjuksköterskor till Västervik, Hultsfred, Högsby och Oskarshamns kommun. Är du intresserad av att arbeta inom boende eller hemsjukvård får du varmt höra av dig till oss med din tillgänglighet samt dina önskemål. Alltifrån del- och heltid är av intresse, både kortare och längre uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare kompetens inom kommunal hälso- och sjukvård, samt två år i rollen som sjuksköterska. Ta kontakt med oss på Medcura, så planerar vi framtiden tillsammans!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Norrort i Småland

10 aug. 2023

Erfarna barnsjuksköterskor till Norrort i Småland. Sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska med erfarenhet av neonantalvård och slutenvård. Vill du veta mer? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Småland

09 aug. 2023

Är du på jakt efter nästa uppdrag? Vi söker nu en erfaren röntgensjuksköterska till nordöst ort i Småland för ett långt uppdrag. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgen SSK. Uppdraget startar V40 t o m V4 2024. Låter det spännande? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Eskilstuna

07 aug. 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna anestesisjuksköterskor till Eskilstuna. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som ANE-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på Centraloperation. Uppdragets period är från vecka 35 till vecka 48. Är du vår nästa stjärna?

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Linköping

07 aug. 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor till Linköping. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK inom områden; ortopedi, hand, plastik, brännskador, ÖNH och KÄK samt Barn. Uppdragets period är från vecka 35 till vecka 5, 2024. Är du vår nästa stjärna?

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom kardiologi till Bollnäs

03 aug. 2023

Just nu söker vi specialister inom kardiologi till Bollnäs under tidsperioden v35-36, 39-41, 44-45 2023. Arbetstider måndag - fredag kl 08-17 där även bakjourer kan förekomma utifrån verksamhetens behov. Inget arbete under röda dagar. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga undersökningar av hjärtat, kärlens och lungornas funktion, bedömningar, diagnostiseringar och behandlingar där specialistläkare och specialistsköterskor arbetar i samverkan kring patienten.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister för primärvårdsuppdrag i Kronoberg

03 aug. 2023

Vi söker just nu flera erfarna läkare och allmänspecialister för uppdrag i hela Region Kronoberg. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kvällar och helger. Erfarenhet av journalsystem Cambio Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra.

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och Allmänspecialister till Gävleborg

03 aug. 2023

Erfarna läkare och allmänspecialister sökes för uppdrag på bland annat Arbrå HC, Ockelbo HC, Kilafors HC och Strömsbro HC. Behov omgående och fram till årsskiftet. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem PMO är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Tveka inte på att höra av dig om du vill veta mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Norrbotten

03 aug. 2023

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Norrbotten. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem VAS är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Västerbotten

03 aug. 2023

Erfarna läkare och allmänspecialister sökes för uppdrag i bland annat Bjurholm, Dorotea, Malå, Skellefteå, Sorsele och Umeå. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem NCS Cross är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom Dermatologi till Gävle

03 aug. 2023

Just nu söker vi specialistläkare inom Dermatologi för uppdrag i Gävle till v.33. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete med patienter som kommer för ny- och återbesök på hudmottagningen i Gävle samt pass bestående av en konsultfunktion. Konsultfunktionen inkluderar subakuta och akuta mottagningsbesök, remissbedömningar samt besvara frågor från andra verksamheter samt frågor från de egna ST-läkarna och omvårdnadspersonalen. Arbetstider måndag-fredag kl 08:00-16:45. Låter detta som något som skulle passa dig eller vill du bara veta mer, hör gärna av dig till oss!

Gävleborgs län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom Radiologi till Hudiksvall

03 aug. 2023

Just nu söker vi efter specialistläkare inom Radiologi för uppdrag i Hudiksvall till hösten. Arbetsuppgifter inom allmän radiologi inklusive akuta fall, UL, DT och MR. Nefrostomi skall också kunna utföras. Det förekommer också distansarbete mot andra mottagningar inom regionen. Arbetstider mån-tor 07.30-16.30 fredagar 07.30-14.00, ingår ca 3 jourpass i veckan. Det gäller både vardagar och helger. Låter detta som något som skulle passa dig eller vill du bara veta mer, hör gärna av dig till oss!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom till Neurologi till Sollefteå

