Hitta drömjobbet

Medcura öppnar dörrar för dig med rätt kompetens inom hela vård- och omsorgssektorn. Oavsett om du är en erfaren expert eller en blivande stjärna inom vården, är vi din partner för spännande uppdrag och nya möjligheter. Ta steget framåt med oss och utforska en värld av möjligheter inom vård och omsorg!

Arbetsterapeut till Södermanland

27 feb. 2024

Är du redo för ett spännande uppdrag i Södermanland? Vi söker arbetsterapeut till Eskilstuna med start i april. Arbetstider förlagda med dagtid som standard- Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet som arbetsterapeut. Körkort är ett krav för detta uppdrag. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Hudläkare till Gävleborg

27 feb. 2024

Hej. Just nu söker vi specialistläkare inom hud/dermatologi för mottagnings arbete i Gävle v 12-16. Arbetstider: Vardagar 8.00-16.45. 45min lunch, ingen jour.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Linköping

27 feb. 2024

Vi söker erfarna Operationssjuksköterskor till Linköping. Sedvanliga arbetsuppgifter som OP-SSK - kirurgi inom ortopedi (höft, rygg, axlar, frakturkirurgi, ÖNH, HPK, käk samt barn. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Uppsala

27 feb. 2024

Är du redo för nästa spännande uppdrag? Nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor till Uppsala med minst två års erfarenhet av ÖNH & plastik. Uppdraget sträcker sig under maj månad och innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom berörda områden. Primär arbetstider är dagtid. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår pool i Östergötland

27 feb. 2024

Är du redo för en spännande vår och sommar med Medcura? Vi söker sjuksköterskor till vår bemanningspool i Östergötland. Vi har flera roliga uppdrag under våren och sommaren 2024, med placering på olika orter och vårdinrättningar. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Östergötland! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Erfaren och självgående undersköterska till långt uppdrag i Falun

26 feb. 2024

Vi söker en självgående och erfaren undersköterska till ett långt uppdrag i Falun. Från omgående och med V.52 till att börja med, med stor chans till förlängning 2025. Arbetstiden förlagd 2-3 förmiddagar i veckan 08:00-12:00 eller 08:00-13:00. Krav: Erfarenhet av provtagning samt undersökningar såsom ekg, bt, vikt och puls. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten!

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Erfaren och självgående undersköterska till långt uppdrag i Norrköping

26 feb. 2024

Vi söker en självgående och erfaren undersköterska till ett långt uppdrag i Norrköping. Från omgående och med V.52 till att börja med, med stor chans till förlängning 2025. Arbetstiden förlagd 2-3 förmiddagar i veckan 08:00-12:00 eller 08:00-13:00. Krav: Erfarenhet av provtagning samt undersökningar såsom ekg, bt, vikt och puls. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Erfaren och självgående undersköterska till långt uppdrag i Örebro

26 feb. 2024

Vi söker en självgående och erfaren undersköterska till ett långt uppdrag i Örebro. Från omgående och med V.52 till att börja med, med stor chans till förlängning 2025. Arbetstiden förlagd 2-3 förmiddagar i veckan 08:00-12:00 eller 08:00-13:00. Krav: Erfarenhet av provtagning samt undersökningar såsom ekg, bt, vikt och puls. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten!

Örebro län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Danderyd

26 feb. 2024

Är du redo för nästa spännande uppdrag? Nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor med minst två års erfarenhet av ortopedi eller kirurgi. Sedvanliga arbetsuppgifter inom centraloperation. Uppdraget avser hela april månad med dagtid som primär arbetstid. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Stockholms län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till hemsjukvården i Umeå

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som längtar efter att utforska Umeå och samtidigt göra skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter engagerade sjuksköterskor som vill bidra till hemsjukvård i Umeå. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på primärvårds nivå, som exempelvis läkemedelshantering, dosettdelning, såromläggning, provtagning, piccline, central infart, näringsdropp mm. Period: V24-33 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Meriterande: VUB distriktsköterska. Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi hjälper dig! Vi ser fram emot att höra från dig och planera sommaren tillsammans!

