Hitta drömjobbet

Medcura öppnar dörrar för dig med rätt kompetens inom hela vård- och omsorgssektorn. Oavsett om du är en erfaren expert eller en blivande stjärna inom vården, är vi din partner för spännande uppdrag och nya möjligheter. Ta steget framåt med oss och utforska en värld av möjligheter inom vård och omsorg!

Sjuksköterska inom hemsjukvård i Värmland

11 juni 2024

Är du redo för en spännande sommar och höst i Värmland? Vi har flera roliga uppdrag under sommar och höst 2024. Arbetstider förlagda med dagtid och kväll med enstaka nätter. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet under ditt uppdrag, söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Värmland. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Värmlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Erfaren Skolläkare sökes för arbete på olika orter

10 juni 2024

Är du en erfaren Skolläkare och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till uppdrag i Kronobergs län

10 juni 2024

Skulle du vara intresserad av ett uppdrag inom psykiatri i Kronobergs län? Då kan detta vara din chans! Vi söker en erfaren sjuksköterska som är tillgänglig för psykiatriuppdrag under höstveckorna 35–48. Krav för uppdraget är minst två års klinisk erfarenhet samt ett års erfarenhet inom psykiatri. Meriterande med erfarenhet av sluten vård och/eller rättspsykiatrisk vård samt specialistsjuksköterska inom psykiatri. Vill du veta mer? Då är du varmt välkommen att höra av dig! Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda

Kronobergs län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till uppdrag i Dalarna

04 juni 2024

Är du intresserad av att arbeta i Dalarna i sommar? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kommunal äldreomsorg. Vi har flertalet uppdrag med placering inom hemsjukvård och SÄBO, med arbetstider förlagda dag, kväll, helg och natt. För att du med lätthet skall ta dig fram, söker vi kandidater med körkort. Ta chansen och bli en del av Team Medcura i sommar. Du är välkommen att inkomma med din ansökan redan idag.

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Skolläkare för arbete i hela Sverige

04 juni 2024

Vi söker just nu fler skolläkare för arbete i hela Sverige. Du kommer arbeta mot grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola samt anpassad gymnasieskola. Du kan även behöva vara tillgänglig för kortare frågor/avstämningar utanför den platsförlagda tiden. Tjänsten ingår i Elevhälsans medicinska insats och sker i samarbete med skolsköterskor på plats. Du bör: - Ha intresse för barn och ungdomars hälsa, utveckling och lärande. - Ha ett empatiskt och förtroendefullt förhållningssätt samt god social- och samarbetsförmåga.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till ungdomshem på Västkusten

03 juni 2024

Är du intresserad av ett uppdrag där du får möjligheten till att påverka unga människor? Då kanske detta är ett uppdrag för dig! Nu finns chansen för dig som är legitimerad sjuksköterska att arbeta på ett ungdomshem i Västra Götalands län. Uppdraget pågår under veckorna 26 till 31 samt vecka 34. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från psykiatri, BUP och/eller beroendevård för unga. Låter detta intressant? Tveka inte med att höra av dig, tjänsten tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsning Linda

Västra Götalands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Skolsjuksköterska

02 juni 2024

Vi söker en skolsjuksköterskor till hösten 2024. Vi ser gärna att du har minst 3 års yrkeserfarenhet samt arbetat inom skolväsendet tidigare. Meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Prorenata samt körkort B. Krav är att du har en specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, distriktsköterskeutbildning, skolsköterskeutbildning eller en specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot primärvård inom barnhälsovård och elevhälsa. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist för primärvårdsuppdrag i Flen

31 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i Flen. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Erfarenhet av journalsystem System cross är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist primärvård

31 maj 2024

Just nu söker vi på Medcura fler allmänspecialister för uppdrag i Gävleborg och omnejd

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ambulanssjuksköterska för arbete hela Sverige

31 maj 2024

Är du en erfaren Ambulanssjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesiolog för arbete på privata mottagningar i Stockholm

31 maj 2024

Just nu söker vi erfaren Anestesiolog till uppdrag på privat mottagning i Stockholm. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Take Care är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesisjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska med erfarenhet av ortopedavdelning

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesisjuksköterska som kan överväga avdelning postop mm och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterska med erfarenhet centraloperation

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesisjuksköterska och öppen för nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig som vi och våra kunder över hela Sverige letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag hos vårt stora utbud av kunder som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor Dalarna

31 maj 2024

Är du på jakt efter ett nytt uppdrag? Just nu söker vi på Medcura erfarna anestesisjuksköterskor till verksamhet i Dalarna. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom ortopedi. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor Gävleborg

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesi/IVA ssk och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Gävleborgs län och omnejd

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesi ssk och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till hela Sverige

31 maj 2024

Medcura söker nu efter nästa stjärna som anestesisjuksköterska Vi har uppdrag från omgående över hela Sverige. Kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Norra Sverige

31 maj 2024

Är du på jakt efter ett nytt uppdrag? Just nu söker vi på Medcura erfarna anestesisjuksköterskor till verksamhet i Norra Sverige. Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom ortopedi. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Anestesisjuksköterskor till Stockholm

31 maj 2024

Är du en erfaren Anestesisjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Våra kunder har behov av din kompetens på både sal, postop, prehosp mm Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Arbetsterapeut

31 maj 2024

Vi söker just nu en engagerad arbetsterapeut för ett spännande uppdrag Du kommer att ha en central roll i att stödja klienter genom rehabiliteringsprocessen och arbeta för att förbättra deras övergripande livskvalitet. Kravbild är att du är utbildad utbildad arbetsterapeut med minst två års yrkeserfarenhet. Som arbetsterapeut kommer du att ansvara för att genomföra noggranna bedömningar av klienternas behov och skapa individuella behandlingsplaner. Ditt arbete kommer också att inkludera praktisk genomförande av rehabiliteringsinsatser för att främja självständighet och förbättra funktionella förmågor. Din förmåga att effektivt samarbeta med andra vårdgivare och teammedlemmar kommer att vara avgörande för att säkerställa en helhetsorienterad och kvalitativ vård för klienterna. Om du är redo för en utmaning och vill göra verklig skillnad i människors liv, är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Arbetsterapeut till kommun i Jämtland

31 maj 2024

Är du redo för en spännande vinter och vår i Jämtland? Vi söker arbetsterapeut till uppdrag inom SÄBO och hemsjukvård i Jämtland. Arbetstider förlagda under vardagar och under dagtid. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet som arbetsterapeut. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Jämtland söker vi dig med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Jämtland! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Arbetsterapeut till vår konsultpool!

31 maj 2024

Är du en erfaren arbetsterapeut som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Audionomer till konsultpool

31 maj 2024

Är du en erfaren audionom som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barn- och ungdomspsykiatriker efterfrågas i höst vid Mälaren!

31 maj 2024

Är du på jakt efter nästa utmaning? Nu söker vi en erfaren barn- och ungdomspsykiatrier till uppdrag vid Mälaren inför hösten och vintern. Arbetsuppgifterna är sedvanliga inom slutenvård samt öppenvård. Arbete sker måndag till fredag, och beredskap ingår. Det är önskvärt med kontinuitet. Låter detta som ett uppdrag för dig? Hör av dig så berättar vi mer! Vi ser fram emot att höra från dig!

Västmanlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska

31 maj 2024

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning i höst vinter 2024. Vi ser gärna att du är självgående och har god samarbetsförmåga med minst två års erfarenhet. Gärna erfarenhet av System NCS Cross, Obstetrix, ROS, Orbit. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnmorska för arbete i Småland

31 maj 2024

Vi söker en erfaren barnmorska för arbete på förlossning och BB i höst/vinter 2024. Kontakta oss så berättar vi mer

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska

31 maj 2024

Är du en erfaren Barnsjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska akutsjukvård

31 maj 2024

engagerad barnsköterska med vana akutsjukvård Minimikrav: Erfarenhet av barnvård. Behörighet som sjuksköterska. Arbetstider: Dag och Kvälls- eller nattskift Om du är passionerad, har rätt kvalifikationer och vill vara en del av ett team som gör skillnad, tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Barnsjuksköterska till BVC

31 maj 2024

Är du en erfaren och engagerad BVC-sjuksköterska som letar efter ett meningsfullt uppdrag? Då har du kommit rätt! Arbetstider: Måndag till torsdag 08:00 - 17:00, fredagar 08:00 - 16:30 Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren BVC-sjuksköterska som är van vid att arbeta självständigt och som trivs med att möta och vårda barn och deras familjer. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera telefonsamtal, hembesök, vaccinationer samt mätning av vikt och längd hos barn i åldrarna 0-2 år. Vi söker någon som kan ta ansvar och bidra till en positiv och effektiv arbetsmiljö. Krav: Erfarenhet av arbete inom Barnavårdscentral (BVC). Legitimerad sjuksköterska. God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Flexibilitet och anpassningsbarhet i en dynamisk miljö. Välkommen att vara en del av vårt team och göra skillnad i vården!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Diabetessjuksköterska till privat vårdcentral i Skåne

31 maj 2024

Vi söker en erfaren diabetessjuksköterska för en tjänst på 4 dagar i veckan under perioden nu-39 med stor chans till förlängning. Arbetsuppgifterna inkluderar vanliga diabetessjuksköterskeuppgifter på mottagning, med en extra ansvarig för att vara tillgänglig för rådgivnings telefonen för vårdcentrals patienter under ca 1,5–2 timmar per dag. Utöver detta kommer du att ha din egen mottagning. Krav: Tidigare erfarenhet av arbete på diabetesmottagning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skånes län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Dietist till Skåne

31 maj 2024

Vi söker kontinuerligt efter erfarna Dietister till olika uppdrag runt om i landet! Sedvanliga arbetsuppgifter för en dietist så som utreder, behandlar och förebygger nutritionsrelaterade tillstånd. Vi ser att du har goda erfarenheter samt är trygg och självgående i din roll. Det förekommer rådgivning till individer i alla åldrar och telefonuppföljning. Låter detta spännande? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Distriktssköterska till Stockholm

31 maj 2024

en erfaren distriktssköterska som är redo att arbeta i Stockholm under veckorna 40-52, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är från måndag till fredag, kl. 07:30-16:30. Som distriktssköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården. Det innebär hembesök för att tillhandahålla vård av hög kvalitet till våra patienter, samt att ansvara för förskrivningar av medicin och hjälpmedel. Du kommer också att vara den första kontaktpersonen för patienter som ringer in med frågor eller behöver rådgivning. Dina arbetsuppgifter inkluderar även att hantera remisser och samarbeta med övrig vårdpersonal för att säkerställa en sammanhängande och effektiv vårdprocess. Om du är en dedikerad och erfaren distriktssköterska som är redo att ta dig an denna spännande möjlighet, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Flera sjuksköterskor olika områden i Halland

31 maj 2024

Vi söker entusiastiska sjuksköterskor för sommarsäsongen 2024! Är du en erfaren sjuksköterska med ett djupt engagemang för vården? Då kan Medcura i Halland vara platsen för dig att utvecklas och trivas. Vi erbjuder flexibla arbetstider både på heltid och deltid, med möjlighet till skiftarbete under dagtid, kvällar och helger för att passa olika livsstilar och behov. På Medcura värdesätter vi en nära och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att ha en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din anställning hos oss. Är du redo att bli en del av vårt team? Kontakta Medcura i dag för att lära dig mer och diskutera dina framtida möjligheter.

