Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter

VD har ordet

Detta år närmar sig sitt slut och jag kan konstatera att det för Medcura har varit vårt bästa år sedan bolaget grundades 2009. Och det hade inte kunnat gå utan er, våra fantastiska konsulter och anställda. Det är er som jag med stor tacksamhet och ödmjukhet tänker på när vi nästa år firar 10-års jubileum som ett av Sveriges främsta vårdbemanningsföretag.

Niclas Cleverling - VD, Medcura Bemanningsföretag

Det är i dessa stunder jag tänker på vilket avtryck i samhället ni har gjort under dessa 10 år. Vilken stor betydelse ni har haft för alla patienter och anhöriga som ni har träffat på sjukhus, avdelningar, mottagningar och äldreboenden.

Varje gång som jag är på ett kundmöte och blir ombedd att berätta om Medcura och om vår verksamhet går mina tankar direkt till er konsulter. Jag fylls då av en stolthet över att kunna berätta om er den yrkeskunskap ni tar med er i ert arbete dagligen i Medcuras namn. Utan er skulle Medcura inte vara vad det är idag.

Samtidigt kan jag trots ett rekordår även känna en saknad att inte kunna vara närvarande att personligen kunna visa min tacksamhet. Tacksamhet för det förtroende ni har visat oss genom att välja just Medcura som arbetsgivare i den konkurrensutsatta bransch som vi verkar inom. Det är nästan med en romantisk känsla som jag kan tänka tillbaka på när Medcura var ett litet bolag med 20 anställda konsulter. Vi var då en lite mindre Medcurafamilj som just jag hade lyxen att få ha daglig kontakt med. Idag är vi en lite större familj och har vi 16 andra anställda som också har hand om er uppdelat i olika områden. Även om jag tyvärr inte hinner ha kontakt med er alla så ser jag ert arbete varje dag via våra engagerade konsultchefer och jag ser era framsteg och får höra om era utmaningar. Den känslan vill jag att vi alltid skall kunna behålla. Som mellanstort bolag skall Medcura aldrig sluta kännas som det familjära och trygga alternativet. Vi kallar det Medcurakänslan. Jag ser fram emot att 2019 tillsammans med er konsulter som byggt upp Medcura få kliva in i vårt 10:e spännande verksamhetsår.

Jag önskar er alla en innerligt god jul med era nära och kära.


Niclas Cleverling
VD