Västerbottens län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Karlstad kommun

26 feb. 2024

Letar du efter sommarens roligaste utmaning med en fantastisk arbetsmiljö? Se hit! Vi söker flera duktiga sjuksköterskor till Karlstads kommun mellan juni och augusti. Här har du möjligheten att kombinera en meningsfull arbetsuppgift med härliga sommardagar i Karlstad. Behoven finns inom HSV, LSS, SÄBO och korttidsboende. Du har möjligheten att påverka ditt eget schema och vi välkomnar sjuksköterskor som kan arbeta hela perioden och heltid. Tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande, och körkort är ett krav. Ta chansen att vara en del av vår entusiastiska arbetsgrupp och upplev sommaren i Karlstad! Hör av dig till oss för att få veta mer om detta spännande uppdrag. Vi ser verkligen fram emot att höra från dig!

Värmlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till sommaruppdrag i Västerbotten.

26 feb. 2024

Är du redo för en spännande sommar i Västerbotten. Vi har flera roliga kommunala uppdrag under sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg som standard, men för de pigga nattugglorna finns även möjligheter att arbeta nattskift. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i sommar! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Östersund

26 feb. 2024

Är du redo för en spännande vår i Östersund med Medcura? Vi har flera roliga uppdrag under våren! Arbetstider förlagda med dagtid och helger. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes för kommunalverksamhet i Norrbotten län

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som längtar efter att utforska Norrbotten och Lapplands vackra landskap och samtidigt göra skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter engagerade sjuksköterskor som vill bidra till kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi hjälper dig! Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och planera sommaren tillsammans med oss i Norrbotten län – där midnattssolen skiner och äventyren väntar!

Norrbottens län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes för kommunalverksamhet i Västerbottens län

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som längtar efter att utforska Västerbotten läns alla skogar och samtidigt göra skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter engagerade sjuksköterskor som vill bidra till kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi hjälper dig! Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och planera sommaren tillsammans med oss i Västerbottens län – där fåglarna kvittrar i skogen och äventyren väntar!

Västerbottens län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommarveckorna i Dalarnas län

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som drömmer om att fördjupa dig i Dalarnas sagolika landskap, med sina röda stugor, grönskande skogar och glittrande sjöar, samtidigt som du gör skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter passionerade sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team och bidra till våra kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi finns här för att göra övergången till din nya arbetsplats så smidig som möjligt. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av att höra från dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt älskade Dalarnas län, där varje hörn berättar en historia och där gemenskapen är lika varm som brasan på en kylig vinterkväll.

Dalarnas län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommarveckorna i Jämtland

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som drömmer om att utforska Jämtlands dramatiska fjäll, vida skogar och glittrande sjöar samtidigt som du gör skillnad i vården? Se hit! Vi letar efter passionerade sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team och bidra till våra kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi står vid din sida för att göra övergången till din nya arbetsplats så smidig som möjligt. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av att höra från dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt vackra Jämtlands län, där varje dag bjuder på nya äventyr och möjligheter att upptäcka den fantastiska naturen som omger oss.

Jämtlands län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommarveckorna i Värmlands län

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som drömmer om att fördjupa dig i Värmlands unika landskap, med sina böljande åkrar, mystiska skogar och pittoreska sjöar, samtidigt som du gör skillnad i vården? Då har du hittat rätt! Vi letar efter passionerade sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team och bidra till våra kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi finns här för att göra övergången till din nya arbetsplats så smidig som möjligt. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av att höra från dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt älskade Värmlands län, känt för sin vackra natur, rika kulturarv och spännande sportevenemang som Rally Sweden. Här, där varje hörn berättar en historia och där gemenskapen är lika varm som solstrålarna en sommardag vid en av våra många vackra sjöar.

Värmlands län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till Västernorrland

26 feb. 2024

Är du en sjuksköterska som längtar efter att utforska Västernorrlands natursköna landskap och samtidigt göra skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter engagerade sjuksköterskor som vill bidra till kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgsboende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi står till din tjänst för att underlätta övergången till din nya arbetsplats. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig och planera sommaren tillsammans med oss i Västernorrland – där spännande äventyr och vackra vyer väntar!