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Flera sjuksköterskor till Kalmar området

31 maj 2024

Vi söker nu, passionerade kollegor till vårt team på Medcura i Kalmar för sommarsäsongen 2024! Är du en erfaren sjuksköterska med ett brinnande engagemang för vård? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig att ansluta till oss. Vi erbjuder flexibla arbetstider både på heltid och deltid, med skift förlagda under dagtid, kvällar och helger för att passa olika behov och önskemål. På Medcura strävar vi efter att skapa en nära och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att ha en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för att stödja dig genom hela din anställning hos oss. Är du redo att vara en del av vårt härliga team? Kontakta oss på Medcura idag så kan vi diskutera framtiden tillsammans!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut

31 maj 2024

Vi söker fysioterapeut till uppdrag i Jämtland. Arbetstider förlagda under vardagar och under dagtid. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet som fysioterapeut. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Jämtland söker vi dig med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Jämtland! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut till kommun i Jönköpings län

31 maj 2024

Är du en erfaren Fysioterapeut och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut till olika orter längre uppdrag

31 maj 2024

Letar du efter hösten nästa uppdrag? Nu söker vi efter en fysioterapeut till ett längre uppdrag. Vi ser att du har minst två års dokumenterad erfarenhet inom rollen som fysioterapeut. Tjänstens omfattning är på 100% och perioden sträcker sig mellan v.39-4. Vi ser att du trivs att jobba både i team men även självständigt. Låter detta som något för dig? Hör av dig till teamet på Medcura så berättar vi mer!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut till vår konsultpool!

31 maj 2024

Är du en erfaren fysioterapeut som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeut till äldreomsorg skåne

31 maj 2024

Vi söker en passionerad legitimerad fysioterapeut för spännande uppdrag i Skåne Krav är att du är legitimation som fysioterapeut, samt har körkort. Vi ser gärna att du har minst två års yrkeserfarenhet. Om du är redo för en meningsfull utmaning och vill vara en del av vårt dedikerade team, ser vi fram emot din ansökan! Ta chansen att vara en del av en arbetsplats där du kan göra verklig skillnad. Sök tjänsten redan idag!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Fysioterapeuter till Kalmar och omnejd

31 maj 2024

Vi söker vi nu erfarna fysioterapeuter till Västervik, Hultsfred, Högsby och Oskarshamns .Alltifrån del- och heltid är av intresse, både kortare och längre uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare kompetens inom kommunal hälso- och sjukvård, samt två år i rollen som fysioterapeut. Ta kontakt med oss på Medcura, så planerar vi framtiden tillsammans!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Förlossningsläkare

31 maj 2024

Vi söker Medcura söker förlossningsläkare Passa på att uppleva detta uppdrag tillsammans med oss på Medcura. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi perioden framåt tillsammans.

Västerbottens län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska

31 maj 2024

Är du en erfaren IVA-ssk och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska

31 maj 2024

Letar du efter ett spännande helguppdrag i Stockholmstrakten? Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi gärna mer!

Stockholms län

Deltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska

31 maj 2024

Letar du efter ett spännande uppdrag? Vi söker nu erfarna IVA-SSK till Gävleborg och omnejd. Sedvanliga arbetsuppgifter för IVA-SSK, gärna med minst två års erfarenhet. Uppdraget börjar i mars och löper till april. Så hör av dig till Medcuras sammansvetsade team, så berättar vi mer!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Halland

31 maj 2024

Är du en erfaren IVA ssk och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Intensivvårdssjuksköterska till Stockholm heltid dag el natt

31 maj 2024

Är du en erfaren IVA ssk och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Interimchef

31 maj 2024

Är du en erfaren Interimschef och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Leg. Sjuksköterska till medicinavdelning i Stockholm

31 maj 2024

Nu söker vi leg. sjuksköterskor för uppdrag till en medicinavdelning i Stockholm. Avdelningen är inriktad mot gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. Detta gäller maj-september och arbetstiden är efter önskemål.

Stockholms län

Deltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Legitimerade sjuksköterskor till en vaccineringsenhet i Stockholm

31 maj 2024

Vi söker nu flera legitimerade sjuksköterskor till olika vaccineringsenheter i Stockholm, under veckorna 44 - 46, arbetet är förlags måndag till fredag. Meriterande är att du har erfarenhet av Vaccinera samt tidigare erfarenhet av Covid- och influensavaccination. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande. Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att kontakta oss på Medcura!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Logoped

31 maj 2024

Är du en erfaren Logoped och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister för primärvårdsuppdrag i Skåne

31 maj 2024

Just nu söker vi efter flera erfarna läkare och allmänspecialister för uppdrag i hela Skåne. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Västerbotten

31 maj 2024

Erfarna läkare och allmänspecialister sökes för uppdrag i Västerbotten Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA

31 maj 2024

Psykiatrisjuksköterska till spännande uppdrag. Tidigare erfarenhet från psykiatri är ett krav och det är meriterande med erfarenhet från rättspsykiatrisk vård eller kriminalvård. Vidareutbildning inom psykiatri är ett stort plus. Uppdraget är planerat för start redan i sommar och fortgår under hösten. En bra avdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom området väntas. Tveka inte att skicka in din ansökan ifall detta skulle passa dig! Ser fram emot att höra ifrån dig!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Medcura söker stafett sjuksköterskor

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar och höst med Medcura? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta som stafett sjuksköterska på olika orter i Sverige. Kan du tänka dig att bo och arbeta under längre eller kortare perioder på olika givande uppdrag på våra sjukhus och i våra kommuner landet runt? Tveka inte att inkomma med din ansökan redan idag! Välkommen till Team Medcura.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska (MAS) till spännande uppdrag!

31 maj 2024

Vi söker en erfaren och kompetent Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska (MAS) för ett uppdrag med en kommun som nyligen påbörjat rekryteringen av en ny MAS. Uppdraget är för en konsult-MAS och förväntas sträcka sig över ett par veckor, troligtvis under sommaren. Arbetsbelastningen beräknas vara ett par dagar i veckan. Krav: Licenserad sjuksköterska med ett par års erfarenhet av att vara Medicinskt Ansvarig Sjuksköterska (MAS). Förmåga att arbeta självständigt. God kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Skicka in din ansökan redan idag!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska

31 maj 2024

Är du redo för ett spännande uppdrag Vi söker nu operationssjuksköterskor till uppdrag mellansverige under 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom både kirurgi samt ortopedi. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras tajta team och skicka in din ansökan.

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska med erfarenhet ÖNH

31 maj 2024

Är du redo för nästa spännande uppdrag? Nu söker vi erfarna Operationssjuksköterskor med minst två års erfarenhet av ÖNH & plastik. Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Västerås

31 maj 2024

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor till Västerås. Uppdraget sträcker sig från slutet av september till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska till Östergötland

31 maj 2024

Har du inget uppbokat för hösten? Just nu söker vi på Medcura erfarna operationssjuksköterskor till större verksamheter. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med kirurgisk inriktning på ortopedi, höft, rygg, axlar, frakturkirurgi, ÖNH, HPK, käk, barn. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor

31 maj 2024

Är du redo för nästa spännande uppdrag? Just nu söker vi erfarna operationssjuksköterskor med minst 3 års erfarenhet inom kirurgi, urologi, gyn och ortopedi. Du behöver vara bekväm med att arbeta självständigt. Uppdraget avser dag och kvällstid. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och sök in till detta uppdrag!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor

31 maj 2024

Sedvanliga arbetsuppgifter för OP-SSK med minst två års erfarenhet inom ortopedi, kirurgi och gyn. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om detta låter intressant så berättar vi mer!

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor

31 maj 2024

Är du en erfaren Operationssjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterskor till långt uppdrag

31 maj 2024

Är du en erfaren Operationssjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker sökes till sommarveckor i Norr!

31 maj 2024

Är du en erfaren specialistläkare inom psykiatri eller inom barn- och ungdomspsykiatri och som skulle tycka det vore intressant att uppleva den norrländska sommaren? Då kan detta vara något för dig! Nu har vi flera uppdrag inom öppenvård och slutenvård i Norra Sverige som sträcker sig från juni fram till augusti. Arbetstiderna är måndag till fredag, med möjlighet till jourarbete. Meriterande med erfarenhet av bakjour och önskvärt med kontinuitet. Låter detta intressant? Tveka inte med att höra av dig så berättar vi mer!

Norrbottens län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker sökes till Västkusten i sommar!

31 maj 2024

Nu har du som är specialistläkare inom barn- och ungdomspsykiatri chansen att arbeta på Västkusten i sommar! På ett flertal mottagningar på Västkusten efterfrågas nu specialistläkare inom BUP under sommarmånaderna juni till augusti. Här har du möjlighet till sedvanliga arbetsuppgifter med möjligheter till jour. Kontinuitet är önskvärt. Känner du att detta kan vara något för dig? Tveka inte med att höra av dig! Vi ser fram emot din ansökan!

