Medcura Logotype
Medcura - Niclas Cleverling

VD har ordet

05Dec2018

Detta år närmar sig sitt slut och jag kan konstatera att det för Medcura har varit vårt bästa år sedan bolaget grundades 2009. Och det hade inte kunnat gå utan er, våra fantastiska konsulter och anställda. Det är er som jag med stor tacksamhet och ödmjukhet tänker på när vi nästa år firar 10-års jubileum som ett av Sveriges främsta vårdbemanningsföretag.

Läs mer

Medcura - Region Gotland

Medcura vinner upphandlingen till region Gotland!

20sep2018

Medcura har vunnit upphandlingen gällande bemanning av läkare, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och barnmorskor till hela Region Gotland. Vi är väldigt stolta att få hjälpa regionen med denna viktiga kompetens och tackar ödmjukast för det förtroende som vi har fått.

Medcura - Region Skåne

Medcura vinner upphandling för Region Skåne

12sep2018

Medcura har vunnit ännu en upphandling! Vi är väldigt stolta att återigen få Region Skånes förtroende att denna gång få leverera Medicinska sekreterare. Detta stärker vår relation och närvaro med hela Region Skåne som vi redan levererar sjuksköterskor till. Tack Skåne!

Medcura - Landstinget Dalarna

Medcura har vunnit upphandling till Landstinget Dalarna

07sep2018

Medcura har vunnit upphandlingen på bemanning av specialistläkare till Landstinget Dalarna. Vi är glada och stolta över det förtroende vi har fått och tackar Landstinget Dalarna.

Tally Gellberg - Konsultchef Medcura

Tally Gellberg börjar som konsultchef på Medcura

02maj2018

Vi hälsar vår nya konsultchef Tally Gellberg varmt välkommen till Medcurafamiljen. Tally kommer förstärka vårt kontor i Malmö och tillse att både konsulter och kunder får första klass service.

Medcura - Sunne Kommun

Medcura vinner upphandling Sunne kommun

20apr2018

Medcura vann upphandlingen av bemanning sjuksköterskor till Sunne kommun. Vi är glada och stolta över det och tackar Sunne kommun för det förtroende vi har fått.

Medcura Podcast

Håll öronen öppna för Medcurapodden

11apr2018

Håll öronen öppna i vårvärmen när Medcura går online med nya podcasten ”Medcurapodden”. Där kommer du att höra Medcuras VD tala öppet och nära med inbjudna gäster och anställda om trender och tendenser inom vårdbemanning. Det kommer även att bjudas på personliga anekdoter och berättelser från både kontoret och personalen. Detta kommer att varvas med spännande samtal och lärorika intervjuer med vårdgivare och konsulter. Med andra ord en känsla av att man vet aldrig vad kommer att hända – precis som vardagen i vården.

Medcura tecknar avtal med Oskarshamns Kommun

Medcura vinner upphandling Oskarhamns kommun

10apr2018

Medcura är glada och stolta över att ha vunnit upphandlingen och får leverera både sjuksköterskor och rehabiliteringspersonal till Oskarhamns kommun. Vi tackar för förtroendet och rekryterar just nu dessa tjänster.

Medcuras uppdragskarta för läkare och sjuksköterskor

Medcuras uppdragskarta över Stockholm

06mar2018

Är du läkare eller sjuksköterska och söker nytt jobb i Stockholm? Ta en titt på Medcuras uppdragskarta, vi har flera spännande uppdrag som passar just dig. Kontakta någon av våra konsultchefer så hjälper vi dig.

Läs mer

Frida Asp - Vice VD Medcura

Medcura anställer Vice VD

19feb2018

Den 28 februari tillträder Frida Asp som vice vd på Medcura. Frida kommer att ha det operativa ansvaret för Medcuras löpande verksamhet.
– Det är med stor glädje jag välkomnar Frida tillbaka till Medcura, denna gång som vice VD.
Frida är både drivande, kravställande och har ett stort förtroende i organisationen. Hon lever därmed mycket väl upp till de egenskaper och förmågor som en vice vd bör ha.
Jag har känt Frida Asp i många år och är imponerad av det arbete hon utfört innan. Hon har stått stabilt inför stora, komplexa utmaningar och hittat konstruktiva, kreativa lösningar. Det är förmågor som blir värdefulla för Medcura i vår fortsatta expansion med utmaningar som ska realiseras de närmaste åren.
En av Medcuras styrkor är människorna och kulturen – och det känns tryggt att Frida som vice vd ska driva den biten framåt och avlasta mig i mitt arbete.

Niclas Cleverling
VD / Medcura