Västernorrlands län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Borlänge

26 feb. 2024

Vi söker flera erfarna sjuksköterskor för spännande sommaruppdrag i Borlänge, veckorna 24 - 34. Det finns god chans till förlängning. Vi har uppdrag inom flera olika verksamheter, arbetstiderna varierar beroende på verksamhet. Ansvarsområden inkluderar att skapa en stödjande och positiv vårdmiljö för patienterna. Ditt arbete kommer att vara en viktig faktor för att säkerställa att våra patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en gynnsam vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en nyckelperson inom vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang kommer att vara av stor betydelse för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet inom vården. Krav inkluderar legitimation, minst 2 års yrkeserfarenhet samt körkort B. Du kommer att få möjlighet att utföra varierande arbetsuppgifter och bidra till att leverera högkvalitativ vård till våra patienter. Varmt välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv, jag ser fram emot din ansökan!

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till kommun i Dalarna

26 feb. 2024

Är du redo för en spännande vår och sommar med Medcura? Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta i Dalarna under perioden v.14-24. Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg som standard, men för de pigga nattugglorna finns även möjligheter att arbeta nattskift. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Kommunen söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på sommaren 2024 tillsammans med Medcura i Dalarna! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaren i Värnamo

26 feb. 2024

Älskar du vård och vill vara en stjärna i Värnamo? Vi söker passionerade sjuksköterskor för spännande uppdrag inom hemsjukvård och boende i underbara Värnamo kommun! Om du trivs i en kommunal hälso- och sjukvårdsmiljö och älskar att ge omsorg i världsklass, då är detta chansen för dig att bli en del av vårt fantastiska team! Vad gör Värnamo så speciellt? Visste du att Värnamo är känt som "Småländska staden mellan sjöarna"? Med sina pittoreska omgivningar och det varierande landskapet, är Värnamo mer än bara en plats - det är en upplevelse! Här finns det mer än bara bra vård, här finns också spännande kultur, grönskande parker och ett välkomnande samhälle. Vad vi söker: Vi behöver fler stjärnor till vårt team av sjuksköterskor! Dag, kväll och helg - vi har möjligheter som passar din tidtabell. Vi letar efter konsulter med erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård som vill göra verklig skillnad i människors liv. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt dedikerade team i Värnamo. Tillsammans gör vi skillnad!

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Uppsala.

26 feb. 2024

Är du redo för en spännande sommar i Uppsala? Vi har flera roliga uppdrag sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Uppsala söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna för sjuksköterska inom äldreomsorg, kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Uppsala! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visste du att Uppsala är en av Sveriges äldsta städer. Den kallades för Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över. Idag är Uppsala en av Sveriges fyra storstäder och är världskänd bland annat för sina universitet, sin magnifika domkyrka och arvet efter Carl von Linné.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Östergötland

26 feb. 2024

Är du redo för en spännande sommar med Medcura? Vi söker dig, sjuksköterska till kommun i Östergötland sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och enstaka helger. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i kommunen, söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Umeå

26 feb. 2024

Vill du bli en del av Medcuras sjuksköterskepool i Umeå? Vi söker dig som kan hoppa in vid behov på uppdrag under 2024. Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg som standard, men för de pigga nattugglorna finns även möjligheter att arbeta nattskift. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Umeå söker vi sjuksköterskor med körkort. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Umeå! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till Team Medcura.

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Eksjö

25 feb. 2024

Vi söker erfarna barnmorskor med erfarenhet på förlossning eller BB med goda referenser. Det är ett krav att konsulten skall kunna jobba i Obstetrix helt självständigt. Godkänt CTG-prov samt goda kunskaper i Neo-HLR är ett krav. Meriterande med bäckenbottencertifiering. Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer!

Jönköpings län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Gävle

21 feb. 2024

Vi söker erfarna Anestesisjuksköterskor till Gävle. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på centraloperationsavdelning med minst två års erfarenhet. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Gävle

21 feb. 2024

Letar du efter ett spännande nytt uppdrag? Vi söker erfarna IVA-SSK till Gävle! Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK med minst 2 års arbetserfarenhet. Uppdraget avser arbete på treskift. Du kommer att få arbeta på en avdelning som präglas av stark teamkänsla, engagemang och professionalitet. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Sundsvall

19 feb. 2024

Är du på jakt efter nytt spännande uppdrag? Vi söker erfarna Anestesisjuksköterskor till Sundsvall. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på operationsavdelning med minst två års erfarenhet. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Gävle

19 feb. 2024

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag? Vi söker nu Barnsjuksköterskor med gedigen erfarenhet till Gävle. Sedvanliga arbetsuppgifter för Barn-SSK med minst 4 års erfarenhet från akut slutenvårdsavdelning för barn. Journalsystem; Take Care. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Sundsvall