Västra Götalands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker till konsultuppdrag stafett

31 maj 2024

Är du en erfaren psykiatriker som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom barn, vuxen, sluten, primärvården eller försäkringsutredningar mm så finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Östergötlands län

Heltid

Visstidsanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker till verksamhet i Gävleborgs län

31 maj 2024

Känner du att det är dags för en ny utmaning? Nu under hösten söker vi två erfarna läkare inom psykiatri till vårdenhet i Gävleborg. Besitter du tidigare erfarenhet av slutenvård och bakjour är det meriterande för uppdraget. Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du känner att uppdraget låter intressant då det tillsätts löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gävleborgs län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatriker önskas till sommarveckor i Småland!

31 maj 2024

Hade det varit intressant att arbeta som psykiatriker vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans! Nu finns möjligheten för dig som är erfaren specialistläkare inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen är inom öppenvården och äger rum under sommarmånaderna juni till september. Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att uppdragen låter intressant! Vi ser fram emot att berätta mer för dig!

Kalmars län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykiatrisjuksköterska till BUP i Norrbotten

31 maj 2024

Vi söker en erfaren psykiatrisjuksköterska till en BUP-mottagning i Norrbotten. Tidigare erfarenhet från BUP är meriterande, där vidareutbildning inom psykiatri är ett krav. Tillsättning sker löpande, tveka därför inte att ansöka om du tror att detta skulle passa dig! Vi ser fram emot att höra från dig.

Norrbottens län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Psykolog till vår konsultpool!

31 maj 2024

Är du en erfaren psykolog som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom Region kommun skola eller statliga instanser både utredningar och behandlingar så finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska mellansverige

31 maj 2024

Är du redo för ett spännande uppdrag ? Vi söker nu röntgensjuksköterskor för uppdrag under sommar höst och vinter 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst 2 års erfarenhet. Utöver de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Låter detta som något för dig? Bli en del av Medcuras sammansvetsade team och skicka in din ansökan.

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Röntgensjuksköterska till Småland

31 maj 2024

Är du en erfaren Röntgensjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska

31 maj 2024

Är du redo för en spännande vår på Gotland? Arbetstiderna är förlagda med dagtid, kväll, helg och natt. Vi letar efter dig med minst tre års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura på Gotland! Passa på att uppleva det anrika Visby och Gotlands alla fornlämningar. Inkom med din ansökan redan idag.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar och höst på Gotland? Vi söker dig som vill arbeta med strokeinriktning Vi letar efter dig med minst 2 års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura på Gotland Inkom med din ansökan redan idag.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska hemsjukvård till Uppsala och omnejd i sommar

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar i Uppsala? Vi har flera roliga uppdrag under sommaren 2024! Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso och sjukvård. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Uppsala söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Uppsala! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska med erfarenhet av geriatrik

31 maj 2024

Har du erfarenhet inom geriatrisk vård? Då letar vi efter dig! Vi har för närvarande behov av erfarna sjuksköterskor inom detta område i hela Stockholm. Vi behöver personal för dag-, kvälls-, helg- och nattskift. Vi uppskattar flexibilitet i arbetstiderna för att kunna möta både akuta behov och planerade bokningar. Är detta något som lockar dig? Ansök till tjänsten så planerar vi framtiden tillsammans, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska med erfarenhet av närakut

31 maj 2024

Besitter du erfarenhet från närakuter? Då söker vi just dig! Sök tjänsten så planerar vi framtiden tillsammans och skräddarsyr ett upplägg som passar just dig och dina förväntningar.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska med erfarenhet kirurgavdelning

31 maj 2024

Letar du efter nästa spännande uppdrag? Nu söker vi efter sjuksköterska med erfarenhet från kirurgavdelning. Vi ser att du har minst två års klinisk erfarenhet i rollen som sjuksköterska samt att du är trygg i din roll. Vi söker någon som är tillgänglig omgående som ser på sitt jobb med nyfikenhet och brinner för att hjälpa andra människor. Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss på Medcura så berättar vi mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska med vana av medicinsk akutvårdsavdelning

31 maj 2024

Är du en erfaren Sjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska sökes till Smålandskusten för uppdrag inom Psykiatri

31 maj 2024

Hade det varit intressant att arbeta som sjuksköterska inom psykiatri vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans! Nu finns möjligheten för dig som erfaren sjuksköterska inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen äger rum under sommarmånaderna juni till september. Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att detta hade varit något för dig! Vi ser fram emot att få berätta mer!

Kalmars län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska sökes till sommarveckor i Norr

31 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska inom psykiatri som skulle tycka det vore intressant att uppleva den norrländska sommaren? Då kan detta vara något för dig! Nu har vi flera uppdrag inom psykiatrin i norra delen av Sverige för dig som är sjuksköterska. Uppdragen börjar från mitten av maj och pågår fram till början på september, och innefattar dag-, kväll- och nattpass. Arbetsuppgifterna är både sedvanliga och varierande. Om detta låter som ett uppdrag som skulle passa dig, tveka inte med att höra av dig! Vi ser fram emot att ta din ansökan!

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska sökes till uppdrag under våren i Dalarna

31 maj 2024

Nu har du som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska i ett grönskande naturlandskap möjligheten att ta uppdrag inom psykiatrin i Dalarna. Med en kombination av dag- och kvällspass kan du nu få chansen att arbeta som sjuksköterska inom psykiatrisk slutenvård. Uppdraget är i april, både vardag och helg. Låter detta som ett uppdrag för dig? Hör gärna av dig så berättar vi mer! Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Dalarnas län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Blekinge

31 maj 2024

Vi är på jakt efter flera sjuksköterskor som brinner för sin profession och är redo att göra skillnad. Krav: Minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Vi söker individer som har styrkan att möta olika utmaningar inom vården och som kan bidra till en trygg och professionell vårdmiljö. Meriterande: Körkort klass B Tveka inte att ta steget och ansök om tjänsten idag! Vi ser fram emot att få höra från dig och välkomna dig till Medcura-familjen! Tillsammans kan vi göra verklig skillnad i vården.

Blekinge län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Burlöv

31 maj 2024

Vi söker legitimerade sjuksköterskor för uppdrag i Burlöv, arbetstiden är förlagd till dagtid, även enstaka helgpass kan förekomma. Uppdraget är under vår och sommar, veckorna nu - 35. Vi ser att du har legitimation som sjuksköterska, med mist två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifterna innefattat medicinsk bedömning, vårdplanering och läkemedelshantering. Som person är du engagerad, flexibel och snabblärd. Du brinner för vårdyrket och sätter patienternas välmående främst. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv. Ser fram emot din ansökan!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till kommunalt uppdrag i Värmland

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar i Karlstad? Vi har ett stort uppdrag 2024! Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Karlstad! Visste du att Karlstad har ett rikt kulturliv? Varför inte ta en tur ned på stan en ledig dag och njut av den vackra sommarstaden Karlstad? Välkommen till Team Medcura.

Värmlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Kristianstad

31 maj 2024

Vi söker en passionerad sjuksköterska för uppdrag i Kristianstad Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Även kväll och helgtjänstgöring kan förekomma. Krav är att du har minst 2 års erfarenhet samt körkort B med manuell växel. Gör skillnad i vården i Kristianstad! Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en positiv vårdmiljö. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv. Ser fram emot din ansökan!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Laholm

31 maj 2024

Vi söker flera passionerade sjuksköterskor för uppdrag i Laholm veckorna 25 - 33. Arbetstiderna är förlagda under kväll och natt. Kravbild är att du har minst 2 års yrkeserfarenhet. Ansvarsområden inkluderar att skapa en stödjande och positiv vårdmiljö för patienterna. Ditt arbete kommer att vara en viktig faktor för att säkerställa att våra patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Gör skillnad i vården i Laholm! Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en gynnsam vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en nyckelperson inom vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang kommer att vara av stor betydelse för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet inom vården. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv, jag ser fram emot din ansökan!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till långt uppdrag inom hemsjukvården

31 maj 2024

flera sjuksköterska för spännande uppdrag inom hemsjukvården i södra Stockholm. Perioden är nu-39, med stor möjlighet till förlängning. Arbetstider förlagda mån-fre, kl. 08:00-17:00. Krav: körkort. Är du redo för en ny utmaning? Kontakta oss och bli en del av vårt team!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till nattuppdrag i Värmland

31 maj 2024

Letar du efter uppdrag till hösten? Vi söker nu en erfaren sjuksköterska med vana av nattarbete i SÄBO hemsjukvården. Uppdraget start i sept och löper fram till årsskiftet. Vi ser gärna att du har två års erfarenhet i rollen som sjuksköterska och från kommunal hälso- och sjukvård. Låter detta som uppdraget för dig? Ta kontakt med oss, så berättar vi mer. Planera din höst tillsammans med oss på Medcura.

Värmlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Nyköping

31 maj 2024

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och ta nästa steg i din sjuksköterskekarriär? Då är du precis den vi letar efter! Om oss: Vi expanderar vår bemanningspool och söker nu erfarna och ansvarsfulla sjuksköterskor. Vi är ett engagerat team som tror på gemenskap, professionalism och kontinuerlig utveckling. Krav: Erfarenhet: Minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Ansvarsfull: Du är trygg i ditt yrkesutövande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Teamspelare: Du trivs med att samarbeta och bidra till ett positivt arbetsklimat. Driv: Ett eget driv och engagemang för att utvecklas som sjuksköterska. Körkort: Körkort är ett krav för flexibilitet i arbetet. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i olika miljöer och med varierande arbetsuppgifter. Din erfarenhet och ansvarstagande kommer att vara värdefullt i att tillgodose våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vad vi erbjuder: Utmaningar: Varje dag är unik och kommer med nya utmaningar. Utveckling: Möjlighet att utvecklas i din roll och inom organisationen. Flexibilitet: En flexibel arbetsmiljö som anpassas efter dina behov. Teamkänsla: Ett team som stöttar och inspirerar varandra. Om du är redo för nästa steg i din karriär, skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är den perfekta kandidaten för oss. Skicka din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på bemanningspoolen!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till nätter i Västerås

31 maj 2024

Nu söker vi på Medcura erfarna sjuksköterskor till Västerås. Här kommer du arbeta nätter, och vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet i rollen som legitimerad sjuksköterska, samt vana av konsultarbete. Alltifrån del- till heltid är av intresse. Skräddarsy din vår och sommar tillsammans med oss. Önskar du veta mer om uppdraget, kontakta oss!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till ortopedavdelningen i Stockholm

31 maj 2024

Vill du uppleva Stockholm 2024? Nu har vi flera spännande uppdrag på ortopedisk avdelning under perioden v.nu-52. Vi har behov som sträcker sig över dagtid och kvällstid. För den som är intresserad av nattskift finns också möjligheten att arbeta nätter! Vi söker dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket och som trivs i ett högt tempo. Du är en stjärna på att prioritera dina arbetsuppgifter och har erfarenhet av ortopedisk vård. Vi värdesätter lyhördhet, empati och noggrannhet. Passa på att uppleva Stockholm med Medcura 2024! Vi ser fram emot att välkomna dig till Medcura-familjen och skapa minnen tillsammans!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Ronneby

31 maj 2024

Är du en erfaren och passionerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet som brinner för att göra skillnad inom vården? Då kan du vara den perfekta tillskottet till vårt dynamiska team i Ronneby! Vi erbjuder dig inte bara ett spännande uppdrag utan även en möjlighet att växa och utvecklas inom din profession. Genom att arbeta hos oss kommer du att få vara en del av ett engagerat och välkomnande team där din kompetens och erfarenhet uppskattas och respekteras. Vi strävar ständigt efter att skapa en arbetsmiljö som präglas av flexibilitet, öppenhet och samarbete, där varje medarbetare ges möjlighet att trivas och utvecklas. Vi är övertygade om att varje individ har potentialen att göra en verklig skillnad, och vi ser fram emot att välkomna en erfaren och engagerad sjuksköterska till vårt dedikerade team i Ronneby. Genom att arbeta tillsammans kan vi fortsätta att leverera högkvalitativ vård och göra skillnad för våra patienter varje dag. Så om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en viktig del av vår verksamhet, tveka inte att skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att få lära känna dig och välkomna dig till vårt team i Ronneby!

Blekinge län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Skåne

31 maj 2024

Vi söker just nu flera sjuksköterskor till flera uppdrag i Skåne. Krav är att du har minst två års erfarenhet inom yrket, samt innehar körkort B. Meriterande är att du har tidigare erfarenhet av journalsystemet Lifecare. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten så planera vintern och våren tillsammans!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Skåne

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sjuksköterskeutmaning i hjärtat av Skåne? Just nu söker vi erfarna och passionerade sjuksköterskor till en rad olika uppdrag runt om i vackra Skåne. Om du har minst två års klinisk erfarenhet som sjuksköterska och brinner för att göra skillnad i vården, då är du precis den vi letar efter. Du trivs med att ta ansvar och navigera självständigt, samtidigt som du är en mästerlig lagspelare som vet värdet av att arbeta tillsammans för att leverera vård av högsta kvalitet. Vi vet att du är en trygg och engagerad medarbetare som har potentialen att göra verklig skillnad. Låter detta som en möjlighet du inte vill missa? Tveka inte att höra av dig till oss på Medcura – vi ser fram emot att dela mer om dessa spännande uppdrag och hur du kan vara en viktig del av vårt dynamiska team. Ditt nästa äventyr väntar i Skåne. Kontakta oss redan idag!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till sommaruppdrag i Västra Götaland!

31 maj 2024

Söker du uppdrag till sommaren? Se hit för då har vi spännande uppdrag som väntar på dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och vill i Västra delar av Västra Götaland. Krav: B-körkort och cykel färdigheter, minst 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Upptäck Västra Götaland - Västkustens Pärla: Västra Götaland, beläget vid den vackra västkusten, erbjuder fantastiska möjligheter för sjuksköterskor. Med städer som Göteborg, Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla får du chansen att arbeta i områden med en speciell atmosfär och unika möjligheter. Utforska de natursköna omgivningarna, delta i lokala evenemang och upplev den västkustkaraktär som präglar varje plats. Kontakta oss redan idag för mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att planera sommaren ihop!

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till SÄBO/hemsjukvård

31 maj 2024

Vi söker flera sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta inom äldreomsorgs verksamhet i Gävleborgs län. Uppdragen sträcker sig från omgående till och med vecka 1 2025 och tjänsterna omfattar 100%. Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga uppgifter för sjuksköterskor inom SÄBO och hemsjukvård. Krav: Minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska inom kommunal verksamhet, körkort för manuellt växlad bil. Även om du inte kan arbeta hela perioden är du välkommen att ansöka. Tveka inte - skicka in din ansökan idag!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till uppdrag i Dalarna äldreomsorg

31 maj 2024

Letar du efter nästa utmaning? Vi söker nu en duktig sjuksköterska till en kund i Dalarna för perioden omgående till september med chans till förlängning. Uppdraget är förlagt inom hemsjukvård, SÄBO och LSS. Tjänsten är förlagd dag, kväll, helg och motsvarar en heltidstjänst. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård, och två år i rollen som sjuksköterska. Önskar du veta mer om uppdraget? Tveka inte på att höra av dig till oss. Planera din framtid ihop med oss på Medcura!

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till vård och omsorgsboende

31 maj 2024

Vill du uppleva Södra Stockholms pärlor mitt i våren och sommaren? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker flera erfarna sjuksköterskor som vill vara en del av vårt dedikerade team på olika vård- och omsorgs boenden i Södra Stockholm. Här får du chansen att kombinera ditt kall för vård med möjligheten att arbeta i en trivsam och stimulerande miljö. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kommunal hälsa och sjukvård, samt B-körkort. Skicka in din ansökan redan idag, och låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där du trivs och kan växa som sjuksköterska. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska äldreomsorg

31 maj 2024

Är du på jakt efter höstens strålande uppdrag? Nu söker vi erfarna sjuksköterskor. Vi ser att du är har minst två års dokumenterad klinks erfarenhet inom rollen som sjuksköterska samt att du är trygg i din roll. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg pass och tjänsten är belagd på 100%. Låter detta som nästa uppdrag för dig? Hör av dig till oss på Medcura så berättar vi gärna mer!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska Östersund

31 maj 2024

Just nu söker vi på Medcura allmänsjuksköterskor för uppdrag i Östersund. Sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorg. Uppdraget löper från början omgående. Arbetstider avser primärt dagtid både vardag samt helg. Låter detta som rätt uppdrag för dig? Kontakta oss på Medcura och bli en del av vårat sammansvetsade team!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Stockholm!

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar med varierande arbetsuppgifter och möjligheten att göra verklig skillnad? Då är det dig vi söker! Vi söker sjuksköterskor för uppdrag på olika boenden i Stockholm. Arbetet kan innebära både längre perioder och ströpass under sommarperioden med chans till förlängning. Vi välkomnar dig med minst två års erfarenhet som sjuksköterska och det är meriterande om du har god erfarenhet inom äldreomsorg. Krav: Minst två års erfarenhet som sjuksköterska Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Medcura-familjen!

Stockholms län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes för uppdrag i Västmanland

31 maj 2024

Vi letar efter fler erfarna sjuksköterskor för uppdrag runtom i Västmanland, både under sommaren och hösten. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska. Uppdragens längd och scheman varierar för att passa olika behov och önskemål. Berätta för oss om din tillgänglighet och hur du föredrar att arbeta, så skräddarsyr vi tillsammans ett schema som passar dig perfekt. Uppdragen finns på orter som Västerås, Fagersta, Köping med flera. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag! Ser fram emot att höra från dig!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till Halmstads kommun

31 maj 2024

Vi är glada att meddela att vi nyligen har tecknat ett nytt avtal med Halmstads kommun och letar nu efter sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team i Halmstad. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska och B-körkort. Låter detta som något för dig? Skicka in ditt CV och tillgänglighet!

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Gislaved planera hösten redan nu!

31 maj 2024

Vad kul att du vill söka ett jobba hos oss på Medcura! Vi söker flera sjuksköterskor till Gislaved, ansvarsområden inkluderar att skapa en stödjande och positiv vårdmiljö för patienterna. Ditt arbete kommer att vara en viktig faktor för att säkerställa att våra patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Gör skillnad i vården i Gislaved! Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en gynnsam vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en nyckelperson inom vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang kommer att vara av stor betydelse för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet inom vården. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv, jag ser fram emot din ansökan!

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Hässleholm

31 maj 2024

Vi söker erfaren sjuksköterska till uppdrag i Hässleholm Är du legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet från yrket, bra kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga? Då är det dig vi söker! Meriterande: Tidigare erfarenhet av journalsystemet Pmo, Melior, Procaptirta samt Lifecare. Körkort B. Skicka din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till kommuner i Kalmar

31 maj 2024

Då vi har avtal med flera kunder runtom i Kalmars län söker vi nu erfarna sjuksköterskor. Är du intresserad av att arbeta inom boende eller hemsjukvård får du varmt höra av dig till oss med din tillgänglighet samt dina önskemål. Alltifrån del- och heltid är av intresse, både kortare och längre uppdrag. Vi ser gärna att du har tidigare kompetens inom kommunal hälso- och sjukvård, samt två år i rollen som sjuksköterska. Ta kontakt med oss på Medcura, så planerar vi framtiden tillsammans!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till konsultpool i Kalmar!

31 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig.

