Medcura Logotype
Frida Asp - Vice VD Medcura

Medcura anställer Vice VD

19Feb2018Skriven av Marlon

Den 28 februari tillträder Frida Asp som vice vd på Medcura. Frida kommer att ha det operativa ansvaret för Medcuras löpande verksamhet.
– Det är med stor glädje jag välkomnar Frida tillbaka till Medcura, denna gång som vice VD.
Frida är både drivande, kravställande och har ett stort förtroende i organisationen. Hon lever därmed mycket väl upp till de egenskaper och förmågor som en vice vd bör ha.
Jag har känt Frida Asp i många år och är imponerad av det arbete hon utfört innan. Hon har stått stabilt inför stora, komplexa utmaningar och hittat konstruktiva, kreativa lösningar. Det är förmågor som blir värdefulla för Medcura i vår fortsatta expansion med utmaningar som ska realiseras de närmaste åren.
En av Medcuras styrkor är människorna och kulturen – och det känns tryggt att Frida som vice vd ska driva den biten framåt och avlasta mig i mitt arbete.

Niclas Cleverling
VD / Medcura

Medcura - Erik Sköld, Konsultchef

Medcura växer

19Feb2018Skriven av Marlon

Efter en lyckad och framgångsrik reklamkampanj anställer vi ny personal till kontoret för att kunna möta alla nya kunder och personal som vill arbeta med oss. Vi hälsar Erik Sköld varmt välkommen som ny konsultchef till vårt kontor i Malmö. Erik kommer främst att arbeta med Region Skåne, Västkusten och läkare inom Region Skåne.

Medcura - Sabina Karlsson, Konsultchef

Medcura förstärker Malmökontoret med ny konsultchef

11Dec2017Skriven av Niclas

Vi hälsar Sabina Karlsson varmt välkommen som ny konsultchef till Medcuras Malmökontor. Sabina är i grunden undersköterska och kommer att arbeta med våra kunder inom Region Skåne.

Emelie Rangmar - Konsultchef Medcura

Ny konsultchef på Medcura

13Nov2017Skriven av Marlon

Strax innan årsskiftet börjar Emelie Rangmar som ny konsultchef på Medcura. Emelie har en bakgrund inom retail och rekrytering och kommer att arbeta med våra kunder inom SLL och även förstärka Medcura inom HR. Vi hälsar Emelie varmt välkommen till oss.

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

13Nov2017Skriven av Marlon

Burlövs kommun väljer Medcura som leverantör av sjukskötersketjänster. Vi är stolta över det förtroende vi har fått och hälsar nya sjuksköterskor välkomna som vill arbeta i Burlöv.

Medcura - Ny ekonomichef

Ny ekonomichef på Medcura

13Nov2017Skriven av Marlon

18 december tillträder Therese Venegas Holmström som ekonomichef på Medcura. Vi hälsar självklart även Therese varmt välkommen till oss.

Medcura - Hyrbolag inom hälso-sjukvård, 18e plats i Sverige

MEDCURA ÄR 18:E STÖRSTA BEMANNINGSFÖRETAGET I LANDET

13Feb2017Skriven av Niclas

Tidningen Dagens Samhälle har gjort en sammanställning av landets bemanningsföretag inom hälso- sjukvård. Medcura ligger 18:e plats i storleksordningen. Det kanske inte låter mycket, men det är en fantastiskt placering i jämförelse med hur många vi är på kontoret. Team Medcura är väldigt stolta över detta.

Medcura avtal med SLL - Stockholms Läns Landsting

MEDCURA TECKNAR AVTAL MED SLL

09Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat ramavtal med Stockholms läns landsting gällande bemanning av sjuksköterskor och allmänspecialister. Vi är väldigt stolta och glada över det förtroende som landstinget har visat oss. Vi hälsar alla sjuksköterskor och allmänspecialister välkomna till Medcura som vill arbeta med oss under detta nya avtal.

Medcura avtal med Betania - För hälsans skull

Medcura har tecknat avtal med Betania

02Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat avtal med Betania som ny leverantör av företagshälsovård till företagets anställda. Avtalet gäller från maj 2016.

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun gällande bemanningstjänster sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi är glada för det förtroende vi har fått av skärgårdskommunen Värmdö. Välkommen att söka arbete hos oss om du är intresserad.