19 feb. 2024

Är du redo för nästa spännande uppdrag? Nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor med minst två års erfarenhet. Sedvanliga arbetsuppgifter inom urologi, gyn, kirurg, kärl-hybrid, ortopedi, robotkirurgi, samt öron-näsa-hals. Du bör ha vana att utföra arbete självständigt. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Solna

15 feb. 2024

Är du på jakt efter något nytt? Vi söker nu erfarna Barnsjuksköterskor till Solna. Sedvanliga arbetsuppgifter för Barn-SSK med minst 2+ års erfarenhet så som avancerad medicinskteknisk utrustning och övervakning. Journalsystem; Take Care. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Borås

15 feb. 2024

Är du på jakt efter ett spännande uppdrag ? Vi söker nu röntgensjuksköterskor till Röntgenkliniken i Borås med minst två års erfarenhet som har jobbat med CT och konventionell radiologi. Du bör ha kunskap inom minst 2 stycken av modaliteterna nedan; Konventionell: Samsung / Adora Mediell/ Intuition, DT: GE ex.revolution, Angio; Siemens. Arbetstider förlagda dag och kväll. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och skicka in din ansökan redan idag!

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Huddinge

14 feb. 2024

Är du redo nästa spännande uppdrag? Medcura söker nu erfarna Anestesisjuksköterskor till Centraloperation och Dagoperation på Karolinska Huddinge. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på centraloperationsavdelning med minst två års erfarenhet inom storkirurgi och robotkirurgi. Sedvanliga arbetsuppgifter på Dag-op med krav på att kunna söva självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Gävle

14 feb. 2024

Är du på jakt efter något nytt? Vi söker erfarna barnmorskor med erfarenhet på BB/gyn avdelning med minst två års yrkeserfarenhet. På avdelningen vårdas förlösta kvinnor och barn. Inom avdelningen vårdas också kvinnor med gynekologiska sjukdomar, postoperativ och onkologisk vård. Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Huddinge

14 feb. 2024

Är du redo nästa spännande uppdrag? Medcura söker nu erfarna Operationssjuksköterskor till Centraloperation och Dagopertation på Karolinska Huddinge. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på C-op med minst två års erfarenhet inom storkirurgi och robotkirurgi. Du bör även vara bekväm att jobba med akut verksamhet. Sedvanliga arbetsuppgifter på Dag-op med inriktning på Gynekologi, urologi, ortopedi, ÖNH, accesskirurgi samt endoskopi. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Hudiksvall

13 feb. 2024

Letar du efter ett spännande uppdrag? Vi söker nu erfarna IVA-SSK till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK, gärna med minst två års erfarenhet. Uppdraget börjar i mars och löper till april. Så hör av dig till Medcuras sammansvetsade team, så berättar vi mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Västerås

13 feb. 2024

Är du redo för ett spännande uppdrag ? Vi söker nu röntgensjuksköterskor till Röntgenkliniken i Västerås för uppdrag under våren 2024. Kompetens och vana av Siemens interventionslabb, Sectras Ris/Pacs samt orbit. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst 4 års erfarenhet. Utöver de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och skicka in din ansökan.

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Långt uppdrag för socionom i Dalarna

12 feb. 2024

Hej ovärderliga socionom. Vi söker nu dig som vill arbeta med Medcura under en längre period med uppdrag i vackra Dalarna. Uppdraget är förlagt på socialtjänsten, enheten för barn och unga. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare, inriktning barn och unga, som utredning, uppföljning av insatser, kartläggning av nätverk med mera. För detta uppdrag bör du har längre erfarenhet av myndighetsutövning med ovanstående inriktning, goda kunskaper avseende BBIC är ett krav. Ta chansen och bli en del av Team Medcura. Inkom gärna med din ansökan redan idag.

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Socialsekreterare till vår konsultpool i Gästrikland.