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Lund

31 maj 2024

Vi söker Flera passionerade sjuksköterskor för uppdrag i Lund . Arbetstiderna är förlagda under dagtid. Kravbild är att du har minst 2 års yrkeserfarenhet. Ansvarsområden inkluderar att skapa en stödjande och positiv vårdmiljö för patienterna. Ditt arbete kommer att vara en viktig faktor för att säkerställa att våra patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Gör skillnad i vården i Lund! Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en gynnsam vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en nyckelperson inom vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang kommer att vara av stor betydelse för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet inom vården. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv, jag ser fram emot din ansökan!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till långa uppdrag i Gävle

31 maj 2024

Letar du efter nästa utmaning? Se hit! Vi söker nu två duktiga sjuksköterskor till Gävle som vill arbeta inom hemsjukvården samt boende. Uppdraget sträcker sig från omgående. Tjänsten motsvarar heltid och är förlagd dag, kväll och helg. Vi söker dig med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård, som kan boka upp sig på hela perioden 2024. Som person ser vi gärna att du är en problemlösare, som klarar av självständigt arbete under press. Lätt att samarbeta med kollegor och förmågan att ställa om snabbt utifrån ändrade omständigheter. Låter detta som uppdraget för dig? Passa på att uppleva Gävle under både sommar vinter, vår tillsammans med oss på Medcura. Sök tjänsten idag!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Malmö

31 maj 2024

Vi har flera spännande möjligheter för erfarna sjuksköterskor i Malmö. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att skapa en positiv och stödjande vårdmiljö för våra patienter. Utöver att tillhandahålla medicinsk vård och övervaka patienternas hälsotillstånd. Genom att bygga förtroendefulla relationer och visa empati och professionalism i ditt arbete spelar du en avgörande roll för att säkerställa att varje individ får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Gör en verklig skillnad inom vården i Malmö! Bli en betydelsefull del av vårt team och bidra till att skapa en positiv vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att vara en viktig kugge i vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang är av stor vikt för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet inom vården. Du är välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra skillnad i människors liv och bidra till att forma framtidens vård. Ser fram emot din ansökan!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Norrtälje

31 maj 2024

Nu söker vi på Medcura erfarna sjuksköterskor till Norrtälje Både hel- och deltid är av intresse. Hör av dig till oss med din tillgänglighet, hur mycket du vill arbeta samt dina preferenser. Planera ditt kommande uppdrag tillsammans med en närvarande konsultchef.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Oskarshamn

31 maj 2024

Vi söker erfarna sjuksköterskor för uppdrag i OskarshamnArbetstiden är förlagd under dag, kväll och helg. Vi ser gärna att du har minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att skapa en trygg och stödjande vårdmiljö för patienterna. Din insats är avgörande för att säkerställa att patienterna får den vård och uppmärksamhet de behöver. Bli en del av vårt engagerade vårdteam i Oskarshamn och bidra till att göra verklig skillnad i människors liv. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där din erfarenhet och ditt engagemang kommer att uppskattas. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad. Ser fram emot din ansökan!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till primärvården

31 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska och söker du nya utmaningar och möjligheter på lång eller kort sikt som konsult eller på fast basis under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Hos Medcura är din arbetsglädje och trivsel av högsta prioritet.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till skåne, planera hösten redan nu

31 maj 2024

Vi letar efter flera engagerade sjuksköterskor Arbetstiderna är flexibla där du kan välja mellan, dag- helg och nattid. Vi kräver att du har minst 2 års erfarenhet inom yrket. Dina ansvarsområden innebär att skapa en stöttande och positiv vårdmiljö för våra patienter. Din roll är avgörande för att säkerställa att patienterna får den omsorg de behöver. Du kan göra skillnad i vården genom att bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där du kan vara en nyckelperson i teamet. Din erfarenhet och engagemang kommer att bidra till att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet i vården. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv. Jag ser fram emot din ansökan!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Småland

31 maj 2024

Vi söker erfarna sjuksköterskor för flera uppdrag i olika delar av Småland, med arbetstider förlagda dag, kväll, natt och helg. Med minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska kommer du att spela en nyckelroll i att skapa en trygg och stödjande vårdmiljö för våra patienter. Dina ansvarsområden inkluderar att säkerställa att patienterna får den vård och uppmärksamhet de behöver för att återhämta sig på bästa möjliga sätt. Vi välkomnar dig till vårt engagerade vårdteam i de småländska skogarna där din erfarenhet och ditt engagemang kommer att uppskattas. Bli en del av en meningsfull arbetsplats där varje insats gör verklig skillnad i människors liv. Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaren 2024 på sjukhus i Stockholm!

31 maj 2024

Nu söker vi sjuksköterskor till sjukhus i sommar under veckorna 23-35 i Stockholm. Vi är på jakt efter dig som är erfaren, självgående med minst 2 års erfarenhet, gärna inom akutvård och medicin. Tjänsterna är både heltid och deltid med flexibla arbetstider, inklusive dag-, kvälls- och helgpass. Är du redo att vara en del av vårt team? Ansök till oss på Medcura redan idag!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaren i Värnamo

31 maj 2024

Vi söker flera passionerade sjuksköterskor för spännande uppdrag i underbara Värnamo! Om du trivs i äldreomsorgen och att ge omsorg i världsklass, då är detta chansen för dig att bli en del av vårt fantastiska team! Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg. Vi letar efter konsulter med erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård som vill göra verklig skillnad i människors liv. Vad gör Värnamo så speciellt? Visste du att Värnamo är känt som "Småländska staden mellan sjöarna"? Med sina pittoreska omgivningar och det varierande landskapet, är Värnamo mer än bara en plats - det är en upplevelse! Här finns det mer än bara bra vård, här finns också spännande kultur, grönskande parker och ett välkomnande samhälle. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt dedikerade team i Värnamo. Tillsammans gör vi skillnad!

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Uppsala.

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar i Uppsala? Vi har flera roliga uppdrag sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Uppsala söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna för sjuksköterska inom äldreomsorg, kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Uppsala! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visste du att Uppsala är en av Sveriges äldsta städer. Den kallades för Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över. Idag är Uppsala en av Sveriges fyra storstäder och är världskänd bland annat för sina universitet, sin magnifika domkyrka och arvet efter Carl von Linné.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Uppsala.

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar i Uppsala? Vi har flera roliga uppdrag sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Uppsala söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna för sjuksköterska inom äldreomsorg, kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Uppsala! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visste du att Uppsala är en av Sveriges äldsta städer. Den kallades för Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över. Idag är Uppsala en av Sveriges fyra storstäder och är världskänd bland annat för sina universitet, sin magnifika domkyrka och arvet efter Carl von Linné.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till sommaruppdrag i Östergötland

31 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar med Medcura i Linköping? Vi har flera roliga uppdrag under sommaren 2024. Arbetstider förlagda med dagtid, kväll och helg som standard, men för de pigga nattugglorna finns även möjligheter att arbeta nattskift. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Linköping söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Linköping! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till uppdrag i Tumba

31 maj 2024

Är du intresserad av uppdrag i Tumba i vår och sommar? Vi har flera uppdrag under sommaren och hösten 2024. Arbetstider förlagda med dagtid som standard, men för de pigga nattugglorna finns även möjligheter att arbeta nattskift. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Välkommen till Team Medcura. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till äldreomsorg skåne

31 maj 2024

Vi söker efter sjuksköterskor för uppdrag i skåne under perioderna v.24–38 Arbetstiden är måndag till fredag dagtid, även helgarbete kan förekomma. Krav är att du har minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Dina ansvarsområden inkluderar medicinsk bedömning, vårdplanering och läkemedelshantering. Vi letar efter engagerade och flexibla individer som delar vår passion för vård och prioriterar patienternas välmående. Här erbjuds du möjligheten att vara en del av en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv. Bli en viktig del av vårt dedikerade team och bidra till positiv förändring inom vården! Sök tjänsten redan idag!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Östergötland

31 maj 2024

Vi letar efter flera passionerade sjuksköterskor för uppdrag i Östergötland. Arbetstiderna är flexibla och inkluderar dag, kväll, helg och natt. Vi ser gärna att du har minst 2 års yrkeserfarenhet. Dina ansvarsområden inkluderar att skapa en stödjande och positiv vårdmiljö för patienterna. Ditt arbete kommer att vara en viktig faktor för att säkerställa att våra patienter får den omsorg och uppmärksamhet de behöver. Bli en viktig del av vårt dedikerade vårdteam och bidra till en gynnsam vårdmiljö. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara en nyckelperson inom vårt vårdteam. Din erfarenhet och engagemang kommer att vara av stor betydelse för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet inom vården. Välkommen till en meningsfull arbetsplats där du kan göra verklig skillnad i människors liv. Jag ser fram emot din ansökan!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sommaruppdrag för sjuksköterskor Upplands län

31 maj 2024

Känner du för att kombinera arbete med härliga sommardagar i Uppland? Då kanske detta uppdrag kan vara något för dig! Denna sommar har du som sjuksköterska möjligheten att förena arbete med avkopplande sommarstunder i Uppsala län. Nu söker vi kvalificerade sjuksköterskor till psykiatrisk vårdavdelning. Uppdraget pågår från vecka 22 till 35, och innefattar arbetspass under dagar, kvällar och helger vilket skapar en flexibilitet. För att vara aktuell för denna position bör du ha minst två års erfarenhet inom relevant område. Är du redo att anta detta sommaruppdrag? Skicka din ansökan till oss idag! Varma hälsningar, Linda och Carl-Johan

Uppsala län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sommaruppdrag för sjuksköterskor vid Västkusten

31 maj 2024

Är du redo för att kombinera arbete och uppleva en sommar vid Halländska Västkusten? Då har vi möjligheten du söker! Denna sommar finns chansen för dig som är sjuksköterska att förena arbete med avkopplande sommardagar i Hallands län. Vi söker kvalificerade sjuksköterskor för psykiatrisk vårdavdelning, och uppdraget sträcker sig från vecka 22 till 35. För att vara aktuell bör du ha minst 2 års erfarenhet inom relevant område. Är du redo för att anta detta sommaruppdrag? Anmäl i så fall ditt intresse idag genom att skicka din ansökan till oss! Varma hälsningar, Linda och Carl-Johan

Hallands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Specialist inom Radiologi

31 maj 2024

Hej! Just nu söker vi Specialister inom Medicinsk radiologi eller Bild och Funktionsmedicin och med erfarenhet av jourgranskning DT + DT multitrauma samt CR slätröntgen , MRT. Om detta är något som du finner intressant vore vi oerhört tacksamma över att få berätta mer. Återkom till oss så kan vi ta ett kort samtal med mer information.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist läkare inom Obstretik och Gynekologi

31 maj 2024

Just nu söker vi en specialist inom obstetrik och gynekologi för uppdrag på flera orter från och med nu och resten av 2024. Arbetstiderna varierar och jour ingår. Bakjourskompetents är önskvärt. Arbetsuppgifterna är i huvudsak akuta gynekologiska och obstetriska ingrepp.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist läkare inom ortopedi

31 maj 2024

Vi söker just nu en erfaren specialistläkare inom ortopedi till Uppsala. Vårdenheten kräver minst 2 års erfarenhet. Återkom gärna om du vill veta mer.

