Medcura Logotype
Tally Gellberg - Konsultchef Medcura

Tally Gellberg börjar som konsultchef på Medcura

02Maj2018

Vi hälsar vår nya konsultchef Tally Gellberg varmt välkommen till Medcurafamiljen. Tally kommer förstärka vårt kontor i Malmö och tillse att både konsulter och kunder får första klass service.

Medcura - Sunne Kommun

Medcura vinner upphandling Sunne kommun

20Apr2018

Medcura vann upphandlingen av bemanning sjuksköterskor till Sunne kommun. Vi är glada och stolta över det och tackar Sunne kommun för det förtroende vi har fått.

Medcura Podcast

Håll öronen öppna för Medcurapodden

11Apr2018

Håll öronen öppna i vårvärmen när Medcura går online med nya podcasten ”Medcurapodden”. Där kommer du att höra Medcuras VD tala öppet och nära med inbjudna gäster och anställda om trender och tendenser inom vårdbemanning. Det kommer även att bjudas på personliga anekdoter och berättelser från både kontoret och personalen. Detta kommer att varvas med spännande samtal och lärorika intervjuer med vårdgivare och konsulter. Med andra ord en känsla av att man vet aldrig vad kommer att hända – precis som vardagen i vården.

Medcura tecknar avtal med Oskarshamns Kommun

Medcura vinner upphandling Oskarhamns kommun

10Apr2018

Medcura är glada och stolta över att ha vunnit upphandlingen och får leverera både sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal till Oskarhamns kommun. Vi tackar för förtroendet och rekryterar just nu dessa tjänster.

Medcuras uppdragskarta för läkare och sjuksköterskor

Medcuras uppdragskarta över Stockholm

06Mar2018

Är du läkare eller sjuksköterska och söker nytt jobb i Stockholm? Ta en titt på Medcuras uppdragskarta, vi har flera spännande uppdrag som passar just dig. Kontakta någon av våra konsultchefer så hjälper vi dig.

Läs mer

Frida Asp - Vice VD Medcura

Medcura anställer Vice VD

19Feb2018

Den 28 februari tillträder Frida Asp som vice vd på Medcura. Frida kommer att ha det operativa ansvaret för Medcuras löpande verksamhet.
– Det är med stor glädje jag välkomnar Frida tillbaka till Medcura, denna gång som vice VD.
Frida är både drivande, kravställande och har ett stort förtroende i organisationen. Hon lever därmed mycket väl upp till de egenskaper och förmågor som en vice vd bör ha.
Jag har känt Frida Asp i många år och är imponerad av det arbete hon utfört innan. Hon har stått stabilt inför stora, komplexa utmaningar och hittat konstruktiva, kreativa lösningar. Det är förmågor som blir värdefulla för Medcura i vår fortsatta expansion med utmaningar som ska realiseras de närmaste åren.
En av Medcuras styrkor är människorna och kulturen – och det känns tryggt att Frida som vice vd ska driva den biten framåt och avlasta mig i mitt arbete.

Niclas Cleverling
VD / Medcura

Medcura - Sabina Karlsson, Konsultchef

Medcura förstärker Malmökontoret med ny konsultchef

11Dec2017

Vi hälsar Sabina Karlsson varmt välkommen som ny konsultchef till Medcuras Malmökontor. Sabina är i grunden undersköterska och kommer att arbeta med våra kunder inom Region Skåne.

Emelie Rangmar - Konsultchef Medcura

Ny konsultchef på Medcura

13Nov2017

Strax innan årsskiftet börjar Emelie Rangmar som ny konsultchef på Medcura. Emelie har en bakgrund inom retail och rekrytering och kommer att arbeta med våra kunder inom SLL och även förstärka Medcura inom HR. Vi hälsar Emelie varmt välkommen till oss.

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

Medcura tecknar avtal med Burlövs Kommun

13Nov2017

Burlövs kommun väljer Medcura som leverantör av sjukskötersketjänster. Vi är stolta över det förtroende vi har fått och hälsar nya sjuksköterskor välkomna som vill arbeta i Burlöv.

Medcura - Ny ekonomichef

Ny ekonomichef på Medcura

13Nov2017

18 december tillträder Therese Venegas Holmström som ekonomichef på Medcura. Vi hälsar självklart även Therese varmt välkommen till oss.