12 feb. 2024

Vi söker dig som är socionom, med erfarenhet som socialsekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredning barn och unga, myndighetsutövning och god kännedom om BBIC. ' Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter, vänligen kontakta oss för mer information. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Hudiksvall

11 feb. 2024

Vi söker nu erfarna Barnsjuksköterskor till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter för Barn-SSK med minst 2+ års erfarenhet på neo/ped. Journalsystem; Take Care. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Hudiksvall

11 feb. 2024

Letar du efter ett spännande uppdrag? Vi söker erfarna IVA-SSK till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK med erfarenhet på barnavdelning på neo/ped. Hör av dig Medcuras sammansvetsade team så berättar vi mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Sunderby

11 feb. 2024

Letar du efter ett spännande uppdrag? Vi söker nu akut erfarna IVA-SSK till Sunderbyn. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK på infektionssjukvård. Uppdraget avser endast arbete under dagtid på vardagar samt helger. Låter det lockande? Hör av dig Medcuras sammansvetsade team så berättar vi mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist för primärvårdsuppdrag i Flen

08 feb. 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i Flen. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Erfarenhet av journalsystem System cross är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesiolog för arbete på privat mottagning i Stockholm

08 feb. 2024

Just nu söker vi erfaren Anestesiolog till uppdrag på privat mottagning i Stockholm. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Take Care är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Gävle

08 feb. 2024

Vi söker erfarna Anestesisjuksköterskor till Gävle. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på centraloperationsavdelning med minst två års erfarenhet. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare till Kalmar

08 feb. 2024

Hejsan! Just nu söker vi leg. läkare samt allmänspecialister till Kalmar. Sedvanliga arbetsuppgifter, arbetstider varierar. Krav för alla uppdrag: Uppdaterad HLR Utbildning (ej äldre än 12 månader) samt att du skall ha varit legitimerad i minst 2 år. Återkom gärna om du har funderingar eller är intresserad. Ser fram emot att höra från dig!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare till Uppsala

08 feb. 2024

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Uppsala. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba strö veckor så går det också bra. Krav för dessa uppdrag är genomförd HLR utbildning (Får ej vara äldre än 12 månader) samt legitimerad minst 2 år som läkare/specialist. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor till Örnsköldvik

08 feb. 2024

Vi söker erfarna Operationssjuksköterskor till Örnsköldsvik. Sedvanliga arbetsuppgifter för OP-SSK med minst två års erfarenhet inom ortopedi, kirurgi och gyn. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ambulanssjuksköterska till Norrbotten

07 feb. 2024

Vi söker en erfaren Ambulanssjuksköterska till Pajala. Sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska med minst 2 års erfarenhet. Relevant specialistutbildning i akutsjukvård, erfarenhet av ambulanssjukvård. Datorprogram som förekommer: VAS. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Hudiksvall

07 feb. 2024

Vi söker erfarna Anestesisjuksköterskor till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter som ANE-SSK på operationsavdelning med minst två års erfarenhet. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Södertälje

07 feb. 2024

Letar du efter ett spännande helguppdrag i Stockholmstrakten? Vi söker erfarna IVA-SSK till Södertälje avseende primärt helgarbete under våren. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK. Vidare är det också meriterande med erfarenhet av Prismax, Servo-U, Philips övervakningsutrustning, TakeCare och Orbit. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor till Hudiksvall

07 feb. 2024

Vi söker erfarna Operationssjuksköterskor till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter för OP-SSK med minst två års erfarenhet. Du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Huddinge

06 feb. 2024

Vi söker nu erfarna Barnsjuksköterskor till Huddinge. Sedvanliga arbetsuppgifter för Barn-SSK med minst 2+ års erfarenhet inom pediatrisk akutsjukvård/akutmottagning. Journalsystem; Take Care. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barn-ssk till Hudiksvall

06 feb. 2024

Vi söker nu erfarna Barnsjuksköterskor till Hudiksvall. Sedvanliga arbetsuppgifter för Barn-SSK med minst 2+ års erfarenhet inom PED/NEO. Du behöver vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Kalmar län

06 feb. 2024

Vi söker erfarna Operationssjuksköterskor till Kalmar län. Sedvanliga arbetsuppgifter för OP-SSK med gedigen erfarenhet. Önskvärt med längre erfarenhet inom kirurgi, GYN, ortopedi samt öron. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Gävle

04 feb. 2024

Letar du efter ett spännande uppdrag? Vi söker erfarna IVA-SSK till Gävle under våren. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK. Vidare är det också meriterande om man kan arbeta en längre period och om man har erfarenhet av dialys och använt journalsystemet Melior. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Linköping

04 feb. 2024

Är du redo för ett spännande uppdrag i Linköping? Vi söker nu operationssjuksköterskor till AnOpIva i Linköping för uppdrag under våren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom både kirurgi samt ortopedi. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras tajta team och skicka in din ansökan.