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare psykiatri till privat mottagning i Skåne

31 maj 2024

Nu efterfrågar vi en erfaren barn- och ungdomspsykiatriker alternativt en psykiatriker med gedigen erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri till privat mottagning i södra Skåne under våren och sommaren. Nu har du möjligheten att arbeta på en mottagning där erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är ett krav. Uppdraget är på 50% och sträcker sig över sommaren. Vill du vara med och påverka hur ditt arbetsschema ser ut kommande period så är detta uppdraget för dig! Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan i dag, då tjänsten tillsätts löpande.

Skånes län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Uppdrag för Operationssjuksköterskor

31 maj 2024

Letar du efter nästa uppdrag nu eller till hösten? Vi söker nu erfarna operationssjuksköterskor till verksamhet i område kring Mälaren. Vi ser gärna att du är erfaren av ortopedi, Kirurgi, kärlkirurgi, gyn, uro, öron. Uppdraget pågår nu under våren, så låter det som något för dig? Hör av dig till Medcura och bli en del av Medcuras sammansvetsade team!

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Ögonläkare till Göteborg

31 maj 2024

Vi på Medcura söker just nu ögonläkare för uppdrag i Göteborg. Behov omgående Kliniken behandlar allmänna ögonsjukdomar, grön starr, sjukdomar i näthinnans kärl eller gula fläcken. Mottagningen är uppdelad i fyra delar: Allmänteam, Glaukomteam, Medicinsk retina och Barnteam. Tjänstgöringsgrad: 50% dagtid, måndag till fredag Krav: Specialistläkare inom ögon med inriktning och erfarenhet av Glaukom/Uvea. Sedvanligt mottagningsarbete med ögonpatienter. Förundersökning. Inget operationsansvar. Inget avdelningsarbete. Bedömningspass (av förundersökta patienter av ssk) på glaukom kan förekomma. Ser fram emot att höra från dig.

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

30 maj 2024

Står du utan uppdrag men det kliar i fingrarna efter att komma ut i arbete? Vi söker sjuksköterskor som kan börja arbeta omgående inom äldreomsorgen i Uppsala. Uppdraget sträcker sig till vecka 39, med chans till förlängning. Har du minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg, geriatrik eller likvärdig erfarenhet och brinner för att förbättra vårdsverige? Tveka inte att inkomma med din ansökan redan idag. Välkommen till Team Medcura!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor för ströpass i Stockholm!

29 maj 2024

Är du sjuksköterska och letar efter ett givande sommarjobb? Vi på Medcura söker nu engagerade och erfarna sjuksköterskor som vill hoppa in på ströpass på olika boenden i Stockholm under sommaren. Vem söker vi? Vi välkomnar dig som har minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Det är ett extra plus om du har erfarenhet inom äldreomsorg, men det är inte ett krav. Krav: Minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en möjlighet att arbeta på olika boenden i Stockholm, där du får chansen att göra en verklig skillnad för våra äldre medborgare. Du blir en del av ett dedikerat team och får en sommar fylld med meningsfulla arbetsuppgifter och nya erfarenheter. Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Medcura-familjen! Vi ser fram emot att höra från dig.

Stockholms län

Deltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Härjedalen

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Härjedalen. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Jämtland

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Jämtland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Jönköping

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Jönköping. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Kronoberg

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Kronoberg. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Västra Götaland

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Västra Götaland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem AsynjaVisph är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till primärvårdsuppdrag i Östergötland

28 maj 2024

Just nu söker vi erfarna allmänspecialister till uppdrag i hela Östergötland. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem Cosmic är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare till Kalmar

28 maj 2024

Hejsan! Just nu söker vi leg. läkare samt allmänspecialister till Kalmar. Sedvanliga arbetsuppgifter, arbetstider varierar. Krav för alla uppdrag: Uppdaterad HLR Utbildning (ej äldre än 12 månader) samt att du skall ha varit legitimerad i minst 2 år. Återkom gärna om du har funderingar eller är intresserad. Ser fram emot att höra från dig!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till geriatrikavdelning!

28 maj 2024

Vi söker en engagerad och erfaren sjuksköterska till geriatrisk avdelning. Arbetsuppgifter: Du kommer att ha det yttersta ansvaret för omvårdnaden av våra inneliggande patienter, vilket inkluderar: Omvårdnad ur ett helhetsperspektiv Läkemedelshantering Infusioner, injektioner och transfusioner Leda och fördela arbetet kring patienten Du kommer också att vara en viktig del i vårt team, där du bidrar till att handleda studenter och introducera nya medarbetare. Teamarbete är centralt för oss, och vi värdesätter din förmåga att samarbeta kring gemensamma patienter. Arbetsschema: A-tur: 06:45-15:30 C-tur: 13:00-21:30 Natt: 21:00-07:00 Tjänstgöringsgrad: 100% Kvalifikationer: Minst två års erfarenhet som sjuksköterska Utbildningsbevis för S-HLR (vuxen, senaste 12 månaderna) Om dig: Vi söker dig som är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och ett starkt engagemang för patienternas välbefinnande. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också trivas med att vara en del av ett team. Vi ser fram emot din ansökan!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Kronobergs län!

28 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under sommaren 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg, psykiatri eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Skapa meningsfullhet i din arbetsmiljö – ansök idag för att vara med i vårt team i Kronobergs län!

Kronobergs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Socionom till uppdrag inom LSS

28 maj 2024

Är du en engagerad och driven socionom som söker en meningsfull och utmanande tjänst som verksamhetschef inom LSS? Då har vi den perfekta möjligheten för dig i Gävleborg i sommar! Om tjänsten Vi söker en utbildad socionom med starka ledaregenskaper och förmågan att inspirera och stötta dina medarbetare och kollegor i det dagliga arbetet. Du bör också vara en expert på budgetering och ekonomisk analys. Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar, vilket ger dig en bra balans mellan arbete och fritid. Kvalifikationer Utbildad socionom Erfarenhet av ledarskap inom LSS Stark förmåga att leda och inspirera ett team Kompetens inom budgetering och ekonomisk analys Körkort är ett krav Personliga egenskaper Engagerad och driven Strukturerad och ansvarstagande God kommunikationsförmåga Problemlösningsförmåga Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Medcuras socionomteam. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare till Västernorrland

28 maj 2024

Just nu söker vi specialistläkare inom radiologi till en rad olika uppdrag i Västernorrland. Uppdragen varierar och samma med arbetstiderna. Återkom gärna om du vill veta mer eller om du är intresserad av att arbeta i en annan region så tar vi vidare dialog.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sökes sjuksköterskor till sommaruppdrag i Stockholms län

28 maj 2024

Är du intresserad av att sommaruppdrag inom psykiatri i Stockholm? Då kan detta vara något för dig! Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet inom psykiatri till olika verksamheter i Stockholm. Uppdragen är både inom slutenvård och öppenvård. Där både vidareutbildade sjuksköterskor samt erfarna allmänsjuksköterskor är välkomna. Uppdragen sträcker sig från juni till augusti och arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och nattpass. Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan i dag. Jag ser fram emot din ansökan! Varma hälsningar Linda

Stockholms län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

specialistläkare inom Akutsjukvård till Luleå

27 maj 2024

Hej, Just nu söker vi Specialistläkare inom akutsjukvård till Luleå v.23-33. Alternativt specialistläkare inom allmänmedicin. Helveckor mån-sön med arbetstider 13.00-23.00. De huvudsakliga uppgifterna är att vara stöd till de sjuksköterskor som arbetar i triagen på akutmottagning. I de arbetsuppgifterna ingår också bland annat att förbereda röntgen-remisser, beställa undersökningar och stötta vid hänvisning. Journalsystem VAS. Återkom gärna om du har funderingar, eller om du är intresserad av uppdraget!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Eftersökes sjuksköterskor till uppdrag i höst i Västmanlands län

26 maj 2024

Är du på jakt efter nytt uppdrag inför hösten? Vi söker legitimerade sjuksköterskor och psykiatrisjuksköterskor för flera spännande uppdrag inom psykiatri i Västmanlands län. Uppdragen sträcker sig från augusti till november och omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk slutenvård. Krav med minst 4 års erfarenhet inom psykiatri samt att nyligen arbetat inom heldygnsvård. Önskvärt med möjlighet att kunna arbeta hela perioden från augusti till november. Om du känner att detta vore något för dig, tveka inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda

Västmanlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Sollefteå

26 maj 2024

Är du redo för en sommar i Sollefteå? Vi söker dig med erfarenhet av äldreomsorg till sommaruppdrag i vackra Sollefteå. Arbetstider förlagda med dagtid, måndag till fredag. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. För att säkerställa att du tar dig fram med glädje och lätthet i Sollefteå söker vi sjuksköterskor med körkort. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Sätt guldkant på 2024 tillsammans med Medcura i Sollefteå. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen till oss på Medcura.

