Medcura Logotype
Medcura - Sabina Karlsson, Konsultchef

Medcura förstärker Malmökontoret med ny konsultchef

11Dec2017Skriven av Niclas

Vi hälsar Sabina Karlsson varmt välkommen som ny konsultchef till Medcuras Malmökontor. Sabina är i grunden undersköterska och kommer att arbeta med våra kunder inom Region Skåne.

Emelie Rangmar - Konsultchef Medcura

Ny konsultchef på Medcura

13Nov2017Skriven av Marlon

Strax innan årsskiftet börjar Emelie Rangmar som ny konsultchef på Medcura. Emelie har en bakgrund inom retail och rekrytering och kommer att arbeta med våra kunder inom SLL och även förstärka Medcura inom HR. Vi hälsar Emelie varmt välkommen till oss.

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

13Nov2017Skriven av Marlon

Burlövs kommun väljer Medcura som leverantör av sjukskötersketjänster. Vi är stolta över det förtroende vi har fått och hälsar nya sjuksköterskor välkomna som vill arbeta i Burlöv.

Medcura - Ny ekonomichef

Ny ekonomichef på Medcura

13Nov2017Skriven av Marlon

18 december tillträder Therese Venegas Holmström som ekonomichef på Medcura. Vi hälsar självklart även Therese varmt välkommen till oss.

Medcura - Hyrbolag inom hälso-sjukvård, 18e plats i Sverige

MEDCURA ÄR 18:E STÖRSTA BEMANNINGSFÖRETAGET I LANDET

13Feb2017Skriven av Niclas

Tidningen Dagens Samhälle har gjort en sammanställning av landets bemanningsföretag inom hälso- sjukvård. Medcura ligger 18:e plats i storleksordningen. Det kanske inte låter mycket, men det är en fantastiskt placering i jämförelse med hur många vi är på kontoret. Team Medcura är väldigt stolta över detta.

Medcura avtal med SLL - Stockholms Läns Landsting

MEDCURA TECKNAR AVTAL MED SLL

09Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat ramavtal med Stockholms läns landsting gällande bemanning av sjuksköterskor och allmänspecialister. Vi är väldigt stolta och glada över det förtroende som landstinget har visat oss. Vi hälsar alla sjuksköterskor och allmänspecialister välkomna till Medcura som vill arbeta med oss under detta nya avtal.

Medcura avtal med Betania - För hälsans skull

Medcura har tecknat avtal med Betania

02Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat avtal med Betania som ny leverantör av företagshälsovård till företagets anställda. Avtalet gäller från maj 2016.

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun gällande bemanningstjänster sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi är glada för det förtroende vi har fått av skärgårdskommunen Värmdö. Välkommen att söka arbete hos oss om du är intresserad.

Medcura tecknar avtal med Botkyrka kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura tecknar avtal med Botkyrka kommun avseende sjukskötersketjänster. Vi är glada för det förtroende vi har fått och Medcura stärker även sin ställning i söderort.

Medcura tecknar avtal med Nacka kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura tecknar avtal med Nacka kommun avseende bemanningstjänster. Vi är glada för det förtroende vi har fått och Medcura stärker sin ställning i Stockholm.