03 aug. 2023

Just nu söker vi specialistläkare inom Neurologi för uppdrag i Sollefteå v.31-37. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete samt konsultation som verksamheten gärna ser att man har god erfarenhet av. Arbetstider 08:00-17:00. Arbetsplatsens dataprogram är Medspeech och NCS Cross. Låter det intressant, återkom så berättar vi mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom öron, näsa, hals till Gävleborg

03 aug. 2023

Just nu söker vi specialistläkare inom öron, näsa, hals till Gävleborg från och med augusti och framåt. Arbetstiderna varierar och jourer ingår uppdragen. Det finns både behov i Gävle samt i Hudiksvall. Arbetet sker på mottagning och det efterfrågas specialistläkare med god erfarenhet inom bakjour. Det är också en fördel om man arbetat i journalsystemet Melior innan. Låter detta intressant, återkom så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare till ASIH södra Stockholm

03 aug. 2023

Just nu söker vi specialistläkare till ASIH i södra Stockholm. Verksamheten söker specialistläkare inom allmänmedicin, geriatrik, onkologi, lungmedicin, hematologi, njurmedicin, anestesiologi, kardiologi, eller internmedicin, med stort intresse av palliativ vård. verksamheten söker både heltid och deltid anställda. Tilläggsspecialisering inom palliativ medicin är meriterande. Start omgående eller mot hösten. Arbetstider 08:00-16:00. Jour igår uppdragen.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom akutsjukvård för uppdrag i Norrbotten

02 aug. 2023

Just nu söker vi specialistläkare inom akutsjukvård för uppdrag i Norrbotten. Arbetstiderna är lagda kvälls/nattetid 19-08. Arbete inom medicin, ortopedi, kirurgi och urologi. I arbetsuppgifterna ingår också att svara på frågor samt bedöma patienter som akut försämras från vårdavdelningar. Erfarenhet av journalsystem VAS är meriterande men inte ett krav.

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Norrtälje kommun

01 aug. 2023

Nu söker vi på Medcura erfarna sjuksköterskor till Norrtälje kommun. Vi ser gärna att du arbetat tidigare inom kommunal hälso- och sjukvård, samt arbetat två år i rollen som sjuksköterska. Både hel- och deltid är av intresse. Hör av dig till oss med din tillgänglighet, hur mycket du vill arbeta samt dina preferenser. Planera ditt kommande uppdrag tillsammans med en närvarande konsultchef.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

IVA-SSK Anestesi-SSK till spännande uppdrag i Ystad

31 juli 2023

Erfarna anestesisjuksköterskor och/eller IVA-SSK till uppdrag i Ystad. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som Intensivvårdssjuksköterska eller anestesisjuksköterska. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på en intensivvårdsavdelning med vård dygnet runt.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Eskilstuna

31 juli 2023

Är du på jakt efter nästa uppdrag? Vi på Medcura söker nu en erfaren röntgensjuksköterska till Eskilstuna för ett kortare uppdrag under sensommaren. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet inom området, arbetsuppgifterna avser akuta/polikliniska skelettundersökningar, datortomografiundersökningar samt eventuellt magnetkameraundersökning. Låter det spännande? Kontakta oss på Medcura och bli en del av vårat sammansvetsade team!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

anestesisjuksköterska till sjukhus i Småland.

30 juli 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi på Medcura erfarna anestesisjuksköterskor till sjukhus i Småland. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som anestesisjuksköterska. Uppdragets perioden är från vecka 33 till vecka 39 och avser endast dagtid. Är du vår nästa stjärna? Bli en del av Medcuras starka team och ta dig an detta uppdrag!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Sundsvall

30 juli 2023

Söker du dig vidare till nästa uppdrag? Vi på Medcura söker nu efter erfarna barnsjuksköterskor till Sundsvall. Uppdraget löper från början av november till slutet av januari 2024. Sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska. Fångar detta ditt intresse? Kontakta oss för mer information och bli en del av Medcura!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska omgående till Västerås

30 juli 2023

Nu söker vi en erfaren sjuksköterska omgående till Västerås. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Uppdraget startar vecka 35 och löper fram till vecka 39 med god chans tillförlängning. Hör av dig till oss så berättar vi mer om uppdraget. Planera kommande veckor ihop med oss på Medcura.

