Vi vann en upphandling i Halmstad

13 mar 2024

Medcura kan med stor glädje och stolthet tillkännage att vi framgångsrikt har vunnit upphandlingen för att tillhandahålla bemanning av sjuksköterskor till Halmstad kommun. Detta är en fantastisk möjlighet, inte bara för oss som företag utan också för dig som sjuksköterska som söker nya utmaningar och möjligheter att växa professionellt.

Vi är djupt tacksamma för det förtroende Halmstad kommun har visat oss och vi är fast beslutna att leva upp till det genom att erbjuda exceptionell service och support. 

Om du är en passionerad sjuksköterska som är redo för nästa steg i din karriär, då är detta din chans. Kom och var en del av vårt dynamiska team i Halmstad och låt oss tillsammans göra skillnad. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan. Låt oss tillsammans sätta en ny standard för vårdkvalitet och patientnöjdhet i Halmstad kommun.