Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter
Medcura nyheter - Operationsteam under Covid -19

Medcura bildar operationsteam

16jul2020

Region Stockholm har idag givit Medcura det stora förtroendet att bilda egna operationsteam för att förkorta de uppkomna köerna pga Covid-19. Vi är mycket stolta och glada över det fina förtroendet och ansvar som det innebär. 

Vi söker därför nu dig som är:
-Operationssjuksköterska
-Anestesisjuksköterska
-OP-undersköterska 

Du kommer att arbeta i OP-team från vecka 35 tillsammans med ett av landets ledande vårdbemanningsföretag.

Skicka in din spontanansökan till oss här: https://medcura.se/intresseanmalan

Medcura - Niclas Cleverling

VD har ordet – Om Covid-19

12mar2020

Vi hinner knappt vakna på dagarna förrän vi får ny information om hur många som har smittats av Covid-19, eller mer känt som Coronaviruset. Varenda tidning och nyhetssändning handlar om Coronaviruset. Flera gånger om dagen uppdateras nyhetsmedia om utvecklingen. Förra veckan skickade vi ut information till er om Coronaviruset och hur vi på Medcura förhåller oss till det. Men, det blir lätt ett kliniskt förhållningssätt till det.

Överallt kan vi läsa om att vi skall undvika att besöka sjukhus och folksamlingar. Men det är svårt för er, våra konsulter att göra detta. Det är ni som beger er till en arbetsplats som är just ett sjukhus, äldreboende eller en annan vårdinrättning. Jag förstår att ni som befinner er mitt i detta upplever en ovanligt hög arbetsbelastning som påverkar er dagligen.

Läs mer

Medcura - Region Halland

Medcura vinner upphandling specialistläkare till region Halland

19feb2020

Medcura är självklart mycket stolta över att Region Halland har valt Medcura till leverantör av specialistläkare till hela Region Halland och tackar för förtroendet. 

Medcura - Malmö Stad

Medcura har vunnit en upphandling till! Denna gång i Malmö stad.

19feb2020

Vi på Medcura är återigen mycket stolta över det förtroende vi har fått att bli upphandlade att få leverera sjuksköterskor till Malmö Stad. För er som är intresserade av att arbeta i Malmö är välkomna att skicka in er ansökan här: https://medcura.se/intresseanmalan/

Medcura - Täby Kommun

Medcura har vunnit upphandling i Täby kommun!

19feb2020

Vi på Medcura är mycket stolta över det förtroende vi har fått från Täby kommun att få leverera både sjuksköterskor och undersköterskor. För er som är intresserade av att arbeta i Täby är välkomna att skicka in er ansökan. 

Medcurapoddens julkalender!

03Dec2019

Premiär för Medcurapoddens julkalender! Ett avsnitt varje dag ända fram till julafton. Lyssna på vår julkalender!

Medcura - Niclas Cleverling

VD har ordet

17sep2019

Intensivt och utmanande. Det är ord som väl sammanfattar sommaren 2019 för Medcura med över 30.000 bemannade pass hos våra kunder som har varit den mest intensiva sommaren i Medcuras historia. Och återigen, det hade inte kunnat gå utan er, våra fantastiska konsulter. Det är ni, våra konsulter som är ryggraden i vår verksamhet. Ni är våra ambassadörer som lever våra värderingar. Därför har vi under året även arbetat intensivt med att förankra vision, mission och värderingar med samtliga medarbetare. Vi har arbetat fram nya strategier med fantastiska möjligheter för att Medcura ska fortsätta att knyta nya kunder och konsulter till oss och behålla dom vi redan har. 

Läs mer

Rosie Billquist - Medcura

Medcura nyrekryterar till Stockholmskontoret

11jun2019

Vi hälsar Rosie Billquist varmt välkommen som nationell affärsområdeschef till Medcura för OP/Anestesi/IVA. Rosie har många års erfarenhet från vårdbemanning och kommer med sin kunskap vara med och utveckla Medcuras verksamhet som leverantör av alla personalkategorier på operationsavdelningen inför framtiden.

Medcura storrekryterar till Malmökontoret

Medcura storrekryterar till Malmökontoret

08maj2019

Vi välkomnar våra nya konsultchefer Åsa Funke och Therese Isaksson till vårt Malmökontor. Dom kommer senast från ett annat vårdbemanningsföretag i Malmö och har tidigare arbetat främst med läkarbemanning. Både Åsa och Therese kommer att förstärka Medcura SYD med sin kunskap och mångåriga erfarenhet från bemanningsbranschen. 

Medcura - Region Uppsala

Medcura vinner upphandling till Region Uppsala!

04apr2019

Medcura har vunnit upphandlingen bemanning av specialistläkare allmänmedicin och både grundutbildade och specialistsjuksköterskor till Region Uppsala. Vi är glada och stolta över det förtroende vi fått från Region Uppsala.