Medcura Logotype
Medcura - Hyrbolag inom hälso-sjukvård, 18e plats i Sverige

MEDCURA ÄR 18:E STÖRSTA BEMANNINGSFÖRETAGET I LANDET

13Feb2017Skriven av Niclas

Tidningen Dagens Samhälle har gjort en sammanställning av landets bemanningsföretag inom hälso- sjukvård. Medcura ligger 18:e plats i storleksordningen. Det kanske inte låter mycket, men det är en fantastiskt placering i jämförelse med hur många vi är på kontoret. Team Medcura är väldigt stolta över detta.

Medcura - Sara Maria Lövgren

NY PÅ KONTORET

18Jan2017Skriven av Niclas

Medcura hälsar även Sara-Maria Lövgren välkommen till kontoret. Sara-Maria är utbildad undersköterska och har tidigare arbetat på PR-vård och kommer senast från Järfälla kommun som enhetschef. Sara-Maria börjar 16 februari som konsultchef. Välkommen att ringa till oss och tala med henne.

Medcura - Axel Hallin

Ny på kontoret

18Jan2017Skriven av Niclas

Medcura hälsar Axel Hallin välkommen tillbaka till oss som konsultchef efter ett antal år på Ryska Posten. Axel börjar 6 februari och kommer att arbeta som konsultchef, nykundsförsäljning och varumärkesutveckling.

Logotype Medcura

MEDCURA TECKNAR AVTAL MED SLL

09Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat ramavtal med Stockholms läns landsting gällande bemanning av sjuksköterskor och allmänspecialister. Vi är väldigt stolta och glada över det förtroende som landstinget har visat oss. Vi hälsar alla sjuksköterskor och allmänspecialister välkomna till Medcura som vill arbeta med oss under detta nya avtal.

Medcura har tecknat avtal med Betania

02Maj2016Skriven av Niclas

Medcura har tecknat avtal med Betania som ny leverantör av företagshälsovård till företagets anställda. Avtalet gäller från maj 2016.

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura har tecknat avtal med Värmdö kommun gällande bemanningstjänster sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi är glada för det förtroende vi har fått av skärgårdskommunen Värmdö. Välkommen att söka arbete hos oss om du är intresserad.

Medcura tecknar avtal med Botkyrka kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura tecknar avtal med Botkyrka kommun avseende sjukskötersketjänster. Vi är glada för det förtroende vi har fått och Medcura stärker även sin ställning i söderort.

Medcura tecknar avtal med Nacka kommun

14Dec2015Skriven av Marlon

Medcura tecknar avtal med Nacka kommun avseende bemanningstjänster. Vi är glada för det förtroende vi har fått och Medcura stärker sin ställning i Stockholm.

VANN UPPHANDLING MED REGION SKÅNE

09Nov2015Skriven av Niclas

Medcura har vunnit upphandlingen av bemanningstjänster sjuksköterskor till hela Region Skåne. Detta avtal placerar Medcura i grupp A som kommer att tillfrågas först vid alla avrop. Medcura vann enbart på vår höga kvalité och goda personalvård och inte pris. Detta är vi mycket stolta över och vi kommer att förstärka vår närvaro i hela Skåne.

Ny ekonomiansvarig hos oss på Medcura

14Sep2015Skriven av Marlon

Vi hälsar Helene Zamore välkommen till Medcura som ekonomiansvarig från 19 oktober. Helene kommer att arbeta deltid alla dagar och kommer att vara er personliga kontakt när det gällare alla frågor som rör löner och fakturor.