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till långt uppdrag i Västerås

30 juli 2023

Nu söker vi på Medcura erfarna sjuksköterskor till Västerås. Här kommer du arbeta dag, kväll och helg. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Uppdraget startar vecka 35 och löper året ut med chans till förlängning. Är detta något för dig? Önskar du veta mer om uppdraget? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Långt uppdrag på Gotland

27 juli 2023

Erfarna Anestesisjuksköterskor till uppdrag på Gotland! Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på operationsavdelning.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Uppsala

27 juli 2023

Erfarna intensivvårdssjuksköterskor till uppdrag i Uppsala. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som IVA-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som IVA-SSK med erfarenhet av brännskador.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister för primärvårdsuppdrag i Skåne

27 juli 2023

Just nu söker vi efter flera erfarna läkare och allmänspecialister för uppdrag i hela Skåne. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem PMO är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Solna

27 juli 2023

Erfarna Operationssjuksköterskor till uppdrag i Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK med erfarenhet inom neurokirurgisk operation.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Hässleholm

27 juli 2023

Är du ute efter nästa utmaning? Nu har vi uppdraget för dig. Hässleholms kommun är i behov av en erfaren sjuksköterska till hemsjukvården, för perioden september till december. Vi söker dig som arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård, med två års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska. Meriterande om du besitter tidigare kunskap inom journalsystemet Procapita. Uppdraget är förlagt heltid, och vi söker dig som kan boka in dig på hela perioden. Låter detta som något för dig? Ta kontakt med oss så berättar vi mer. Säkra upp ditt höstuppdrag tillsammans med Medcura.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till nattuppdrag i Värmland

27 juli 2023

Letar du efter uppdrag till hösten? Vi söker nu en erfaren sjuksköterska med vana av nattarbete till hemsjukvården i en mindre kommun i Värmland. Uppdraget start i Oktober och löper fram till årsskiftet. Vi ser gärna att du har två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska och från kommunal hälso- och sjukvård. Låter detta som uppdraget för dig? Ta kontakt med oss, så berättar vi mer. Planera din höst tillsammans med oss på Medcura.

Värmlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Kristianstads kommun

27 juli 2023

Vill du arbeta i Kristianstads kommun? Se hit! Vi söker nu erfarna sjuksköterskor till Kristianstads kommun. Både för uppdrag omgående, men även för dig som planerar hösten. Här möts du av en utmanande arbetsplats med kompetenta medarbetare. Vi ser gärna att du besitter erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, samt två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska. Arbetstider förlagda dag, kväll och helg. Både längre och kortare tillgängligheter är av intresse. Passa på att planera din höst ihop med oss på Medcura. Hör av dig med din tillgänglighet och dina önskemål.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom Obstetrik och gynekologi till Örnsköldsvik

27 juli 2023

Just nu letar vi efter specialistläkare inom obstetrik och gynekologi för uppdrag i Örnsköldsvik. Vi söker Specialister som har bakjourskompetent och som känner sig bekväma med att arbeta ensam jour under kväll/natt/helg. I huvudsak akuta gynekologiska och obstetriska ingrepp men också förlossning och handledning av patienter inom öppen- och slutenvård. ett krav är att du skall ha Godkänt CTG-körkort senaste året.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till hälsovårdscentral till Abrå kilafors

26 juli 2023

Just nu söker vi på Medcura allmänspecialister för uppdrag på hälsocentral i Abrå Kilafors. I arbetsuppgifterna ingår ronder på säbo och hemsjukvård. På måndagar och fredagar gäller sedvanligt arbete på hälsocentral, akuta bedömningar, mottagningsarbete samt i förekommande fall vårdintyg och dödsfall.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialister till hälsocentral i Söderhamn

26 juli 2023

Just nu söker vi på Medcura allmänspecialister för uppdrag på en hälsocentral i Söderhamn. Sedvanlig läkarmottagning med nybesök, återbesök och akutbesök. kan förekomma hembesök men då tillsammans med distriktsköterska. Man Skall kunna utföra gyn undersökning och rektoskopi. Arbetstiderna är 08:00-17:00 och journalsystemet som ändvänds är PMO.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ambulanssjuksköterska till Bollnäs & Edsbyn