Västernorrlands län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommaruppdrag på Gotland

26 maj 2024

Känner du dig intresserad av ett nytt uppdrag på en ö där du kan kombinera arbete med avkopplande sommardagar? Då kanske detta är din chans! Nu söker vi flera erfarna sjuksköterskor för uppdrag inom psykiatri på Gotland. Uppdraget sträcker sig under sommarmånaderna juni till augusti. I uppdraget ingår även bemanning av jourmottagning. Vi välkomnar både legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av heldygnsvård samt psykiatrisjuksköterskor att söka. Har du frågor och vill veta mer om uppdraget eller känner du att detta är ett uppdrag för dig? Tveka inte att höra av dig eller skicka in din ansökan redan i dag! Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda

Gotlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Vi söker sjuksköterskor till uppdrag i Norrland

26 maj 2024

Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri och önskar arbeta och uppleva en sommar i Norrland? Då kan detta vara en chans för dig! Nu finns möjligheten för dig som är sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom psykiatri att söka till uppdrag i Norrland som sträcker sig över sommarmånaderna juni till augusti. Uppdragen finns i länen Norrbotten, Jämtland/Härjedalen, Västernorrland samt Västerbotten. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team! Vi ser fram emot din ansökan! Varma hälsningar, Linda och Carl-Johan

Jämtlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes för sommaruppdrag i Hallands län

23 maj 2024

Vi söker erfarna sjuksköterskor till flera uppdrag inom psykiatri i Hallands län. Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri? Då kan detta vara en chans för dig! Nu finns tillfället att ta uppdrag och arbeta i en kuststad. Uppdraget sträcker sig över sommaren fram till hösten. För uppdragen efterfrågas legitimerade sjuksköterskor med minst två års erfarenhet inom psykiatri. Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan idag och bli en del av vårt team! Vi ser fram emot din ansökan! Varma hälsningar Linda och Carl-Johan

Hallands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Junior bemanningsansvarig sökes till Medcura

22 maj 2024

Vi söker dig som: Har erfarenhet från Vårdbemanning eller liknande. Är redo att ta nästa steg i din karriär hos oss. Arbetsbeskrivning: Som junior bemanningsansvarig har du en central ledarroll där du ansvarar för rekrytering, inspiration och prestation hos dina konsulter. Du kommer även att löpande hantera relationerna med våra uppdragsgivare och säkerställa en effektiv matchning av konsult och uppdrag, vilket är nyckeln till framgång. Ditt arbete kommer till stora delar att vara på vårt kontor, vilket innebär att en betydande del av kommunikationen med konsulter och uppdragsgivare sker via telefon och mejl. Möten kan även förekomma vid behov. I rollen kommer du att ha stor frihet och kreativitet samtidigt som du har stöd från Medcuras väletablerade processer för att behålla konsulter och identifiera nya uppdragsgivare. Är du en född säljare och redo för en spännande utmaning inom bemanning? Hos Medcura får du chansen att utvecklas till en konsultchef (bemanningsansvarig) och bidra till att forma framtidens vård. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla att söka denna spännande position.

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Stockholm

22 maj 2024

Vi söker sjuksköterskor för uppdrag på olika boenden i Stockholm. Arbetet kan innebära både längre perioder och ströpass under hela året. Vi välkomnar dig med minst två års erfarenhet som sjuksköterska och det är meriterande om du har god erfarenhet inom äldreomsorg och vodok. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av Medcura-familjen!

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till vår konsultpool i Skåne!

22 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig.

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till Östergötland

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som erfaren sjuksköterska i Östergötland? Då har vi spännande uppdrag i hela Östergötland som väntar på dig! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Östergötland är känt för sin mångsidiga natur och livliga städer och orter, som Linköping, Norrköping, Motala och Söderköping. Här finns inte bara intressanta arbetsmöjligheter utan även en mångfald av upplevelser och aktiviteter. Utforska den vackra naturen, delta i lokala evenemang och känn pulsen i de charmiga städerna. Vi söker även till följande områden: Mjölby Finspång Vadstena Valdemarsvik Söderköping Söderköping Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt dedikerade team. Låt oss planera 2024 tillsammans!

Östergötlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommarveckor i Östergötlands län

22 maj 2024

Vi söker erfarna sjuksköterskor för uppdrag i Östergötlands län under sommarveckorna 22-35. För uppdraget efterfrågas sjuksköterskor med minst två års erfarenhet av psykiatri samt gärna erfarenhet av psykos. Uppdraget erbjudet flexibla arbetstider med fokus på dag- och kvällspass, vilket passar utmärkt för den som vill kunna kombinera arbete och härliga sommardagar alternativt ljumma sommarkvällar i närheten av Göta Kanal. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan med CV eller kontakta oss! Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda och Carl-Johan

Östergötlands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor sökes till sommarveckorna i Dalarnas län

22 maj 2024

Är du en sjuksköterska som drömmer om att fördjupa dig i Dalarnas sagolika landskap, med sina röda stugor, grönskande skogar och glittrande sjöar, samtidigt som du gör skillnad i vården? Då är det här chansen för dig! Vi letar efter passionerade sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team och bidra till våra kommunala verksamheter inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Period: V23-39 Arbetstider: Dag- och kvällstid, inklusive helger Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi finns här för att göra övergången till din nya arbetsplats så smidig som möjligt. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av att höra från dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt älskade Dalarnas län, där varje hörn berättar en historia och där gemenskapen är lika varm som brasan på en kylig vinterkväll.

Dalarnas län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Dalarna

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som allmän sjuksköterska i norra Sverige? Då har vi spännande uppdrag i vår sjuksköterskepool som väntar på dig, med start omgående! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi erbjuder varierande uppdrag och ser fram emot att planera dina kommande veckor tillsammans med dig. Dalarna, beläget i hjärtat av Sverige, erbjuder en mångfacetterad natur och en rik kulturarv. Med städer som Falun, Borlänge, Avesta och Ludvika får du chansen att arbeta i områden med en speciell atmosfär och unika möjligheter. Utforska de natursköna omgivningarna, delta i lokala evenemang och upplev den dalakaraktär som präglar varje plats. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos oss.

Dalarnas län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till konsultpool på Gotland!

22 maj 2024

Vi söker en engagerad sjuksköterska vårt team på Gotland. Du kommer att spela en central roll i att tillhandahålla vård av högsta kvalitet. Utöver kliniska färdigheter ser vi gärna att du har erfarenhet av journalsystemen TakeCare, Lifecare och Procapita. Krav: Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. God kommunikationsförmåga och empatiskt bemötande. Förmåga att arbeta effektivt i team. Meriterande: Körkort B. Erfarenhet av journalsystemen TakeCare, Lifecare och Procapita.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Norrbotten

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som erfaren och legitimerad sjuksköterska i Norrbotten? Då har vi spännande uppdrag i hela Norrbotten som väntar på dig! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och har konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi erbjuder varierande uppdrag och ser fram emot att planera dina kommande veckor tillsammans med dig. Norrbotten är känd för sin storslagna natur och pulsande städer som Piteå, Luleå, Boden och Kiruna. Här finns inte bara intressanta arbetsmöjligheter utan även en mångfald av upplevelser och aktiviteter. Upptäck norrskenets magi, njut av vacker vildmark och känn pulsen i de charmiga städerna. Vi söker även till följande områden: Gällivare Kalix kommun Haparanda Älvsbyn Pajala Jokkmokk Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt dedikerade team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos Medcura.

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Södermanland

22 maj 2024

Är du på jakt efter uppdrag i Sörmlands län? SE HIT! Nu söker vi dig som vill arbeta heltid/deltid i Sörmland, vi ser gärna att du har två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Vi har uppdrag i städer som Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm – och många fler. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan idag, inkom med din tillgänglighet och hur du föredrar att arbeta – låt oss tillsammans sätta ihop en vårig mosaik av möjligheter!

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Gävleborgs län!

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som allmän sjuksköterska i norra Sverige? Då har vi spännande uppdrag i vår sjuksköterskepool som väntar på dig, med start omgående! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och har konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi erbjuder varierande uppdrag och ser fram emot att planera dina kommande veckor tillsammans med dig. Gävleborgs län bjuder på en vacker och omväxlande natur samt en rik historia. Du kommer ha möjlighet att arbeta i städer som Gävle, Söderhamn, Hudiksvall och Sandviken, där varje plats har sin egen charm och unika karaktär. Utforska de vackra omgivningarna, njut av kulturella evenemang och känn pulsen i de olika samhällena. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos oss.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Halland!

22 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig.

Hallands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Jämtland!

22 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig.

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Jönköpings län!

22 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig.

Jönköpings län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Kalmar!

22 maj 2024

Är du en erfaren sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter under 2024? Då är det dig vi letar efter! Som en del av Medcura-familjen är vi här för att lyssna på dig och göra vårt bästa för att matcha dig med uppdrag som passar just dig. Oavsett om du föredrar att arbeta inom primärvården, rehabilitering, äldreomsorg eller andra områden, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi vill höra från dig! Berätta för oss om dina förväntningar och önskemål om var och inom vad du vill arbeta. Vi är här för göra vårt bästa för att skapa en arbetsvardag som är både givande och meningsfull för dig. Skapa meningsfullhet i din arbetsmiljö – ansök idag för att vara med i vårt team i Kalmar!

Kalmars län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Västmanlands län!

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som allmän sjuksköterska i hjärtat av Sverige? Då har vi spännande uppdrag i vår sjuksköterskepool som väntar på dig, med start omgående! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Västmanlands län bjuder på en vacker och omväxlande natur samt en rik historia. Du kommer ha möjlighet att arbeta i städer som Västerås, Köping, Sala och Fagersta, där varje plats har sin egen charm och unika karaktär. Utforska de vackra omgivningarna, njut av kulturella evenemang och känn pulsen i de olika samhällena. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos oss.

Västmanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Västra Götalands län!

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som allmän sjuksköterska i västra Sverige? Då har vi spännande uppdrag i vår sjuksköterskepool som väntar på dig, med start omgående! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och gärna konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Västra Götalands län bjuder på en vacker och omväxlande natur samt en rik historia. Du kommer ha möjlighet att arbeta i städer som Göteborg, Borås, Skövde och Trollhättan, där varje plats har sin egen charm och unika karaktär. Utforska de vackra omgivningarna, njut av kulturella evenemang och känn pulsen i de olika samhällena. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos oss.

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till vår konsultpool i Örebros län!