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till operationsavdelning i Hudiksvall

04 feb. 2024

OBS! Kort varsel! Vi söker nu en operationssjuksköterska till operationsavdelning i Hudiksvall för uppdrag omgående och en tid framåt. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras tajta team och skicka in din ansökan. I detta uppdrag ingår lönetillägg på grund av kort varsel.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin till Västernorrland

23 jan. 2024

Just nu söker vi specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin till flera ställen i Västernorrland! Arbetsuppgifterna samt arbetstider varierar på de olika verksamheterna. Just nu söker vi specifikt till Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. De olika uppdragen innehåller både barnläkarmottagning, BB-rond samt natt jourer. Återkom gärna om du är intresserad eller vill veta mer. Ser fram emot att höra från dig.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorskor till Gävle

22 jan. 2024

Vi söker erfarna barnmorskor till Gävle. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. På avdelningen vårdas förlösta kvinnor och barn. Inom avdelningen vårdas också kvinnor med gynekologiska sjukdomar, postoperativ och onkologisk vård. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Logoped för arbete på logopedmottagning i Ljungby/Växjö

22 jan. 2024

Vi söker erfarna logopeder till logopedmottagning i Ljungby/Växjö. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Sedvanliga arbetsuppgifter för logoped på mottagning. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom anestesi till Sollefteå

22 jan. 2024

Just nu söker vi specialistläkare alt ST läkare inom Anestesi till Sollefteå. Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesiläkare arbetande på IVA och Operation. Mkt blockader och spinaler. Nödvändig erfarenhet: Bakjourskompetent, alt ST-läkare som har minst 4 års erfarenhet av sin ST - placering. Arbetstider 07.30-16-30. Återkom gärna om du har funderingar eller vill veta mer.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till en hälsocentral i Gamelby vinter/våren

17 jan. 2024

Vi söker just nu en glad och erfaren allmänspecialist till en hälsocentral i Gamleby för vinter/våren. Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både akuta och planerade besök. Innehav av körkort är ett önskemål då hembesök kan förekomma. Arbetstider: Mån-fre 07.45-17.45 (1h rast) Journalsystem: Cosmic Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare sökes till en hälsocentral i Hultsfred för våren/sommaren

17 jan. 2024

Vi söker just nu en eller flera glada och erfarna specialister alt ST allmänmedicin med minst 2 års tjänstgöring till en hälsocentral i Hultsfred för våren och sommaren. Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både akuta och planerade besök. Innehav av körkort är ett önskemål då hembesök kan förekomma. Arbetstider: Mån-fre 08-17 Journalsystem: Cosmic Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till en hälsocentral i Högsby vinter/våren

16 jan. 2024

just nu en glad och erfaren allmänspecialist till en hälsocentral i Högsby för vinter/våren. Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, både akuta och planerade besök. Innehav av körkort är ett önskemål då hembesök kan förekomma. Arbetstider: Mån-fre 08-17 Journalsystem: Cosmic Låter detta intressant? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Medcura söker stafettundersköterska!

10 jan. 2024

Är du en erfaren undersköterska med minst tre års erfarenhet och söker en dynamisk roll som ger dig möjlighet att resa och arbeta på olika platser inom Sverige? Då är detta tjänsten för dig! Om oss: Vi expanderar vårt team och söker passionerade undersköterskor som är redo att ge sig ut på äventyr. Vi är ett företag som värdesätter flexibilitet, engagemang och kontinuerlig utveckling. Krav: Erfarenhet: Minst tre års erfarenhet som legitimerad undersköterska. Flexibilitet: Beredd att resa och arbeta på olika orter inom Sverige. Ansvarsfull: Du är trygg i din roll som undersköterska och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Driv: Ett eget driv och engagemang för att utvecklas inom din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter: Som resande undersköterska kommer du att arbeta på olika platser och möta olika vårdbehov. Din erfarenhet och flexibilitet kommer att vara en tillgång i att erbjuda högkvalitativ vård där den behövs som mest. Vad vi erbjuder: Variation: Olika arbetsplatser och vårdmiljöer för en varierande arbetsdag. Utveckling: Möjlighet att utvecklas i din roll och i olika områden. Flexibilitet: Anpassa ditt schema efter dina behov och önskemål. Om du är redo för en spännande resa i din karriär, skicka ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av din erfarenhet och varför du är den perfekta kandidaten. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ambulanssjuksköterska för arbete i Jokkmokk