26 juli 2023

På jakt efter nästa karriärmöjlighet? Vi söker nu efter erfarna och duktiga ambulanssjuksköterskor till enheten i Bollnäs & Edsbyn. Uppdraget drar igång i höst och löper året ut. Krav på minst 2 års erfarenhet inom ambulanssjukvård. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska. Tjänsten är 100% men löper Fredag till måndag i form av nattpass. Låter det lockande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Akutmottagning i Uppsala

26 juli 2023

Är du på jakt efter ett nytt och spännande uppdrag? Just nu söker vi på Medcura erfarna anestesisjuksköterskor till akutmottagningen på sjukhus i Uppsala. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet av arbete på somatisk akutmottagning. Uppdraget löper från 1 oktober till 31 januari 2024. Är du vår nästa stjärna? Bli en del av Medcuras starka team och ta dig an detta uppdrag!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till sjukhus i Sundsvall

26 juli 2023

Vi söker nu efter erfarna Anestesisjuksköterskor till för arbete på operationsavdelning i Sundsvall. Sedvanliga arbetsuppgifter inom Uro, gyn, kir, hybrid, ÖNH, ort samt extern (rtg/mr). Journalsystem Orbit och NCS Cross. Arbetstider dag/kväll + ev helg.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Uppsala

26 juli 2023

Är du på jakt efter en ny spännande utmaning? Vi söker nu efter flera hungriga och duktiga anestesisjuksköterskor till Uppsala. Uppdraget sträcker sig från i höst till våren 2024. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Är du vår nästa stjärna? Bli en del av Medcuras starka team och ta dig an detta uppdrag.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Huddinge

26 juli 2023

Erfarna barnmorskor till förlossningsavdelningen i Huddinge. Vi söker dig med erfarenhet inom förlossningsvård, antenatalvård och eftervård. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Centraloperation i Halmstad

26 juli 2023

Erfarna Operationssjuksköterskor till uppdrag i Halmstad! Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK på C-OP med kompetens inom kirurgisk, ortopedisk och ÖHN. Låter detta intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Gotland

26 juli 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Gotland. Uppdraget sträcker sig från slutet av augusti till sista december. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med fokus på Kirurgi/Urologi, Ortopedi, Gynekologi samt Öron/Näsa/Hals. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och ta dig an detta uppdrag!

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Huddinge

26 juli 2023

Erfarna Operationssjuksköterskor till uppdrag i Huddinge. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som operationssjuksköterska. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med vana av stor kirurgi inom övre buk, gynekologi, urologi, transplantation, ortopeden samt den akuta verksamheten.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Nyköping

26 juli 2023

Är du på jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna operationssjuksköterskor till Nyköping. Uppdraget drar igång i september och löper till slutet av november. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med allmän kompetens inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och ÖNH. Låter detta som ett uppdrag för dig, och vill veta mer? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök detta uppdrag med oss.

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till sjukhus i norra Småland.

26 juli 2023

Är du på jakt efter ett långt och utmanande uppdrag längs Sveriges sydöstra kustsida? Vi söker nu efter erfarna operationssjuksköterskor till småland. Uppdraget drar igång under hösten och löper året ut. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med allmän kompetens inom kir, gyn, ortopedi samt öron. Låter detta spännande, och du vill veta mer? Kontakta oss och bli en del av Medcuras starka team.

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist inom Radiologi för uppdrag i Stockholm till hösten.

26 juli 2023

Just nu söker vi på Medcura specialistläkare inom Radiologi som är intresserade av uppdrag i Stockholm till hösten. Krav är att du som specialist skall ha minst 2 års tjänstgöring efter att specialistbevis erhållits. Mestadels självständigt arbete där de huvudsakliga uppgifterna är att granska och signera radiologiska undersökningar, bildgranskning, diktering och definitiv signering framför allt. DT- och/eller ultraljudundersökningar. kan förekomma handledning av ST-läkare.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Solna

26 juni 2023

Erfarna Operationssjuksköterskor till uppdrag i Solna! Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som OP-SSK. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK inom barnkirurgi. Låter detta intressant? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Jag vill veta mer om era uppdrag, kontakta mig!