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som allmän sjuksköterska i centrala Sverige? Då har vi spännande uppdrag i vår sjuksköterskepool som väntar på dig, med start omgående! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi erbjuder varierande uppdrag och ser fram emot att planera dina kommande veckor tillsammans med dig. Örebro län bjuder på en vacker och omväxlande natur samt en rik historia. Du kommer ha möjlighet att arbeta i städer som Örebro, Kumla, Hallsberg och Lindesberg, där varje plats har sin egen charm och unika karaktär. Utforska de vackra omgivningarna, njut av kulturella evenemang och känn pulsen i de olika samhällena. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt växande Medcura Team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos oss.

Örebro län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Västerbottens län!

22 maj 2024

Söker du nya möjligheter som erfaren och legitimerad sjuksköterska i Västerbottens län? Då har vi spännande uppdrag i hela Västerbotten som väntar på dig! Vi välkomnar sjuksköterskor med minst 2 års erfarenhet och har konsultvana att höra av sig till oss. Oavsett om du föredrar att arbeta deltid eller heltid, finns det möjligheter för dig hos Medcura. Vi erbjuder varierande uppdrag och ser fram emot att planera dina kommande veckor tillsammans med dig. Västerbotten är känd för sin storslagna natur och pulsande städer som Umeå, Skellefteå, Lycksele, och andra charmiga orter. Här finns inte bara intressanta arbetsmöjligheter utan även en mångfald av upplevelser och aktiviteter. Upptäck vackra landskap, njut av kulturella evenemang och känn pulsen i de små städerna. Kontakta oss för att få mer information om våra uppdrag och hur du kan bli en viktig del av vårt dedikerade team. Vi ser fram emot att diskutera dina möjligheter hos Medcura.

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sökes sjuksköterskor till sommaruppdrag i Uppsala län

22 maj 2024

Vi söker sjuksköterskor med god erfarenhet av psykiatri för uppdrag i Uppsala län under sommarveckorna 22-35. Om du har en bakgrund inom psykiatrisk vård och är redo för nästa utmaning, kan detta vara ett uppdraget för dig! För uppdraget är det önskvärt med tidigare erfarenhet av heldygnsvård samt möjligheten att arbeta under en stor del eller hela tidsperioden. Arbetstiderna är flexibla och varierande med fokus på dag- och kvällspass samt en önskan om att kunna arbeta minst två av fem helger. Är du den vi söker? Tveka inte med att skicka in din ansökan med CV. Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda och Carl-Johan

Uppsala län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till uppdrag i Uppsala

21 maj 2024

Står du utan uppdrag men det kliar i fingrarna efter att komma ut i arbete? Vi söker sjuksköterskor som kan börja arbeta omgående inom äldreomsorgen i Uppsala. Har du minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg, geriatrik eller likvärdig erfarenhet och brinner för att förbättra vårdsverige? Tveka inte att inkomma med din ansökan redan idag. I denna rekrytering ser vi att du kan ta uppdrag en längre period för att tillgodose kontinuitet. Välkommen till Team Medcura!

Uppsala län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterska till geriatrikavdelning

20 maj 2024

Är du redo för en spännande sommar i Stockholm? Vi söker sjuksköterskor till geriatrikavdelning i Stockholm. Arbetstider förlagda dagtid, kväll, helg och förekommande nätter. Vi letar efter dig med minst två års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket, samt erfarenhet av arbete inom geriatrik. Förutom de vanliga arbetsuppgifterna kan du förvänta dig ett roligt och givande uppdrag med erfarna kollegor. Inkom med din ansökan redan idag och bli en del av team Medcura,

Stockholms län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till kommun i Jämtland

16 maj 2024

Är du redo för sommaren 2024? Vi på Medcura söker sjuksköterskor som vill jobba under sommarperioden i Jämtland/Härjedalen. Vi har flertalet uppdrag inom kommunal äldreomsorg där vi nu behöver din hjälp. Placering på SÄBO och hemsjukvård. Vi ser att du har minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, med erfarenhet av kommunal hälso och sjukvård. För att du ska kunna ta dig fram med lätthet i kommunen, ser vi att du har körkort. Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte att inkomma med din ansökan redan idag. Behöver du boende under uppdragsperioden? Inga problem! Vi på Medcura ordnar med boende och transport när du väljer att arbeta på annan ort. Ta chansen och bli en del av Team Medcura!

Jämtlands län

Heltid

Sommarjobb

Läs mer och ansök

Sökes psykiatriker till uppdrag i Halland fram till 2025

16 maj 2024

Vi söker psykiatriker med gedigen erfarenhet av vuxenpsykiatri till mottagning i Hallands län. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter och sträcker sig över hösten och inpå 2025. Arbetstiden är förlagd på måndag till fredag, kl. 08-17. Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan alternativt kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Varma hälsningar Linda och Carl-Johan

Hallands län

Heltid

Timanställning

Läs mer och ansök

Sjuksköterskor till Skellefteå

13 maj 2024

Hej bästa sjuksköterska! Är du redo för en sommar med Medcura i Skellefteå? Vi letar efter passionerade sjuksköterskor som vill vara en del av vårt team och bidra till våra äldreomsorgen, inom områden som SÄBO, hemsjukvård, LLS, korttidsboende och vård- och omsorgs boende. Arbetstider: Kväll, helg och natt. Krav: B-körkort, minst två års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård Behöver du hjälp med boende och resa? Oroa dig inte! Vi finns här för att göra övergången till din nya arbetsplats så smidig som möjligt. Även om du inte kan arbeta under hela perioden är vi ändå intresserade av att höra från dig.

Västerbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialist till Sörmland sommar 2024

28 apr. 2024

Hej! Just nu söker vi allmänspecialister till olika uppdrag i Sörmland för sommaren 2024

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialister till hela Sverige

09 apr. 2024

Just nu söker vi på Medcura omgående en stor mängd allmänspecialister för uppdrag inom primärvården i samtliga län . Berätta dina önskemål och låt oss presentera vad vi kan erbjuda just dig!

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Allmänspecialister till vårdcentral i Sörmland

09 apr. 2024

Just nu söker vi efter allmänspecialister till en vårdcentral i Nyköping. Det gäller v.49-14 med arbetstider 08.00-17.00. Patientmottagning med både dagsakut och planerad. Rond på äldreboende/SÄBO, hemsjukvårdsronder samt BVC-mottagning på familjecentralen ingår. Behov av körkort. Återkom om du är intresserad eller vill veta mer om uppdraget.

Södermanlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Hudläkare till Gävleborg

09 apr. 2024

Hej. Just nu söker vi specialistläkare inom hud/dermatologi för mottagnings arbete i Gävle Arbetstider: Vardagar 8.00-16.45. 45min lunch, ingen jour.

Gävleborgs län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Läkare och allmänspecialister till Norrbotten

09 apr. 2024

Just nu söker vi erfarna läkare och allmänspecialister till uppdrag i hela Norrbotten. Arbetstiderna är mån-fre dagtid med chans till jourarbete på kväll och helg. Erfarenhet av journalsystem VAS är meriterande men inte ett krav. Det är önskvärt med kontinuitet men kan du bara jobba ströveckor så går det också bra. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Norrbottens län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

MEDCURA SÖKER RADIOLOGER

09 apr. 2024

Radiologer för arbete på olika orter i Sverige Vi söker nu drivna, engagerade specialistläkare inom Radiologi till spännande uppdrag på olika orter i Sverige. Behov finns på ett stort antal orter från omgående I uppdragen kan det ingå rondarbete och ST-handledning Vardagsjourer samt helgjourer kan förekomma vid behov Varmt välkommen att kontakta oss för mer information Välkommen med din ansökan redan idag!

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska

09 apr. 2024

På jakt efter ditt nästa uppdrag? Vi söker nu efter erfarna och trygga operationssjuksköterskor t. Uppdragen sträcker sig från omgående till en bit över nästa år. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom området. Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Låter detta spännande? Bli en del av Medcuras familjära team och ta dig an detta uppdrag!

Jämtlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom Barn och ungdomsmedicin till Skåne

09 apr. 2024

Just nu söker vi efter specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin till olika orter i skåne. Arbetet sker på pediatrisk mottagning inom bland annat gastroenterologi, astma/allergi, endokrinologi. Arbetstider 08:30-17:00 måndag-fredag. Låter detta som något som skulle passa dig eller vill du bara veta mer, hör gärna av dig till oss!

Skånes län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialist inom Internmedicin till Trollhättan

31 mars 2024

Just nu söker vi efter specialister inom Internmedicin 2024. Erfarenhet av akutsjukvård MAVA är meriterande

Västra Götalands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin till Västernorrland

23 jan. 2024

Just nu söker vi specialistläkare inom barn och ungdomsmedicin till flera ställen i Västernorrland! Arbetsuppgifterna samt arbetstider varierar på de olika verksamheterna. Just nu söker vi specifikt till Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. De olika uppdragen innehåller både barnläkarmottagning, BB-rond samt natt jourer. Återkom gärna om du är intresserad eller vill veta mer. Ser fram emot att höra från dig.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Specialistläkare inom anestesi till Sollefteå

22 jan. 2024

Just nu söker vi specialistläkare alt ST läkare inom Anestesi till Sollefteå. Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesiläkare arbetande på IVA och Operation. Mkt blockader och spinaler. Nödvändig erfarenhet: Bakjourskompetent, alt ST-läkare som har minst 4 års erfarenhet av sin ST - placering. Arbetstider 07.30-16-30. Återkom gärna om du har funderingar eller vill veta mer.

Västernorrlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Operationssjuksköterska för arbete i Visby

03 sep. 2023

Nu söker vi operationssjuksköterskor för arbete i Visby under 2023-2024. Operationer inom specialiteterna Kirurgi/Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Öron/Nästa/Hals. Lång erfarenhet och att du är van att jobba självständigt är önskvärt. Journalsystem TakeCare. Arbetstid 80-100% Dag/Kväll/Natt. Hör av dig vid intresse eller om du vill veta mer.

Gotlands län

Heltid

Tillsvidareanställning

Läs mer och ansök

Jag vill veta mer om era uppdrag, kontakta mig!