Sök
Medcura Logotype
Medcurapodden Medcura TV Medcura Nyheter
Medcura - ISO certifierade

Medcura är nu ISO-Certifierade!

10Jun2021

Idag gick vi igenom vår revison utan en enda anmärkning och är nu certifierade i ISO 9001 Kvalité, ISO 14001 Miljö och ISO 45001 Arbetsmiljö.

Medcura söker fler säljande konsultchefer!

02Dec2020

Medcura är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vårdsektorn. Vi firade nyligen 10-årsjubileum och har idag kontor i Stockholm och Malmö men finns representerade över hela Sverige. Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag. Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst och vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har varit vår nyckel till framgång.

Läs mer

Medcura - Niclas Cleverling

VD har ordet

13Nov2020

Kära kollegor och konsulter, 

Situationen COVID-19 har utvecklats ytterligare och vi har att göra med en betydande global utmaning. Förutom de omedelbara och allvarliga hälsoproblemen ser vi en mycket större påverkan på alla våra liv såväl som den globala ekonomin. Först och främst vill vi tacka dig som konsult för det du redan har gjort för Medcura som har varit högst delaktigt i hanteringen av denna situation. Ditt engagemang gör hela skillnaden. Och vi vill påminna dig om det speciella ansvar som ett företag som vårt har just nu. Sjukvård är avgörande för människors liv. I dessa stunder har vårt syfte och värderingar stor betydelse för de människor och samhället vi tjänar. Det är i tider av kris som hjältar föds. I all blygsamhet vill vi att Medcuras värderingar ska lysa i denna svåra tid. 

Läs mer

Nyheter - Medcura DI Gasell

Medcura utsedd till årets Gasellföretag

13Nov2020

Vi är glada över att kunna meddela att Medcura som 1% av alla Sveriges aktiebolag blivit utsedda till årets Gasellföretag! Stort tack till alla våra konsulter, medarbetare och kunder som vi samarbetar med på olika sätt! 

Medcura nyheter - Operationsteam under Covid -19

Medcura bildar operationsteam

16Jul2020

Region Stockholm har idag givit Medcura det stora förtroendet att bilda egna operationsteam för att förkorta de uppkomna köerna pga Covid-19. Vi är mycket stolta och glada över det fina förtroendet och ansvar som det innebär. 

Vi söker därför nu dig som är:
-Operationssjuksköterska
-Anestesisjuksköterska
-OP-undersköterska 

Du kommer att arbeta i OP-team från vecka 35 tillsammans med ett av landets ledande vårdbemanningsföretag.

Skicka in din spontanansökan till oss här: https://medcura.se/intresseanmalan

Medcura - Region Halland

Medcura vinner upphandling specialistläkare till region Halland

19Feb2020

Medcura är självklart mycket stolta över att Region Halland har valt Medcura till leverantör av specialistläkare till hela Region Halland och tackar för förtroendet. 

Medcura - Malmö Stad

Medcura har vunnit en upphandling till! Denna gång i Malmö stad.

19Feb2020

Vi på Medcura är återigen mycket stolta över det förtroende vi har fått att bli upphandlade att få leverera sjuksköterskor till Malmö Stad. För er som är intresserade av att arbeta i Malmö är välkomna att skicka in er ansökan här: https://medcura.se/intresseanmalan/

Medcura - Täby Kommun

Medcura har vunnit upphandling i Täby kommun!

19Feb2020

Vi på Medcura är mycket stolta över det förtroende vi har fått från Täby kommun att få leverera både sjuksköterskor och undersköterskor. För er som är intresserade av att arbeta i Täby är välkomna att skicka in er ansökan. 

Medcurapoddens julkalender!

03Dec2019

Premiär för Medcurapoddens julkalender! Ett avsnitt varje dag ända fram till julafton. Lyssna på vår julkalender!

Medcura - Niclas Cleverling

VD har ordet

17Sep2019

Intensivt och utmanande. Det är ord som väl sammanfattar sommaren 2019 för Medcura med över 30.000 bemannade pass hos våra kunder som har varit den mest intensiva sommaren i Medcuras historia. Och återigen, det hade inte kunnat gå utan er, våra fantastiska konsulter. Det är ni, våra konsulter som är ryggraden i vår verksamhet. Ni är våra ambassadörer som lever våra värderingar. Därför har vi under året även arbetat intensivt med att förankra vision, mission och värderingar med samtliga medarbetare. Vi har arbetat fram nya strategier med fantastiska möjligheter för att Medcura ska fortsätta att knyta nya kunder och konsulter till oss och behålla dom vi redan har. 

Läs mer