09 jan. 2024

Vi söker en erfaren Ambulanssjuksköterska till Jokkmokk. Sedvanliga uppgifter som ambulanssjuksköterska, intergrering på hälsocentral förekommer vissa tider. Minst 2 års erfarenhet krävs. Relevant specialistutbildning i akutsjukvård, erfarenhet av ambulanssjukvård. Dataprogram som förekommer: VAS, Aweria ambulansjournalsystem, Mobimed övervakningssystem, Paratus. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ambulanssjuksköterska för arbete i Kiruna

09 jan. 2024

Vi söker en erfaren Ambulanssjuksköterska till Kiruna. Sedvanliga uppgifter som ambulanssjuksköterska, intergrering på hälsocentral förekommer vissa tider. Minst 2 års erfarenhet krävs. Relevant specialistutbildning i akutsjukvård, erfarenhet av ambulanssjukvård. Dataprogram som förekommer: VAS, Aweria ambulansjournalsystem, Mobimed övervakningssystem, Paratus. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till Hudiksvall

07 jan. 2024

Vi söker en erfaren Barnsjuksköterska för arbete på neo/ped Hudiksvall i vinter 2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Förekommande datorprogram; Melior, Elvis, Obstetrix. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska för arbete i Lycksele

04 jan. 2024

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning i vinter/vår 2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Förekommande datorprogram; System NCS Cross, Obstetrix, ROS, Orbit. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska till Gällivare

04 jan. 2024

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning i vinter 2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Förekommande datorprogram; VAS och Partus. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till ortopedavdelning i Piteå

03 jan. 2024

Är du redo för en spännande vinter i Piteå? Vi söker en anestesisjuksköterska till en ortopedavdelning för uppdrag I Piteå vintern 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Piteå! Varför inte passa på att besöka vackra Piteå och njuta av den sagolika naturen.

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist läkare inom Obstretik och Gynekologi

25 dec. 2023

Just nu söker vi en specialist inom obstetrik och gynekologi för uppdrag i Örnsköldsvik från och med nu och framåt. Arbetstiderna varierar och jour ingår. Bakjourskompetents är önskvärd då verksamheten har behov av en erfaren läkare som kan vara ensam jour. Arbetsuppgifterna är i huvudsak akuta gynekologiska och obstetriska ingrepp. Specialistkompetens sedan minst 1 år tillbaka samt godkänt CTG-körkort senaste året. Återkom gärna om du är intresserad och vill veta mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister för primärvårdsuppdrag i Gävleborg

07 dec. 2023

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Gävleborg. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem PMO är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister för primärvårdsuppdrag i Skåne

06 dec. 2023

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Skåne. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem PMO är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist inom Internmedicin till Trollhättan

05 dec. 2023

Just nu söker vi efter specialister inom Internmedicin till Trollhättan inför 2024. Erfarenhet av akutsjukvård MAVA samt vana vid journalsystemet Melior är meriterande. Återkom gärna om det låter intressant eller om du vill veta mer, ser fram emot att höra från dig!

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialister till vårdcentral i Sörmland

12 nov. 2023

Just nu söker vi efter allmänspecialister till en vårdcentral i Nyköping. Det gäller v.49-14 med arbetstider 08.00-17.00. Patientmottagning med både dagsakut och planerad. Rond på äldreboende/SÄBO, hemsjukvårdsronder samt BVC-mottagning på familjecentralen ingår. Behov av körkort. Återkom om du är intresserad eller vill veta mer om uppdraget.

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska till Västerås

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga anestesisjuksköterskor till Västerås. Uppdraget sträcker sig från slutet av oktober till början av nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Västerås

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Västerås. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Östersund

17 sep. 2023

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Östersund. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska för arbete i Visby

03 sep. 2023

Nu söker vi operationssjuksköterskor för arbete i Visby under 2023-2024. Operationer inom specialiteterna Kirurgi/Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Öron/Nästa/Hals. Lång erfarenhet och att du är van att jobba självständigt är önskvärt. Journalsystem TakeCare. Arbetstid 80-100% Dag/Kväll/Natt. Hör av dig vid intresse eller om du vill veta mer.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Jag vill veta mer om era uppdrag, kontakta mig!