Vilka typer av uppdrag kan ni erbjuda?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Du kan välja att arbeta heltid, deltid, enstaka veckor eller när det själv passar dig. Det är helt beroende på vad just du vill och vad som passar din livssituation. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och tjänstekategorier. Kom med ditt önskemål.

Vem har ansvar för mig när jag är ute på uppdrag?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

När du arbetar som konsult på Medcura är det vi som företag som är din arbetsgivare och därmed har allt arbetsgivaransvar över dig. Det är till oss du vänder dig när du har frågor eller funderingar kring ditt uppdrag och dina villkor – vi finns här för dig dagligen som en helt vanlig arbetsgivare!

Var i Sverige kan ni erbjuda arbete?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Vi har avtal och samarbeten med nästan alla regioner och kommuner i hela landet och privata vårdgivare, så valet är ditt! Vi kan även ge dig råd utifrån vad som skulle passa dig om du skulle ha svårt att välja.

Kan jag ha kvar mitt fasta arbete men också arbeta som konsult på Medcura?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Självklart. Vi erbjuder olika typer av anställningsformer som passar just dig. All tid du har möjlighet att arbeta som konsult är värdefull för både oss och din personliga utveckling.

Kan jag arbeta som underkonsult via ett eget bolag utbokad genom Medcura?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Jajemensan, det går bra! Tillsammans går vi igenom genom hela processen och skillnaderna mellan att vara anställd.

Kan jag arbeta i samma Region som jag är/varit anställd i?

27 jan 2022 Skriven av Great Graphics

I de flesta fall råder en karens på 6 månaders från din sista dag innan du kan arbeta i samma region du har varit anställd i. Däremot går det bra att arbeta hos en privat vårdgivare i samma region under karenstiden alternativt inom kommunen om du känner att du vill komma igång men inte vill resa långa sträckor.

Hur ser lönen ut?

17 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Lönen sätts individuellt med hänsyn till dina kompetenser och din arbetslivserfarenhet. Även dina personliga önskemål om tex tjänstepension påverkar din lön.

Hur gör jag för att bli konsult på Medcura?

17 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Lätt som en plätt! Gå till LEDIGA JOBB och sök en tjänst som lockar eller gör en kort intresseanmälan så kommer någon av våra konsultchefer att kontakta dig inom kort. Eller så kan du ringa in direkt till oss på 08-41 00 13 14, vi tycker det är trevligt att tala med dig i telefon direkt.

Hur förbereder jag mig inför ett uppdrag?

17 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Du får all nödvändig information av oss innan inför, under och efter ditt uppdrag. Schema, namnbricka, kundinfo och all annan nödvändig information som är viktigt för dig. Du har alltid en och samma kontaktperson som du kan vända dig till. Vi finns här för dig dygnet runt, året runt!

Har ni kollektivavtal?

17 jan 2022 Skriven av Great Graphics

Vi erbjuder kollektivavtalsliknande lösningar som är mer flexibla och tydliga, som vi anpassar för just dig efter hur ditt liv ser ut just nu, som vi erbjuder alla våra konsulter så att du alltid ska kunna känna dig trygg i alla situationer.